Taitonetti on käytettyjen yritystietokoneiden myynnin pioneeri ja Suomen suurin ja tunnetuin lajissaan. Tarjoamme laadukkaita käytettyjä yritystietokoneita hyvällä hinta-laatusuhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Kaikki toimintamme hoidetaan Oulun toimipisteestämme, jossa meillä on myös myymälä ja huoltopiste. Taitonetti myy käytettyjä tietokoneita Suomen lisäksi Ruotsiin Bytdator.se -verkkokaupan kautta. Taitonetti Oy on perustettu 2005 ja tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on 30 työntekijää. 


Valtava valikoima käytettyjä yrityskoneita

Taitonetin markkinaosuus käytettyjen tietokoneiden vähittäiskaupasta Suomessa on noin 40 %. Vuonna 2020 myimme  30 000 tietokonetta ja määrä on kasvamassa. Huollamme lisäksi Oulun liikkeessä asiakkaiden tietokoneita noin 3 500 vuosittain. 


Taitonetin myymät tuotteet tulevat leasing-yrityksiltä Suomesta ja Pohjoismaista. Koneet ovat olleet yritysten työkäytössä kahdesta kolmeen vuotta. Tuotteet tulevat meille isoina erinä ja ne ovat täysin tyhjennettyinä edellisen käyttäjän tiedoista. Asennamme koneet itse uudelleen ja testaamme niiden toiminnan sekä luokittelemme ne eri kuntoluokkiin. Asennamme koneisiin valmiiksi perusohjelmia, joten koneet ovat heti käyttövalmiita. Asiakkaat voivat halutessaan "kustomoida" tuotteita lisää, jolloin vaihdamme koneisiin asiakkaan toivomia lisäominaisuuksia, kuten lisää muistia tai vaihdamme käyttöjärjestelmän kielen. Pyrimme toimittamaan tuotteet nopeasti ja lähetykset lähtevät asiakkaille usein jo samana päivänä tilauksesta. Toimitamme tuotteet edullisesti Postin toimipisteisiin ja Pakettiautomaatteihin. Annamme tuotteille vuoden takuun. 


Taitonetillä on hyvä maine ja iso kiitos siitä kuuluu myyjillemme ja asiakaspalvelullemme. Haluamme rakentaa pitkäkestoisia asiakkuuksia ja tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Trustpilotin avulla keräämämme palaute osoittaa meidän myös onnistuvan siinä. Asiakkaille vastaa kokeneiden teknikoiden ja asiakaspalvelijoiden tiimi, joka osaa nopeasti ja asiantuntevasti kertoa tuotteistamme ja hoitaa ongelmatilanteet.


Kiertotalous on järkevää kaikille

Toinen tärkeä asia Taitonetin henkilökunnalle on ekologisuus ja kiertotalous. Käytetyt tietokoneet ovat itsessään ekologinen valinta, mutta pyrimme tekemään vastuullisia valintoja myös kaikessa muussa yrityksen toiminnassa. Olemme mm. luopuneet muovikassien käytöstä myymälässä. Käytämme materiaaleista kaiken järkevästi hyödynnettävän uudelleen, mm. pakkausmateriaaleina ja varaosina. Rikkoontuneet koneet ja akut kierrätetään alan ammattilaisten kautta tuottajavastuun mukaisesti.

Kiertotalous säästää yrityksemme kustannuksia, jolloin voimme tarjota koneita asiakkaillemme järkevään hintaan. Samalla säästyy luonnonvaroja ja turhaa jätettä. Osoituksena laadukkaasta kiertotalousmallista Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra on nostanut meidät Kiertotalouden Kiinnostavimmat -listalle jo kahdesti. 

Jos sinulla on kysyttävää toimintatavoistamme, ole hyvä ja ota yhteyttä henkilökuntaamme tai kysy lisää chatin kautta!

Taitonetti Oy:n henkilökunta

Mikko VeijolaMikko Veijola Toimitusjohtaja [email protected]
Juha VeijolaJuha Veijola Verkkokauppa, toimitukset [email protected]
Markus AlankoMarkus Alanko Myymäläpäällikkö [email protected] 044 972 3869
Jussi RundgrenJussi Rundgren Operatiivinen johtaja [email protected] 044 984 2546
Bjørnar GrandalenBjørnar Grandalen Myynti, huolto [email protected]
Timo RautioTimo Rautio Verkkokauppa, huolto, myynti [email protected]
Jan SergejeffJan Sergejeff Myynti (Bytdator) [email protected]
Joni LämsäJoni Lämsä Myynti, huolto [email protected]
Inga HeikkiläInga Heikkilä Markkinointi, viestintä [email protected] 045 8409050
Bingkun YinBingkun Yin Asennus [email protected]
Anssi VartiainenAnssi Vartiainen Verkkokauppa, myynti [email protected]
Elina VeijolaElina Veijola Taloushallinto [email protected]
Mikko HuhmoMikko Huhmo Myynti, huolto [email protected]
Harri HyvärinenHarri Hyvärinen Myynti, huolto [email protected]
Matias HolmaMatias Holma Varasto, toimitukset [email protected]
Juri LehmusketoJuri Lehmusketo Asennukset, huolto [email protected]
Joona SalmelaJoona Salmela Yritysmyynti [email protected]
Konsta BlomsterKonsta Blomster Asennukset, huolto [email protected]
Juha Ala-KoivulaJuha Ala-Koivula Verkkokauppa, asennukset [email protected]
Keith BurrowKeith Burrow Asennukset [email protected]
Tara SundströmTara Sundström Sisällöntuottaja, markkinointi Äitiysvapaalla
Matias KoljonenMatias Koljonen Visuaalinen sisällöntuottaja [email protected]
Harri HatunenHarri Hatunen Yritysmyynti [email protected]