Tietoa Taitonetin verkkokaupan maksutavoista

Taitonetin verkkokaupassa voitte maksaa monella eri tavalla. Maksun voitte suorittaa useimpien verkkopankkien kautta (esim. OP-verkkopankki), Visa- ja Mastercard-luottokorteilla, Mobile-pay -mobiilimaksamisella ja PayPal:n kautta. Jos haluatte maksaa tuotteen osamaksulla tai laskulla, on se mahdollista Collectorin kautta. Tuotteen voi halutessaan maksaa Oulun myymälässä. Jos olette yrittäjä, voitte valita maksutavaksi myös ennakkolaskun tai laskun.

Paytrail on suomalainen maksupalvelu, jonka kautta voit maksaa turvallisesti ja helposti verkkopankkien kautta, luottokortilla sekä MobilePay:llä. Voit maksaa ostoksesi myös Paytrailin kautta Collector-osamaksulla ja -laskulla.

VERKKOPANKIT

Taitonetin verkkokaupassa voi maksaa heti Osuuspankin, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, POP Pankin, Säästöpankin ja Nordean asiakkaana suoraan pankin tunnuksilla. Maksu tapahtuu kassalla kohdassa 5. Klikkaa maksutavaksi ensimmäinen laatikko, jossa ovat kaikki verkkopankkien logot, hyväksy toimitusehtomme ja paina “jatka”. Valitse seuraavaksi oma verkkopankkisi logo ja siirryt oman pankkisi verkkopankkiin maksamaan ostoksesi.

LUOTTOKORTIT

Verkkokaupassa voi maksaa myös Visa-, Mastercard- ja American Express- kortilla. Luottokorttimaksu mahdollistaa ostoksen tekemisen luotolla ja pidemmällä maksuajalla. Luottokorttimaksaminen tapahtuu kassalla kohdassa 5, jossa valitaan Paytrailin tarjoamat maksutavat. Klikkaa “jatka” ja valitse tämän jälkeen oma luottokorttiyhtiösi ja jatka maksuja ohjeiden mukaan.

MOBIILIMAKSAMINEN

Maksaminen onnistuu myös MobilePay-sovelluksella, jonka voit ladata oman puhelimen sovelluskaupasta. Lataa sovellus ja ota MobilePay käyttöön ennen siirtymistä kassalle. Valitse Taitonetin kassalla kohdassa 5: Maksutapa ensimmäinen laatikko, jossa on MobilePay:n logo ja Paytrail. Valitse seuraavaksi MobilePay ja maksa ostoksesi ohjeiden mukaan. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen.

PAYPAL

Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Taitonetin kassalle. Tilin voit luoda PayPalin sivulla täällä. Taitonetin kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.

LASKU, OSAMAKSU JA ENNAKKOLASKU

COLLECTOR-LASKU JA OSAMAKSU

Voitte maksaa Collector-laskulla tai -osamaksulla PayTrail -maksupalvelun kautta. Collector-maksu on kuluttajille tarkoitettu maksutapa, mutta myös yritystilaajamme voi maksaa Collectorilla. Tällöin maksusta vastaa kuitenkin tilaaja henkilökohtaisesti eli maksu ei kirjaudu yrityksen nimiin.

Collector tekee luottotietojenne tarkistuksen ennen kuin teille myönnetään oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina. Kun olette saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saatte laskun ostoksestanne sähköpostiinne tilausta seuraavana pankkipäivänä.

Laskulla saatte aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillenne. Jos haluatte maksaa laskun pienemmissä osissa ja teille paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), tulee teidän tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä teille myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun teillä on voimassa oleva luottosopimus, tulee teidän maksaa eräpäivään mennessä vain saamallanne laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voitte halutessanne suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen teille lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu.

Voitte aina halutessanne lyhentää luottoanne myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. Kuukausikulut (käsittelykulu) on 2,95 euroa kerta (3.8.2020 alkaen 3,80 e / kerta). Nimellinen vuosikorko 19,2%. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

ENNAKKOLASKU 0 €
Tämä maksuvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Vasta maksusuorituksen saatuamme laitamme tilauksen toimitukseen. Käsittelyaika 2-3 arkipäivää.

LASKU YRITYSASIAKKAILLE 7 €
Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Oletuksena maksuaika 7 päivää netto.

AFTERPAY OSAMAKSU

Tarjoamme ostoksellesi osamaksuvaihtoehdon yhteistyössä AfterPay:n kanssa. Afterpay-maksutavan voit valita kuluttaja-asiakkaana. Lisätietoja ja täydet ehdot voit katsoa täältä.

AFTERPAY LASKU

Tarjoamme ostokselle laskuvaihtoehdon yhteistyössä AfterPay:n kanssa. Afterpay-maksutavan voit valita kuluttaja-asiakkaana. Maksuehto on 14 vuorokautta. Jotta voit tilata laskulla, tulee sinun olla 18 vuotta täyttänyt ja omata suomalainen henkilötunnus. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja virallisen osoitteen tulee olla muu kuin poste restante. Täydet laskuehdot voit katsoa täältä.

Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Taitonetin kassalle. Tilin voit luoda PayPalin sivulla täällä. Taitonetin kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.

Valitkaa maksutapa Maksu Taitonetin toimipisteessä, jos haluatte maksaa tilauksenne hakiessanne sen Oulun myymälästä. Myymälässä voitte maksaa tuotteen käteisellä ja pankkikorteilla. Voitte katsoa myymälän aukioloajat täältä

Tietoa Taitonetin verkkokaupan toimitustavoista

Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilauksesi ollessa paketissa ja valmiina lähtemään eteenpäin Taitonetin toimipisteestä, sinulle lähtee sähköposti. Sähköpostissa on lähetyksen seurantaan varten linkin ja lähetystunnus.
Postin toimituksen arvioidun toimitusajan voitte tarkistaa lähetysseurannasta täältä tai OmaPosti-sovelluksesta.
Matkahuollolla ei valitettavasti ole palvelussaan arvioitua lähetysaikaa, mutta voitte seurata lähetyksenne kulkua täällä.
PostNordin lähetyksiä voitte seurata seurantatunnuksella Postnordin sivuilta sekä Postnordin mobiilisovelluksella.

NOUTO TOIMIPISTEESTÄ 0 €


Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi Postin toimipisteestä. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetämme saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

NOUTO PAKETTIAUTOMAATISTA 0 €


Voit noutaa tilauksesi valitsemasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin puhelimeesi sekä viestin sähköpostiisi paketin saavuttua. Lähetystä säilytetään postin pakettiautomaatissa 7 päivää.

POSTI KOTIPAKETTI (Henkilöasiakkaat) 9,90 €


Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle osoitekortissa.

POSTI EXPRESS (Yritysasiakkaat) 9,90 €


Posti toimittaa lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.


Toimitusten seuranta

Voit seurata lähetyksiä Postin ja Postnordin sovellusten kautta. Lataa Postin tai Postnordin mobiilisovellus käyttöön oman älypuhelimesi sovelluskaupasta.

Paketin noutopaikaksi voi valita: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste tai Matkahuollon pakettiautomaatti. Taitonetin kassalla näet automaattisesti lähimmät Matkahuollon toimipisteet ja pakettiautomaatit, joista voit valita mieleisesi.
Kun pakettisi on noudettavissa, saat Matkahuollolta siitä tekstiviestin tai sähköpostiviestin. Matkahuollon paketit saa esittämällä henkilötodistuksen tai valtakirjan. Pakettiautomaateista paketin voi noutaa saapumisilmoituksessa olevalla 8-numeroisella koodilla. Lisää Matkahuollon sivuilta.

PostNord toimittaa tilaamanne paketit kotiovellenne maanantaista perjantaihin klo 8-16. PostNord toimittaa lähetyksiä myös iltaisin klo 16.30-21 Helsinkiin (pl. postinumerot 00190 00890), Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Keravalle ja Tuusulaan (04200-04360), Tampereelle (33100-33210) ja Turkuun (20100-20300, 20500, 20700 ja 20810).

Toimitusten seuranta

Suosittelemme PostNordin pakettien seurantaan PostNordin mobiilisovellusta, jonka voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). PostNordin lähetyksiä voitte seurata myös PostNordin sivuilta.

Voitte noutaa tilauksenne myymälästämme osoitteesta Karhunkedontie 1, 90410 OULU. Saatte ilmoituksen kun tuotteet ovat noudettavissa.