TIETOA TAITONETTI OY:STÄ

Taitonetti Oy sai alkunsa vuonna 2005 IT-kaupunki Oulussa. 17 vuodessa toiminta on kasvanut pienestä pelikahvilasta käytettyjen tietokoneiden myynnin johtavaksi verkkokaupaksi ja kansainväliseksi yritykseksi. Taitonetin menestyksen salaisuutena on nöyrä kunnioitus asiakkaitamme kohtaan ja pyrkimys tarjota heille tuotteita, jotka ovat enemmän kuin hintansa arvoisia. Taitonetin tuotevalikoima koostuu laadukkaista käytetyistä tietokoneista, jotka ovat luotettava ja hinnalta edullisempi vaihtoehto uusille koneille. Käytetyt tietokoneet myös ovat osa kestävää kiertotaloutta, jossa toimivat laitteet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään ja näin säästetään arvokkaita luonnonvaroja.

Taitonetin markkinaosuus käytettyjen tietokoneiden vähittäiskaupasta Suomessa on noin 40 %. 2022 Taitonetin liikevaihto oli 8,3 miljoonaa euroa ja yrityksen palveluksessa työskentelee 30 henkilöä. Vuonna 2022 myimme noin 30 000 tietokonetta Taitonetin verkkokauppojen ja Oulun myymälän kautta. Lisäksi huollamme tuhansia tietokoneita vuosittain Oulun myymälän huoltopalvelussa.

Taitonetin historiasta tähän päivään voi lukea lisää sivuiltamme täällä.

Huippulaatua edullisella hinnalla

Käytetty yrityskone on taloudellisesti hyvä valinta uuden sijaan, sillä kone voi olla jopa 70% edullisempi kuin uusi vastaava. Taitonetti on valinnut valikoimiinsa ainoastaan tunnettujen valmistajien parhaita yrityslaatuisia koneita, jotka ovat tehty laadukkaista komponenteista kestämään vuosien käyttöä. Teemme parhaamme, jotta asiakkaamme saavat edullisen koneen, jossa hinta ja laatu kohtaavat ja käyttökokemus on heti ensi hetkestä jopa parempi kuin uudella koneella.

Nainen pitelee kannettavaa tietokonetta
Airan 5 tähden trustpilot-arvostelu

Teemme kaiken helpoksi sinulle!

Keräämme asiakkailtamme palautetta palvelustamme ja kehitämme toimintaamme, jotta sinulla asiakkaana olisi mahdollisimman helppo hankkia kone, johon olet tyytyväinen. Olemme saaneet tuhansilta koneen ostajilta arvosanaksi 4,7/5 Trustpilot-palvelusta. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksista täältä.

Olemme panostaneet nopeaan ja edulliseen toimitukseen. Parhaimmillaan asiakkaamme saavat koneet käyttöön jo seuraavana päivänä tilauksesta. Tietokoneet on asennettu heti käyttövalmiiksi, joten niiden käytön voi aloittaa heti paketin saavuttua.

Haluamme rakentaa pitkäkestoisia asiakkuuksia ja tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Autamme asiakkaitamme verkkokauppaostosten kanssa ja autamme koneiden käyttöönotossa chat- ja puhelinpalvelussa. Asiakaspalvelussamme vastaa kokeneiden teknikoiden ja asiakaspalvelijoiden tiimi, joka osaa nopeasti ja asiantuntevasti kertoa tuotteistamme ja hoitaa ongelmatilanteet.

Sertifioidut prosessit varmistavat laadun

Olemme panostaneet tuotteiden hankinnasta asiakkaan käyttöön kulkevan prosessin nopeaan ja luotettavaan hallintaan. Johtamisprosessimme on sertifioitu ja sitä seurataan ja parannetaan jatkuvasti. Meillä on sekä laatusertifikaatti ISO 9001 että ympäristösertifikaatti ISO 14001. Lisää täältä.

Taitonetin myymät tuotteet tulevat leasing-yrityksiltä Suomesta ja Pohjoismaista ja ostamme niitä myös suoraan yrityksiltä. Emme osta koneita yksityisiltä ihmisiltä. Taitonetin ostopalvelusta voit lukea lisää täältä.

Taitonetin tietokoneet käyvät läpi tarkan tietoturva- ja kunnostusprosessin. Koneiden tiedot tuhotaan sertifioidulla tietoturvamenetelmällä ja annamme koneiden myyjälle tarvittaessa raportin tietojen poistamisesta. Asennamme koneet uudelleen ja varmistamme kaikkien tietokoneen komponenttien ja toimintojen täyden toimivuuden. Mikäli jokin komponenteista tai toiminnoista ei toimi oikein, se huolletaan tai vaihdetaan uuteen. Luokittelemme tietokoneet eri kuntoluokkiin niiden ulkoisen kunnon mukaisesti. Asennamme koneisiin valmiiksi perusohjelmia, joten koneet ovat heti käyttövalmiita. Asiakkaat voivat halutessaan "kustomoida" tuotteita lisää, jolloin vaihdamme koneisiin asiakkaan toivomia lisäominaisuuksia, kuten lisää muistia tai vaihdamme käyttöjärjestelmän kielen.Annamme tuotteille vuoden takuun.

Taitonetillä on myönnetty laatusertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001
Verkkokaupat kartalla

Kansainvälinen asiantuntija käytettyjen tietokoneiden alalla

Taitonetti on toiminut menestyksekkäästi Ruotsin markkinoilla jo vuodesta 2016 ja saavuttanut maassa vakaan aseman käytettyjen tietokoneiden myyjänä. Bytdator.se verkkokauppa on yksi Ruotsin suurimmista käytettyjen tietokoneiden myyjistä.

E-urheilun suosion ja kiertotaloustuotteiden kiinnostuksen myötä, Taitonetti laajensi vuonna 2022 myyntiään Saksan markkina-alueelle myymällä GreeniX -pelikoneita ja käytettyjä pöytäkoneita GreeniX Center -verkkokaupan kautta.

Taitonetti - lasketusti ympäristöystävällisemmät tietokoneet

Taitonetin sydäntä lähellä ja toiminnan ytimessä on luonnonvarojen säästäminen toimimalla kiertotalouden parissa. Olemme laskettaneet tuotteidemme ympäristösäästön Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen asiantuntijoilla ja jokaisen tuotteen kohdalla on nähtävissä laskelma tuotteen uudelleenkäytön ympäristösäästöstä. Laskelmasta voi lukea lisää täältä.

Käytetyt tietokoneet ovat itsessään ekologinen valinta, mutta pyrimme tekemään vastuullisia valintoja myös kaikessa muussa yrityksen toiminnassa. Olemme mm. luopuneet muovikassien käytöstä myymälässä. Käytämme materiaaleista kaiken järkevästi hyödynnettävän uudelleen, mm. pakkausmateriaaleina ja varaosina. Rikkoontuneet koneet ja akut kierrätetään alan ammattilaisten kautta tuottajavastuun mukaisesti.

Kiertotalous säästää yrityksemme kustannuksia, jolloin voimme tarjota koneita asiakkaillemme järkevään hintaan. Samalla säästyy luonnonvaroja ja turhaa jätettä. Osoituksena laadukkaasta kiertotalousmallista Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on nostanut meidät Kiertotalouden Kiinnostavimmat -listalle jo kahdesti.

Taitonetin asiakkaat säästivät 12 500 000kg kiinteitä luonnonvaroja sekä 4 300 000kg hiilidioksidia

Ota yhteyttä

Mikko VeijolaMikko Veijola Toimitusjohtaja [email protected]
Juha VeijolaJuha Veijola Hankintajohtaja [email protected]
Markus AlankoMarkus Alanko Henkilöstöjohtaja [email protected] 044 972 3869
Jussi RundgrenJussi Rundgren Operatiivinen johtaja [email protected] 044 984 2546
Inga HeikkiläInga Heikkilä Markkinointijohtaja [email protected] 045 840 9050
Tomi TakarautioTomi Takarautio Talousjohtaja [email protected]
Elina VeijolaElina Veijola Taloushallinto, laskutus [email protected]
Petri HautalaPetri Hautala Myymäläpäällikkö [email protected]
Harri HatunenHarri Hatunen Yritysmyynti [email protected] 041 730 4793