TOIMITUSEHDOT

Voimassa 23.3.2017 alkaen 

Verkkokauppa

Taitonetti Oy (Y-tunnus – 1970555-3 ) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja maksu suoritetaan euroina. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§). Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa.

Tilaaminen

Tilauksen voi tehdä joko ostoskoria käyttäen verkkosivuillamme (www.taitonetti.fi), sähköpostitse tai puhelimitse (puh. 044 9747997) tai paikan päällä myymälässämme osoitteessa Krouvintie 5, 90400 OULU.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy täältä. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ellei asiakas ole siihen antanut erikseen lupaa (esimerkikisi tilannut uutiskirjeen). Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälitys toteutetaan kuluttajille turvallisten Paypal- ja Paytrail –maksupalveluiden kautta, ennakkolaskulla (käsittelyaika 2-3 päivää), laskulla (yritykset), osamaksulla tai maksamalla tuotteet Oulun liikkeessä. 

Paytrail - Verkkopankit, luottokortit, Collector Lasku / Osamaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Lisätietoa: www.paytrail.com.

Collector -osamaksulla saat maksuaikaa enintään 36kk, luottoraja on 2000€. Kuukausikorko on 1,6% ja vuotuinen korko 19,2% (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).  Maksutavan laskutusmaksu on 2,95€. Lisätietoja Collectorista osoitteessa www.collector.fi

Väärinkäytosten vuoksi emme toimita tilauksia postiennakolla. 

PayPal 

Voit maksaa PayPal maksulla jos sinulla on PayPal tunnukset. Lisäksi PayPal maksulla voi maksaa Luotto- ja pankkikorteilla (Visa tai Mastercard). Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan PayPal:in sivulle, jossa voit maksaa joko käyttäen PayPal-tiliäsi tai kirjautumalla sisään luotto- tai pankkikortilla jolloin maksut varmentaa PayPal. Tämän jälkeen sinut ohjataan takaisin Taitonetti.fi -verkkokauppaan vahvistaaksesi tilauksesi. Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii välikätenä.

Ennakkolasku

Ennakkolaskulla tilatessasi saat tilauksesi yhteydessä sähköpostiisi tiedon tilinumerosta, jolle voit maksaa tilauksen. Tilatut tavarat toimitetaan 1-2-päivän sisään maksun kirjautumisesta Taitonetin tilille. 

Lasku (vain yritykset)

Laskulla saat 7 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 7 €). Laskulla maksaminen on mahdollista vain yrityksille. Tarkistamme yrityksen luottokelpoisuuden ennen laskuttamista.

Maksu noudon yhteydessä

Tilauksen voi myös maksaa noutamisen yhteydessä Oulun liikkeessä (Krouvintie 5, 90400 OULU).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilauksen yhteydessä on tärkeää antaa ajan tasalla olevat yhteystiedot ja toimiva sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus voidaan lähettää. 

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään Taitonetin toimipisteestä 1-2 arkipäivän kuluessa. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Taitonetin yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit toimittaa ne suoraan Oulun liikkeeseen (Krouvintie 5, 90400 OULU) tai palauttaa ne Postin kautta huolellisesti pakattuna. Palautuksesta aiheutuvat toimituskustannukset maksaa ostaja. ENNEN kuin lähetät palautuksen, ota yhteyttä Taitonetti Oy:hyn, niin luomme teille RMA-numeron. 

Takuu

Annamme käytetyille tietokoneille 12kk takuun. 12kk takuu ei koske tietokoneiden akkuja, joiden takuu on 3kk. Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto. 

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Ota varmuuskopiot kaikista tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen huoltoon lähettämistä. Vaikka vikasi ei liity kovalevyyn,  Taitonetti ei ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista. 

Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä puhelimella Taitonetin myyntiin  puh. 044 9747997 ja kuvaile ongelmaan tyyppi sanallisesti. 

Takuuhuoltoon tuotteen voi tuoda Taitonetin myymälään, Krouvintie 5, 90400 OULU, tai palauttaa tuote huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi. ENNEN palautusta Postin kautta ota meihin yhteyttä, jolloin saat pakettiin liitettävän RMA-numeron.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.


Lue lisää Taitonetin verkkokaupan maksutavoista ja toimitustavoista täältä.