Laadukkaat & vastuulliset käytetyt tietokoneet
- järkevä valinta oppilaitokseen!

Maksuton toinen aste on luonut uusia haasteita koulujen it-hankintoihin. Toisin kuin ehkä luullaan, koulun ei ole pakko hankkia uusia tietokoneita, vaan vähän käytetyt yrityskoneet ovat erinomainen valinta koulusi koneiksi. Rahaa säästyy ja ympäristö kiittää!


Kysy tarjous oppilaitoksesi koneista Taitonetiltä 

Taitonetin käytetyt yrityskoneet
- fiksu vaihtoehto uusille

  • Yritystason laatua vähän käytettynä
  • Uutena vastaavat koneet maksavat tuhansia euroja
  • Koneet toimivat loistavasti lukiokäytössä ja ovat yhteensopivia Abitti-järjestelmään
  • Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa
  • Heti käyttövalmiiksi asennettuna
  • Takuu 1 vuosi, halutessanne myös lisätakuu
  • Taitonetti on alan suurin toimija ja myymme vuosittain noin 30 000 käytettyä tietokonetta Suomeen ja ulkomaille
  • Mahdollisuus myydä kone käytön jälkeen takaisin meille. Lue lisää ostopalvelustamme

Kaikki koulusi laitteet!

Tarjontamme ei kuitenkaan rajoitu vain kannettaviin tietokoneisiin, vaan meiltä löytyvät myös pöytäkoneet, näytöt, telakointiasemat, sekä oppilaitosten muut IT-välineet. Kaikki tuotteemme eivät ole esillä verkkokaupassa.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hyvin palveltu asiakas on meille kunnia-asia. Trustpilotin avulla keräämämme palaute osoittaa meidän myös onnistuvan siinä.

Voin suositella Taitonettiä. Laitteet ovat kuntoluokitukseltaan oikein luokiteltu, palvelu nopeaa ja ystävällistä. Kaikki koneet on otettu lukiolaisille erityisesti opiskelukoneeksi.

Satu

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Nopea toimitus, Uudenveroiset koneet. Suosittelen!

Kimmo

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Edullinen hinta ja nopea toimitus. Opiskelijalle käytetty business -kone on hyvä valinta. Ominaisuudet ja laajennettavissa toista luokkaa kuin markettikoneissa.

Eero

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Varmatoimiset. Räätälöidyt.

Saatte tietokoneenne valmiiksi asennettuna. Teemme myös haluamanne laitteisto-, BIOS- ja ohjelmistomuutokset, jotta käyttöönotto on mahdollisimman helppoa. Myymämme yritystason tietokoneet ovat erityisen kestäviä ja toimintavarmoja, joten voimme tarjota myös lisätakuun laitteen koko käyttöajaksi.

Käytetyn tietokoneen ostaminen on ympäristöteko

Jokainen uuden tavaran valmistaminen kuluttaa kiinteitä luonnonvaroja, vettä ja ilmaa. Käytetyn tavaran ostaminen taas vastaavasti säästää luonnonvaroja.

Taitonetin verkkokaupassa kerromme jokaisen käytetyn tietokoneen luonnonvara- ja hiilidioksidisäästön. Ympäristösäästölaskenta perustuu materiaalien ja tuotteiden hiilijalanjälkiarvioihin ja luonnonvaralaskenta Material Input -laskentaan. Ne kertovat, paljonko kiinteitä luonnonvaroja kokonaisuudessaan kuluu ja CO2-päästöjä syntyy jonkin tuotteen tai palvelun elinkaaren aikana. Kun laskentaa tehdään käytetyille tuotteille, lasketaan vastaavan uuden tuotteen valmistamiseen kuuluvien luonnonvarojen määrä ja syntyvät kasvihuonepäästöt ja oletetaan ne säästöksi.

Laskennan Taitonetin verkkokaupalle on toteuttanut Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus Oy.

Halutessanne saatte meiltä kehystetyn diplomin säästetyistä luonnonvaroista!

Yritysmyyjämme löytävät sopivimmat laiteratkaisut

SOITA YRITYSMYYJÄLLE

Puhelin ja Whatsapp
041 730 4793

[email protected]

Harri Hatunen, Yritysmyyjä

takuuleima

Riskitön valinta

Kaikilla käytetyillä tietokoneilla ja näytöillä on vuoden takuu. Business Outlet-tuotteilla takuu on jopa tätä pidempi. Jos tuotteessa on virhe tai takuun kattama vika, hoidamme takuuhuollot nopeasti ja ilmaiseksi. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme arkisin tietokoneisiin liittyvissä kysymyksissä.

ISO 14001 ISO 9001

Sertifioitua toimintaa

Toimintamme perustuu vankkaan tekemisen laatuun, jonka ulkopuolinen taho on varmentanut. Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Taitonetti Oy:n toiminta on sertifioitu
ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä-
standardin mukaisesti.

AA-luottoluokitus

Luotettu yritys

Taitonetti kuuluu AA-luottoluokkaan. Luokitus kertoo Taitonetti Oy:n olevan turvallinen ja vastuullinen kotimainen yritys ja henkii
myös palvelujen, tuotteiden ja koko yrityksen korkeaa laatua.