Kierrätä yrityksen tietokoneet
tietoturvallisesti

Hankkiudu eroon turhista koneista. Saat tietoturvaraportin ja korvauksen uusiokäyttöön sopivista koneista

Jätä tarjouspyyntö

Näin se hoituu

Tarjous ja
vastaanotto

Saat nopeasti arvion laitteidesi arvosta ja kierrätyksen kustannuksista

Tarkistus

Käymme tarkasti läpi IT-laitteenne ja arvioimme niiden kunnon ja kierrätysvaihtoehdot

Tietoturva-käsittely

Tuhoamme sertifioidulla tietoturvamenetelmällä koneiden tiedot. Saatte tarkan raportin.

Reilu korvaus

Maksamme korvauksen uusiokäyttöön sopivista laitteista

Älä jätä tietokoneita lojumaan!
Teemme sertifioidun tietoturvakäsittelyn.

Käytöstä poistetut IT-laitteet ovat tietoturvariski

Vähennä yrityksenne tietoturvariskiä hankkiutumalla eroon tarpeettomista IT-laitteista. Tuhoamme koneiden kaikki tiedot NIST 800-88 sertifioidulla tietoturvamenetelmällä. Toimitamme tietojen tuhoamisesta raportin prosessin jälkeen.

Käytöstä poistetut tietokoneet ovat välitön tietoturvauhka. Huolimattomasti kierrätettynä ne voivat pahimmillaan johtaa oikeussyytteisiin tai yrityssalaisuuksien leviämiseen. Tiedostojen poistaminen ja formatointi ei välttämättä hävitä tietoja. Jos dataa ei tuhota kunnolla, tietoturvauhka on edelleen olemassa.

Kierrätettäviä tietokoneita
Ostetaan tietokoneita

Muuta riesana pyörivät käytetyt laitteenne rahaksi

Taitonetin helpon IT-kierrätyspalvelun avulla pääset eroon yrityksesi käytöstä poistuneista laitteista tietoturvallisesti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti. Uusiokäyttöön soveltuvista laitteista maksamme korvauksen ja rikkinäiset laitteet kierrätämme Kuusakoski Recyclingin kautta.

Tietokoneiden kierrätys on hyödyksi kaikille. Kun myytte laitteenne meille, pääsette vaivattomasti niistä eroon ja saatte niistä selvää rahaa. Varmistamme tietoturvan säilymisen koko prosessin ajan. Toiminta on samalla myös ympäristöystävällistä. Käytetyt laitteet jatkavat elinkaartaan muualla, joten ne eivät mene jätteeksi eikä ympäristöä kuormiteta uusien valmistamisella.

Kierrätä laitteesi

16

Vuoden kokemus

30 000

Tietokonetta vuosittain

30

Työntekijää

AA

AA-luottoluokitus

Autamme tuhansia 
yrityksiä Pohjoismaissa

Taitonetin toimialue kartalla

Kaukaa viisas välittää ympäristöstä. Kierrätä IT-laitteet vastuullisesti!

Elektroniikkajätteen määrä maailmassa kasvaa. Taitonetti huolehtii, 
että kaikki laitteet päätyvät uusiokäyttöön tai kierrätykseen

Kierrätä laitteesi
ISO 9001
ISO 14001

Sertifioitua toimintaa

Toimintamme perustuu vankkaan tekemisen laatuun, jonka ulkopuolinen taho on varmentanut.

Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Taitonetti Oy:n toiminta on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä yrityksenne IT-laitteiden kierrätyksen mahdollisuudet! Lomakkeen lähettäminen ei sido teitä mihinkään. Vastaamme yhteydenottoonne 1 työpäivän kuluessa. 

Huom.! Ostamme tietokoneita yrityksiltä, vähintään 10kpl erissä.

   [email protected]

   041 7304793 (ma-pe 08-16)

Yritysmyyjä Harri

Usein kysyttyä

Ota yhteys ostopalvelumme henkilökuntaan ja sovitaan yhdessä yrityksellenne sopiva ja joustava tapa koneiden toimittamiseksi meille. Järjestämme koneiden noudon kaikissa tapauksissa.

Tietoturva säilyy koko ostoprosessin ajan laitteiden noudosta loppuraporttiin ja aina hyvityksen maksuun asti. Toimitiloissamme on omat lukitut ratkaisut tietoturvatyhjennettäville laitteille ja tehtävään koulutetut ja osoitetut henkilöt. Muu henkilökunta ei käsittele laitteita ennen ostoprosessin loppua. Käytämme kiintolevyjen tyhjennykseen sertifioitua Blancco-ohjelmistoa. Toimitamme aina täydellisen kattavat raportit tietoturvatyhjennyksestä.

Ostamme ensisijaisesti yritystasoisia tietokoneita, sekä kannettavia että pöytäkoneita. Ostamme myös näyttöjä, älypuhelimia ja tabletteja. Meitä kiinnostavia koneita ovat esimerkiksi HP, Lenovo, Dell, Fujitsu ja Mac yritystason koneet.

Käsittelemme vuositasolla kymmeniä tuhansia laitteita, joista n. 30 000 on tietokoneita. Ostamme ja pystymme käsittelemään suuriakin, yli tuhannen laitteen eriä. Tarjoa laitteitasi meille vaikka niitä olisi kuinka paljon tahansa!

Maksamme laitteista niiden kuntoarvioon ja sen hetkiseen markkinahintaan perustuvan reilun korvauksen. Tavoitteenamme on molemmille osapuolille reilu kauppa.