Voiko käytetty olla näin hyvä?

Käytetyt tietokoneet ovat yrityksellesi kustannustehokas vaihtoehto, jossa saat erityisen laadukkaan koneen vähän käytettynä jopa kolmasosan hinnalla uuteen koneeseen verrattuna. Kun olet kokenut yrityskäyttöön tehdyt tietokoneemme, paluuta kuluttajamalleihin ei ole.

Vihreämmät tietokoneet vihreämmille yrityksille

Tietokoneen valmistaminen kuluttaa satoja kiloja arvokkaita luonnonvaroja, joten kerran tuotettuja tietokoneita kannattaa käyttää mahdollisimman pitkään. Taitonetin koneet ovat olleet yritysten käytössä 2-3 vuotta ja niillä on edessä vielä pitkä käyttöaika. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on laskenut, että vuonna 2020 Taitonetin asiakkaat säästivät 12 000 000 kiloa luonnonvaroja ostamalla käytetyn tietokoneen uuden sijaan.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hyvin palveltu asiakas on meille kunnia-asia. Trustpilotin avulla keräämämme palaute osoittaa meidän myös onnistuvan siinä.

Asiantunteva asiakaspalvelu. Kerroin, mitä tarvitsen ja sen mukaisesti minulle suositeltiin sopivaa kannettavaa. Tuote lähettiin nopeasti ja vastasi myynti-ilmoitusta. Ostaisin vaikka heti "uuden" koneen taitonetistä, mutta ei ole tarvetta ja oletettavasti ei tule myöskään toviin olemaan. Vahva suositus yritykselle!

Iida

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Homma toimii. Nopea toimitus ja tuotteet sitä mitä luvattu. Yritykselle hankittu useampia.

Jarkko

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Luottopaikka! Useamman läppärin hankkineena ei voi kuin kehua! Moitteeton, asiakaslähtöinen palvelu niin yksilö- kuin yritystasolla sekä luottamus nousevat ensimmäisenä mieleen!

Jonas

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Yrityksesi ansaitsee laadukkaat työkalut

Tietokoneemme ovat suosittuja kaikenlaisissa yrityksissä, startupeista suunnittelutoimistoihin. Meiltä löytyvät sopivat koneet niin toimistoon, myyjille, suunnittelutyötä tekeville kuin tuotantoonkin eri kuntoluokkiin lajiteltuna. Meiltä löytyy käytettyjen tuotteiden lisäksi myös valikoima Business Outlet -tuotteita, jotka ovat käyttämättömiä.

Miten haluat hankkia laitteesi?

Osta omaksi

  • Tuotteemme ovat leasing-käytössä olleita yritystietokoneita, jotka on tarkastettu ja ylikirjoitettu
  • Käytetty yrityskone on kustannustehokas vaihtoehto uudelle. Jopa 50% kustannussäästö uuteen verrattuna – laadusta tinkimättä
  • Varastossamme jatkuvasti noin 100 erilaista laadukasta yrityskäyttöön valmistettua mallia
  • Tietokoneillamme on 12 kuukauden takuu

Valitse leasing

  • Taitonetti tarjoaa yritysasiakkailleen myös 1-3 vuotta kestäviä leasingsopimuksia
  • Turvallinen investoinnin suunnittelu kiinteiden lyhennyserien ansiosta
  • Investoi sitomatta pääomaa
  • Kulut ja palvelut yhdellä silmäyksellä
  • Yhteyshenkilö jonka asiantuntemus tukena päätöksenteossa

Vain parhailta valmistajilta

Laadukkaat yrityskannettavat

Tehokannettavat suunnittelijalle

Pöytäkoneet tehokkaaseen työntekoon

Toimitusaika 1-3 päivää

Toimituskulut alk. 3€!

Tilaa tietokoneet ja tarvikkeet helposti Taitonetin verkkokaupasta!

Yksittäisten koneiden tilaaminen sujuu nopeasti ja helposti verkkokaupan kautta. Isommissa erissä pyydämme teitä olemaan yhteydessä yritysmyyjiimme. Tarvitset tilauksen tekemiseen vain y-tunnuksen ja laskutusosoitteen. Laskutusta varten tarkistamme yrityksenne luottokelpoisuuden.

Verkkokaupan normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tarjoamme verkkokauppatilauksiin edullisen toimituksen Postin toimipisteisiin ja -pakettiautomaatteihin. Yritysten on lisäksi mahdollista tilata koneet suoraan toimipisteelleen Posti Express-palvelulla, joka maksaa 9,90€.

Autamme tuhansia yrityksiä Pohjoismaissa

Asiakkaamme ovat yksinyrittäjistä suuryrityksiin ja kaikkea siltä väliltä

28 000 
käytettyä tietokonetta

sai avullamme uuden kodin vuonna 2020

Tee sinäkin vihreämpi valinta ja säästä rahaa!

Yritysmyyjämme löytävät sopivimmat laiteratkaisut

SOITA YRITYSMYYJÄLLE

Puhelin ja WhatsApp
041 730 4793

[email protected]

Harri Hatunen, Yritysmyyjä


Onko yrityksellänne myytäviä laitteita?

Yrityksellänne on käytöstä poistettuja laitteita ja haluaisitte luopua niistä vastuullisesti ja turvallisesti? Taitonetin ostopalvelu auttaa teitä kierrättämään käytetyt laitteet. Tietoturvaamme laitteenne, maksamme niistä teille korvauksen ja uusiokäytämme ne vastuullisesti.

Tutustu ostopalveluumme tästä
takuuleima

Riskitön valinta

Kaikilla käytetyillä tietokoneilla ja näytöillä on vuoden takuu. Business Outlet-tuotteilla takuu on jopa tätä pidempi. Jos tuotteessa on virhe tai takuun kattama vika, hoidamme takuuhuollot nopeasti ja ilmaiseksi. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme arkisin tietokoneisiin liittyvissä kysymyksissä.

ISO 14001 ISO 9001

Sertifioitua toimintaa

Toimintamme perustuu vankkaan tekemisen laatuun, jonka ulkopuolinen taho on varmentanut. Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Taitonetti Oy:n toiminta on sertifioitu
ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä-
standardin mukaisesti.

AA-luottoluokitus

Luotettu yritys

Taitonetti kuuluu AA-luottoluokkaan. Luokitus kertoo Taitonetti Oy:n olevan turvallinen ja vastuullinen kotimainen yritys ja henkii
myös palvelujen, tuotteiden ja koko yrityksen korkeaa laatua.