Tietoa Taitonetin verkkokaupan maksutavoista

Taitonetin verkkokaupassa voitte maksaa monella eri tavalla. Maksun voitte suorittaa useimpien verkkopankkien kautta (esim. OP-verkkopankki), Visa- ja Mastercard-luottokorteilla, Mobile-pay -mobiilimaksamisella ja PayPal:n kautta. Jos haluatte maksaa tuotteen osamaksulla tai laskulla, on se mahdollista Taitonetti Tili ja Taitonetti Lasku -maksutapojen kautta (kuluttaja-asiakkaat). Jos olette yrittäjä, voitte valita maksutavaksi laskun. Lisäksi tuotteet voi halutessaan maksaa ennakkolaskulla tai Oulun myymälässä.

Paytrail on suomalainen maksupalvelu, jonka kautta voit maksaa turvallisesti ja helposti verkkopankkien kautta, luottokortilla sekä MobilePay:llä.

VERKKOPANKIT

Taitonetin verkkokaupassa voi maksaa heti Osuuspankin, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, POP Pankin, Säästöpankin ja Nordean asiakkaana suoraan pankin tunnuksilla. Maksu tapahtuu kassalla kohdassa 5. Klikkaa maksutavaksi ensimmäinen laatikko, jossa ovat kaikki verkkopankkien logot, hyväksy toimitusehtomme ja paina “jatka”. Valitse seuraavaksi oma verkkopankkisi logo ja siirryt oman pankkisi verkkopankkiin maksamaan ostoksesi.

LUOTTOKORTIT

Verkkokaupassa voi maksaa myös Visa-, Mastercard- ja American Express- kortilla. Luottokorttimaksu mahdollistaa ostoksen tekemisen luotolla ja pidemmällä maksuajalla. Luottokorttimaksaminen tapahtuu kassalla kohdassa 5, jossa valitaan Paytrailin tarjoamat maksutavat. Klikkaa “jatka” ja valitse tämän jälkeen oma luottokorttiyhtiösi ja jatka maksuja ohjeiden mukaan.

MOBIILIMAKSAMINEN

Maksaminen onnistuu myös MobilePay-sovelluksella, jonka voit ladata oman puhelimen sovelluskaupasta. Lataa sovellus ja ota MobilePay käyttöön ennen siirtymistä kassalle. Valitse Taitonetin kassalla kohdassa 5: Maksutapa ensimmäinen laatikko, jossa on MobilePay:n logo ja Paytrail. Valitse seuraavaksi MobilePay ja maksa ostoksesi ohjeiden mukaan. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen.

PAYPAL

Voit maksaa PayPal-maksulla PayTrail-palvelun kautta. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Taitonetin kassalle. Tilin voit luoda PayPalin sivulla täällä. Taitonetin kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.

ENNAKKOLASKU ja LASKU

ENNAKKOLASKU YRITYSASIAKKAILLE 7 €
Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle. Vasta maksusuorituksen saatuamme laitamme tilauksen toimitukseen. Käsittelyaika 2-3 arkipäivää.

LASKU YRITYSASIAKKAILLE 7 €
Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Oletuksena maksuaika 14 päivää netto.

Taitonetti Lasku - 30 päivää maksuaikaa
Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

Taitonetti Tili – maksa joustavasti osissa
Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Kampanjaehtoja, kuten luoton perustamismaksua, korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai muuta kampanjaan liittyvää erityistä ehtoa sovelletaan, kun Luotonsaaja on oston yhteydessä valinnut maksaa kampanjaehtojen mukaisesti. Kampanjaehtoja sovelletaan ainoastaan kyseessä olevaan ostoon. Tarkemmat kampanjaehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

Taitonetti Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 3362665-9), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.
https://www.avarda.com/fi/asiakaspalvelu
https://omatsivut.avarda.fi

USEIN KYSYTTYÄ
Koska saan laskuni ja milloin on eräpäivä?
Saat laskusi riippuen siitä minkä maksutavan olet valinnut. Jos olet valinnut laskun 30 päivän maksuajalla, saat laskun sähköpostiisi kun verkkokauppa kuittaa tuotteesi lähetetyksi. Eräpäivä on 30 päivää laskutuspäivästä.
Voit myös valita maksutavaksi kuukausilaskun tai tililaskun, joka tulostuu kuukauden 17. päivä ja jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden kolmas päivä. Laskusi toimitetaan sähköpostilla tai postitse. Sinulla on ostoajankohdasta riippuen jopa 50 päivää maksuaikaa.
Huomioithan, että tarjolla olevat maksutavat voivat vaihdella riippuen verkkokaupasta, tuotteista ja ostoksen suuruudesta.
Näet ajankohtaiset laskutietosi ja tulevat eräpäivät myös Avardan OMAT SIVUT -palvelun kautta.

Haluan palauttaa tilaamani tuotteet. Miten toimin?
Tärkeintä on huolehtia tuotteiden asianmukaisesta palautuksesta. Ole yhteydessä Taitonetin asiakaspalveluun ja seuraa annettuja palautusohjeita. Muista aina säilyttää palautuksen lähetystunnus, sillä se helpottaa asiointia.
Kun verkkokauppa on kirjannut tuotteet palautuneeksi, maksu palautuu tilillesi. Mikäli olet suorittanut maksun luottokortilla, summa palutetaan automattisesti käyttämällesi kortille.
Jos maksun palautus ei onnistu automaattisesti asiakaspalvelumme lähettää sinulle kyselyn tilinumerosta maksun palautusta varten.
Huomioithan, että maksun palautus voi viedä useamman pankkipäivän palautuksen vastaanottamisen jälkeen.

Palautin osan tilaamistani tuotteista. Minkä summan maksan?
Kirjautuneet palautukset näet Avardan OMAT SIVUT -palvelun kautta.
Maksat vain tuotteista, jotka olet pitänyt. Voit vähentää palauttamiesi tuotteiden hinnan tilauksesi loppusummasta. Jos et ole varma paljonko sinun pitää maksaa, voit aina olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun.

Voit maksaa PayPal-maksulla PayTrail-palvelun kautta. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Taitonetin kassalle. Tilin voit luoda PayPalin sivulla täällä. Taitonetin kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.

Valitkaa maksutapa Maksu Taitonetin toimipisteessä, jos haluatte maksaa tilauksenne hakiessanne sen Oulun myymälästä. Myymälässä on käytössä korttimaksu, osamaksu, yrityslasku sekä lähimaksutavat. Emme ota vastaan käteismaksuja. Voitte katsoa myymälän aukioloajat täältä

Tietoa Taitonetin verkkokaupan toimitustavoista

Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilauksesi ollessa paketissa ja valmiina lähtemään eteenpäin Taitonetin toimipisteestä, sinulle lähtee sähköposti. Sähköpostissa on lähetyksen seurantaan varten linkin ja lähetystunnus.
Postin toimituksen arvioidun toimitusajan voitte tarkistaa lähetysseurannasta täältä tai OmaPosti-sovelluksesta.
Matkahuollolla ei valitettavasti ole palvelussaan arvioitua lähetysaikaa, mutta voitte seurata lähetyksenne kulkua täällä.
PostNordin lähetyksiä voitte seurata seurantatunnuksella Postnordin sivuilta sekä Postnordin mobiilisovelluksella.

Paketin noutopaikaksi voi valita: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste tai Matkahuollon pakettiautomaatti. Taitonetin kassalla näet automaattisesti lähimmät Matkahuollon toimipisteet ja pakettiautomaatit, joista voit valita mieleisesi.
Kun pakettisi on noudettavissa, saat Matkahuollolta siitä tekstiviestin tai sähköpostiviestin. Matkahuollon paketit saa esittämällä henkilötodistuksen tai valtakirjan. Pakettiautomaateista paketin voi noutaa saapumisilmoituksessa olevalla 8-numeroisella koodilla. Lisää Matkahuollon sivuilta.

NOUTO TOIMIPISTEESTÄ 4,90 €


Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi Postin toimipisteestä. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetämme saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

NOUTO PAKETTIAUTOMAATISTA 4,90 €


Voit noutaa tilauksesi valitsemasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin puhelimeesi sekä viestin sähköpostiisi paketin saavuttua. Lähetystä säilytetään postin pakettiautomaatissa 7 päivää.

POSTI KOTIPAKETTI (Henkilöasiakkaat) 9,90 €


Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle osoitekortissa.

POSTI EXPRESS (Yritysasiakkaat) 9,90 €


Toimitetaan suoraan asiakkaallesi ma–pe ilman erillistä ilmoitusta. Express-pakettiin kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottaja ei ole paikalla, jätämme hänelle saapumisilmoituksen ja viemme paketin lähimpään vapaana olevaan noutopaikkaan, jossa sitä säilytetään 7 päivää.


Toimitusten seuranta

Voit seurata lähetyksiä Postin ja Postnordin sovellusten kautta. Lataa Postin tai Postnordin mobiilisovellus käyttöön oman älypuhelimesi sovelluskaupasta.

PostNord toimittaa tilaamanne paketit kotiovellenne maanantaista perjantaihin klo 8-16. PostNord toimittaa lähetyksiä myös iltaisin klo 16.30-21 Helsinkiin (pl. postinumerot 00190 00890), Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Keravalle ja Tuusulaan (04200-04360), Tampereelle (33100-33210) ja Turkuun (20100-20300, 20500, 20700 ja 20810).

Toimitusten seuranta

Suosittelemme PostNordin pakettien seurantaan PostNordin mobiilisovellusta, jonka voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). PostNordin lähetyksiä voitte seurata myös PostNordin sivuilta.

Voitte noutaa tilauksenne myymälästämme osoitteesta Karhunkedontie 1, 90410 OULU. Saatte ilmoituksen kun tuotteet ovat noudettavissa.