TOIMITUSEHDOT

Voimassa 23.3.2017 alkaen 

Verkkokauppa

Taitonetti Oy (Y-tunnus – 1970555-3 ) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja maksu suoritetaan euroina. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§). Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa.

Tilaaminen

Tilauksen voi tehdä joko ostoskoria käyttäen verkkosivuillamme (www.taitonetti.fi), sähköpostitse tai puhelimitse (puh.050-4913336) tai paikan päällä myymälässämme osoitteessa Karhunkedontie 1, 90410 OULU.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy täältä. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen ellei asiakas ole siihen antanut erikseen lupaa (esimerkiksi tilannut uutiskirjeen). Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälitys toteutetaan kuluttajille turvallisten Paytrail-, Avarda- ja Paypal-maksupalveluiden kautta, ennakkolaskulla (käsittelyaika 2-3 päivää), laskulla (yritykset), osamaksulla tai maksamalla tuotteet Oulun liikkeessä.

Paytrail - Verkkopankit, luottokortit, MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lisätietoa: www.paytrail.com.


Väärinkäytösten vuoksi emme toimita tilauksia postiennakolla.

Taitonetti Lasku - 30 päivää maksuaikaa

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Laskulle lisätään käsittelymaksu 1,95 €. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.


Taitonetti Tili – maksa joustavasti osissa

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Vuosikorko 19,90 % ja käsittelymaksu 2,95 €/kk.
Lisätietoa Lasku- ja Tili-maksutavoista
Luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Taitonetti Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.
www.avarda.com/fi/
https://omatsivut.avarda.fi


PayPal 

Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Taitonetin kassalle. Taitonetin kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.


Ennakkolasku (vain yritykset)

Ennakkolaskulla tilatessasi saat tilauksesi yhteydessä sähköpostiisi tiedon tilinumerosta, jolle voit maksaa tilauksen. Tilatut tavarat toimitetaan 1-2-päivän sisään maksun kirjautumisesta Taitonetin tilille.


Lasku (vain yritykset)

Laskulla saat 7 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 7 €). Laskulla maksaminen on mahdollista vain yrityksille. Tarkistamme yrityksen luottokelpoisuuden ennen laskuttamista.


Maksu noudon yhteydessä

Tilauksen voi myös maksaa noutamisen yhteydessä Oulun liikkeessä (Karhunkedontie 1, 90410 OULU). Liikkeessä on käytössä korttimaksu, osamaksu, yrityslasku sekä lähimaksutavat. Emme ota vastaan käteismaksuja. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilauksen yhteydessä on tärkeää antaa ajan tasalla olevat yhteystiedot ja toimiva sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus voidaan lähettää. 

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme verkkokaupan tuotteet vain Suomeen. Muista EU-maista tehdyissä tilauksissa toimitustapana on nouto Oulun myymälästä. Erillisellä sopimuksella voimme toimittaa tuotteita muihin EU-maihin, kysy lisää [email protected]

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. 

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään Taitonetin toimipisteestä 1-2 arkipäivän kuluessa. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Taitonetin yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit toimittaa ne suoraan Oulun liikkeeseen (Karhunkedontie 1, 90410 OULU) tai palauttaa ne Postin tai Matkahuollon kautta huolellisesti pakattuina. Ennen lähettämistä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme kirjata palautuksen järjestelmäämme ja ohjeistaa asiassa tarkemmin, [email protected] . Liitäthän sähköpostiviestin mukaan tilausnumerosi.

Takuu

Annamme käytetyille tietokoneille 12 kk takuun. 12 kk takuu ei koske tietokoneiden akkuja, joiden takuu on 3 kk. Takuuta on mahdollista jatkaa ostamalla tuotteelle lisätakuun. Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Ota varmuuskopiot kaikista tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen huoltoon lähettämistä. Vaikka vikasi ei liity kovalevyyn, Taitonetti ei ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista. 

Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä Taitonetin asiakaspalveluun [email protected] ja kuvaile ongelman tyyppi. Liitäthän sähköpostiviestin mukaan tilausnumerosi. Asioidessasi puhelimitse etsi tilausnumerosi valmiiksi.

Tuotteen voi tuoda takuuhuoltoon Taitonetin myymälään, Karhunkedontie 1, 90410 OULU, tai tuotteen voi palauttaa huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 30 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.


Lue lisää Taitonetin verkkokaupan maksutavoista ja toimitustavoista täältä.