Käytetyt pelitietokoneet takuulla

PELAAMAAN PIENELLÄ BUDJETILLA!

KUNNOSTETTU UUDENVEROISEEN PELIKUNTOON

Saat pelitietokoneen, joka on heti käyttövalmis. Koneet käyvät läpi Taitonetin tarkan kunnostusprosessin, jonka jäljiltä ne toimivat uudenveroisesti. Tietokoneissa on Windows-käyttöjärjestelmä ja perusohjelmat käyttövalmiiksi asennettuna.

SYDÄMENÄ UUSI PELINÄYTÖNOHJAIN

Näytönohjain on pelitietokoneen sydän. GreeniX-pelitietokoneissa näytönohjaimeen on panostettu. Laadukas kunnostettu yritystason runko kestää aikaa ja rasitusta. Kunnostetun rungon sisällä on tehokas uusi näytönohjain varmistamassa suorituskyvyn, jotta sinä voit keskittyä pelaamiseen.

LUOTETTAVASTI KOTIOVELLESI

12 kk takuu ja 30 päivän palautusoikeus

Monipuoliset maksutavat, myös osamaksu

Edullinen toimitus Postin ja Matkahuollon pisteisiin

Rajaa pelikoneiden valikoimaa

Poista rajaukset
Hinta
Valmistaja
12
13
7
Suoritintyyppi
4
5
Näytönohjain
310
105
Käyttötarkoitus
2
6
14
15
3
Keskusmuisti
35
45
Liitännät
16
5
3
Levyasema
1
Kiintolevy
18
39
53
13
Kuntoluokka
2

GREENIX PELIKONEET

Täydellinen sekoitus käytettyä ja uutta!


Ostaessasi käytetyn pelitietokoneen meiltä saat ammattilaisten rakentaman, laadukkaan pelikoneen, jossa on uusi tehokas pelinäytönohjain. Pelikoneita löytyy laidasta laitaan, esimerkiksi halpa pelikone lapselle tai tehokas käytetty pelikone raskaampaan pelaamiseen.


Käytetyn pelitietokoneen ostaminen ei ole pelkästään fiksua rahallisesti, vaan se on myös vastuullinen valinta tulevaisuutta ajatellen. Saat halvan pelikoneen, joka kestää pitkään, samalla säästäen runsaasti luonnonvaroja. GreeniX-pelikoneet on rakennettu kestävään yritystietokoneen runkoon, joissa on korkeatasoiset emolevyt ja yritystason virtalähteet, jotka ovat kestävämpiä kuin kuluttajamallit. Koneisiin voi lisätä muistia tai suuremman kiintolevyn lisävalinnoista.


GreeniX


GreeniX-pelitietokoneiden nimi tulee sanoista Green (vihreä) ja Phoenix eli feenikslintu. Vihreä väri viittaa käytetyn tuotteen ekologisuuteen ja feeniks symboloi kuolemattomuutta ja uudestisyntymistä. GreeniX-pelitietokoneet syntyvät uudestaan laadukkaista käytetyistä tietokoneista ja muuttuvat tehokkaiksi pelikoneiksi uusilla näytönohjaimilla ja siksi juuri vihreä feeniks edustaa pelitietokoneitamme.


Löydä sopiva pelitietokone juuri sinulle


Olemme Taitonetissä jakaneet käytetyt pelitietokoneemme 3 eri tasoon. Bronze-tason pelikoneet sopivat kevyeen pelaamiseen, Silver-tason koneet keskiraskaaseen pelaamiseen ja Gold-tason koneet raskaaseen pelaamiseen. Voit myös vertailla pelikoneiden tehopisteitä sekä pelikoneiden tuotesivulta löytyvää tehomittaria, joka kertoo mitkä pelit koneella toimivat sujuvasti. Lue lisää pelikoneiden tehopisteistä.


GreeniX Bronze-taso: Halvat pelitietokoneet, jotka sopivat kevyeen pelaamiseen ja niillä esimerkiksi Minecraft, League of Legends ja Counter-Strike toimivat sujuvasti.


GreeniX Silver-taso: Keskiraskaaseen pelaamiseen suunnitellut käytetyt pelikoneet, joilla esimerkiksi Fortnite ja Overwatch pyörivät hienosti. Näillä koneilla suurin osa peleistä pyörii 1080p (Full HD) resoluutiolla. Fiksu valinta, jossa hinta ja suorituskyky kohtaavat.


GreeniX Gold-taso: Raskaaseen pelaamiseen suunnitellut pelitietokoneet. Näissä riittää teho VR-pelaamiseen sekä korkeampaan resoluutioon ja vaativimpiin peleihin.