Takuu

Taitonetin myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta käytettyjä yritystietokoneita. Annamme kaikille käyteytyille tuotteille 12kk takuun, poislukien tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Taitonetti.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk (esimerkiksi Kingstonin SSD-kiintolevyillä on 3 vuoden takuu).

Täältä voit lukea kaikki toimitusehtomme.


Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Takuun aikana tehty huolto ja lähetyskulut huolton ja ostajan välillä ovat ilmaisia. (Vianetsinnästä takuuaikana laskutamme vain, jos asiakas on toimittanut laitteen takuukorjaukseen tietoisesti turhaan). Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.


Ota varmuuskopiot kaikista tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen huoltoon lähettämistä. Vaikka vikasi ei liity kovalevyyn, Taitonetti ei ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista.

Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä Taitonetin asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected] ja kuvaile ongelman tyyppi. Liitäthän sähköpostiviestin mukaan tilausnumerosi.

Tuotteen voi tuoda takuuhuoltoon Taitonetin myymälään, Karhunkedontie 1, 90410 OULU, tai tuotteen voi palauttaa huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi.


Palautus ja vaihto

Taitonetin yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit toimittaa ne suoraan Oulun liikkeeseen (Karhunkedontie 1, 90410 OULU) tai palauttaa ne Postin tai Matkahuollon kautta huolellisesti pakattuina. Ennen lähettämistä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme kirjata palautuksen järjestelmäämme ja ohjeistaa asiassa tarkemmin, [email protected] tai puh.044 9747997. Liitäthän sähköpostiviestin mukaan tilausnumerosi. Asioidessassi puhelimitse etsi tilausnumerosi valmiiksi.

Jos asiakas peruttaa sopimuksen, Taitonetti Oy palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palauta. Palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kymmenen (10) arkipäivän kuluessa siitä kun palautettu tuote on saapunut Taitonetti Oy:lle.


Ohje tuotteiden pakkaamiseen ennen lähetystä Postin kautta

Huoltoon tulevat tuotteet on pakattava huolellisesti ennen lähetystä. Mikäli alkuperäiset pakkausmateriaalit ovat tallessa, niitä on hyvä hyödyntää. Tietokoneet ja niiden osat ovat herkkiä kolhuille ja paketoinnissa on kiinnitettävä huolellisuutta, jotta tuotteita suojaavia pakkausmateriaaleja on käytetty tarpeeksi eikä paketin sisältö pääse liikkumaan tai hölskymään. Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi.