Yritysmyyjät kuva desktop Yritysmyyjät kuva mobiili

Laadukkaat tietokoneet yrityksesi tarpeisiin

Hanki teille sopivimmat tietokoneet
yritysmyyjiemme avulla

Soita/Whatsapp

041 730 4793

Lähetä sähköposti

[email protected]

Valitse leasing-käytöstä palautunut, uudenveroiseksi kunnostettu. Tällä tavalla voit säästää hurjia summia ammattilaistasoisten tietokoneiden hankinnassa! Rahan säästämisen lisäksi luonto kiittää vastuullisesta valinnasta.

Premium laatua

Tilaa heti verkosta

Saat käyttövalmiiksi asennetun tietokoneesi muutamassa päivässä. Vuoden takuulla ja 30 päivän palautusoikeudella.

VERKKOKAUPPAAN

Pyydä tarjous helposti

Me autamme sopivien koneiden valinnassa. Vastaa muutamaan nopeaan kysymykseen ja olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.

KYSY PIKATARJOUS

Meillä on varastossa tuhansia koneita, joista kaikki eivät ole verkkokaupassa esillä.
Pyydä tarjous isommista eristä!

Olemme toimineet tietokonealalla jo
18 vuotta

Olemme myyneet tietokoneita jo noin
200 000 kpl

Kuva: Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola


“Olemme hankkineet jo vuosia tarvitsemamme tietokoneet Taitonetistä, koska olemme UKI Arkkitehdeillä sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Kierrättämisen lisäksi koneiden hinta-laatu-suhde on hyvä ja laitteet palvelevat käyttötarkoitustamme hyvin.”

Jukka Takkunen, UKI Arkkitehdit Oy

Me autamme!

Harri Hatunen

Markus Alanko

Kysy pikatarjous tästä!

Tarjouksen jättäminen vie vain pari minuuttia. Olemme teihin yhteydessä mahdollisten tarkentavien kysymysten puitteissa ja annamme tarjouksen mahdollisimman nopeasti. Viestikenttään voitte tarkentaa koneiden toiveita, jos ne ovat tiedossa.

Millaisia koneita tarvitsette?

Minkälaiseen käyttöön koneet tulevat?


Riskitön valinta

Kaikilla käytetyillä tietokoneilla ja näytöillä on vuoden takuu. Business Outlet-tuotteilla takuu on jopa tätä pidempi. Jos tuotteessa on virhe tai takuun kattama vika, hoidamme takuuhuollot nopeasti ja ilmaiseksi. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme arkisin tietokoneisiin liittyvissä kysymyksissä.

Sertifioitua toimintaa

Toimintamme perustuu vankkaan tekemisen laatuun, jonka ulkopuolinen taho on varmentanut. Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Taitonetti Oy:n toiminta on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.

Luotettu yritys

Taitonetti kuuluu AA-luottoluokkaan. Luokitus kertoo Taitonetti Oy:n olevan turvallinen ja vastuullinen kotimainen yritys ja henkii
myös palvelujen, tuotteiden ja koko yrityksen korkeaa laatua.