media
0 Kommenttia
12/07/2019 10:06


0 Kommenttia
08/07/2019 13:59

Lukio muuttui muutama vuosi sitten digiaikaan ja ylioppilaskoe suoritetaan nykyisin kannettavan tietokoneen kautta. Kannettava tietokone on useimpien ostoslistalla ja on tärkeää valita kone, joka on käytännöllinen ja toimiva koko lukioajan sekä soveltuu ylioppilaskokeeseen. Taitonetin kannettavat tietokoneet ovat lukiolaisten suosiossa, sillä koneemme ovat kohtuullisen hintaisia, täyttävät kaikki lukiokoneen vaatimukset ja ovat lisäksi ekologisempi vaihtoehto kuin uuden koneen ostaminen.

Taitonetin suosituin kone lukiolaisten ja opiskelijoiden keskuudessa on tyylikäs ja tehokas 14”-kokoinen HP Elitebook 840. Tätä konetta on myynnissä i5- ja i7-prosessorilla sekä kolme sukupolvea (generaatiota) G1, G2, G3, joiden ominaisuuksissa ja ulkoasussa on pieniä eroja. Taitonetin myymissä HP Elitebok 840 -kannettavissa on kaikissa vähintään 4GB muistia ja 128GB SSD-kiintolevy ja valmiina mm. kaikki lukioon vaadittavat liittimet (mm. 4 kpl USB 3.0 -liittimiä, Wifi ja Ethernet-liitin). Oman käyttötarpeen mukaan koneeseen voi valita lisää muistia, isomman SSD-levyn tai ostaa esimerkiksi uuden tarvikeakun. HP Elitebook 840 -koneet ovat keveitä kantaa repussa, sillä ne painavat vain noin 1,8 kiloa.

media
0 Kommenttia
06/06/2019 16:06

Haluatko tietää, paljonko säästät luonnonvaroja ja CO2-päästöjä, kun hankit käytetyn tietokoneen? Yritys, etsitkö ekologista ja vastuullista kumppania käytöstä poistettaville koneille?


Kun ostat tai myyt käytetyn tietokoneen, säästyy luonnonvaroja ja vältetään CO2-päästöjä, koska tarve uusien laitteiden valmistamiselle vähenee. Käytettyjen tietokoneiden myynti ja huolto ovat osa kiertotaloutta ja merkittävä ilmastoteko.

Taitonetti on yhtenä ensimmäisistä alansa yrityksistä laskenut uudelleenkäyttöön ohjaamiensa tuotteiden ympäristösäästöt. Tiedämme nyt, paljonko käytettyjen elektroniikkalaitteiden kauppamme säästää luontoa ja ilmastoa. Vuonna 2018 säästö oli n. 8 808 000 kg kiinteitä luonnonvaroja ja 2 982 000 kg kasvihuonekaasupäästöjä. 

media
0 Kommenttia
17/05/2019 10:21

Suomen itsenäisyyden rahasto Sitran päivitti Kiertotalouden kiinnostavimmat -listaansa ja Taitonetti jatkaa mukana oloaan listalla yhtenä 124:stä kiertotalouden esimerkkiyrityksestä. Taitonetti on ollut mukana Sitran koostamalla listalla vuodesta 2017 lähtien. Kiertotalous on yksi megatrendeistä ja maailman talous- ja ilmastotilanne pakottaa sekä yritykset että kuluttajat muuttamaan ajatuksiaan kertakäyttökulttuurista vastuulliseen kuluttamiseen ja tuotantoon. Mukana olevista yrityksistä voit lukea lisää Sitran sivuilta. Taitonetin kuvauksen suoraan löydät tästä linkistä

Taitonetti välitti asiakkailleen vuonna 2018 noin 20 000 käytettyä tietokonetta ja Oulun huoltopalvelussa kävi noin 3500 konetta. Määrät ovat merkittäviä ja osoittavat, että kuluttajille ja yrityksille käytetyt tuotteet ovat varteenotettavia vaihtoehtoja uusien rinnalla. 

media
0 Kommenttia
09/04/2019 6:12

Taitonetti on mukana huhtikuun ajan I love muovi -kampanjassa. I love muovi -kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoa muovin kierrätyksestä ja kannustaa ihmisia muovien kierrätykseen. Kampanja näkyy eri medioissa ympäri Suomen 1.4.-4.5. ja tapahtumina Tampereella, Lahdessa, Vaasassa, Joensuussa, Oulussa ja Helsingissä.

Kampanjan ajan henkilökuntamme kerää omien eväiden pakkausmuovit kierrätykseen työpaikalta ja tuomme ne I love muovi -tapahtumaan Oulun Rotuaarille 26.4. Keräämällä kaiken yhteen kasaan, tulemme näkemään, kuinka paljon yhdessä työpaikassa syntyy muovijätettä pelkästään työpaikkaruokailun kautta! 

Haastamme mukaan asiakkaamme, oman henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme miettimään omaa muovien kierrätystä. 

0 Kommenttia
22/03/2019 11:04

Taitonetin valikoimissa on kolmea eri läppärisarjaa HP:lta: ProBook, EliteBook ja ZBook. Meidän myymät ProBookit maksavat uutena yli tonnin, EliteBookit ja ZBookit 1500-5000 euroa. Taitonetillä  yrityskoneita myydään käytettynä, joten hinnat ovat huomattavasti edullisemmat ja ostamalla käytetyn, teet samalla hyvän teon ympäristölle.

ProBookit ja EliteBookit ovat suorituskyvyltään samoilla viivoilla, eli hyvin tehokkaita. EliteBookissa on parempi ja ohuempi runko ja paremmin kestävät osat, eli sillä on pidempi elinikä. Kumpikin on valtavasti parempi kuin perusmallin kuluttajakone.

ZBookit ovat kannettavia työasemia. Ne ovat painavampia, mutta pystyvät todella raskaaseen työhön, kuten vaativaan videoeditointiin, 3d-suunnitteluun ja isoihin CAD-projekteihin. Näytönohjaimiin on erityisesti panostettu ja halvimmatkin ZBookit ovat todella tehokkaita.

Katso kaikkien mallien esittely Taitonetin Youtube-kanavalta!

media
0 Kommenttia
01/03/2019 13:49

Tietokoneen hankkimiselle on tarve, mutta kumpi kannattaa ostaa, kannettava vai pöytäkone?


Ensimmäinen valintaan vaikuttaa, kuinka raskasta käyttöä koneella on. Pöytäkoneessa on yleisesti reilusti enemmän tehoa kun saman hintaisessa läppärissä. Voisi sanoa, että 400 euron pöytäkone on kolme kertaa tehokkaampi kuin saman hintainen läppäri. Esimerkiksi CAD-ohjelmistot, videoeditointi ja pelaaminen vaativat paljon tehoja koneelta ja pöytäkone on suositeltavampi. Jos koneen käyttö on netin selausta ja videoiden katselua, kone voi olla pienempitehoinen kannettava.


Koneen valintaan vaikuttaa myös koneen käyttöympäristö. Pöytäkoneen ympärille on helppo rakentaa ergoniminen työympäristö sopivilla näytöillä ja lisälaitteilla. Jos kannettava tietokone on työkoneena, kannattaa hankkia koneen lisäksi telakka, jolla näyttö ja muut lisävarusteet saadaan liitettyä koneeseen nopeasti.


Kannettavan koneen ostamiseen hyvä peruste on liikkuva työt tai opiskelu, jolloin pöytäkone ei ole vaihtoehtona mahdollinen. Kannettavan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota koneen rungon rakenteisiin ja valita kone, joka ei taivu ja rikkoudu helposti.


Katso lisää hyviä vinkkejä pöytäkoneen ja kannettavan valintaan Taitonetin YouTube-kanavalta!

media
0 Kommenttia
20/02/2019 14:07

25 miljoonan pelaajan raja meni rikki viikossa, ja pelaajamäärät ovat kasvaneet vielä paljon nopeammin kuin Fortnitella alkuaikoina (lähde: Iltalehti). Mikä on tämä uusi peli, joka on saanut valtavat määrät pelaajia kiinnostumaan? Taitonetin tubekanava perehtyi peliin ja testasi sen pelaamista kahdella erilaisella pelikoneella. 

media
0 Kommenttia
13/02/2019 15:19

Ystävänpäivänä kukkarolle ystävälliset hinnat!


Torstaina 14.2. vietetään ystävänpäivää ja sen kunniaksi Taitonetin verkkokaupassa ja myymälässä Oulussa on kaikki koneet alennetuin hinnoin!

Jos tietokoneen osto on ajankohtainen, niin ystävänpäivänä kannattaa olla kuulolla. Kannettavissa ja pöytäkoneissa on nyt paljon valinnanvaraa ja myynnissä on myös hieman erikoisempia malleja. Oulun myymälässä annamme huomenna torstaina kaikille koneen ostajille läppärirepun tai bluetooth-kaiuttimen kaupanpäälle! (Saat valita itse kumman haluat). 

Mukavaa ystävänpäivää kaikille asiakkaillemme!

media
0 Kommenttia
14/01/2019 12:54

Mitä koneita Taitonetin verkkokaupan asiakkaat ostavat? Se selviää listaamalla vuoden 2018 myydyimmät tuotteet. Viime vuonna möimme noin 20000 kannettavaa ja pöytäkonetta. Suosituin kone oli Lenovon luotettava työjuhta, Lenovo Thinkpad T430 i5 8GB 256Gb SSD 14HD+. Myös kolmanneksi myydyin tuote oli Lenovon malli, joten 14" Thinkpadit ovat meidän ja myös asiakkaidemme mielestä aina varma valinta!

media
1 Kommenttia
10/12/2018 14:23

Pelitietokoneita ostetaan pukinkonttiin tänäkin jouluna satoja Taitonetin verkkokaupasta ja myymälästä. Jos kone on tulossa lahjaksi, joutuu ostaja usein raaputtamaan päätään, jotta tulee valinneeksi parhaan vaihtoehdon. Kasasimme pelitietokonetta lahjaksi ostavalle konkreettiset vinkit, joiden avulla löydät helpommin oikean koneen Taitonetin valikoimista!

media
0 Kommenttia
09/11/2018 12:17

Varmistat, että olet sinkku vielä ensi vuonnakin  Juhlista sinkkupäivää 11.11. ja osta pelikone itsellesi! 
Taitonetin verkkokaupassa hemmotellaan sinkkuja sunnuntaina: KAIKKI PELIKONEET ALENNUKSESSA!! Tarjous on voimassa VAIN sunnuntaina 11.11. ja tarjous on vain sinkuille ja sinkuksi haluaville! Meille tosin asiaa ei tarvi todistaa 

media
0 Kommenttia
31/10/2018 10:01

Mitä pelit vaativat pelikoneelta? Lue Taitonetin kokoama peliwiki suosituimmista peleistä ja niiden vaatimuksista pelikoneille. 

Taitonetin pelikoneiden tuotesivulle tuomme uutena ominaisuutena pelimittarin, joka näyttää nopeasti mille peleille konetta suosittelemme ja mitkä ovat koneen saamat Passmark-pisteet.


media
1 Kommenttia
11/10/2018 14:14

Syyssiivous-huutokauppa on käynnissä 10.-14.10.18 Taitonetin verkkokaupassa. Tempaistiin siivoushengessä myös kaikki Taitonetin Oulun myymälän koneet alennukseen! Hyllyt ovat täynnä erinomaisen laadukkaita kannettavia, palikoneita ja näyttöjä. 

Tervetuloa käymään myymälässä! Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.

PS. Etsimme myymälään supliikkia myyjää, joten nyt kannattaa laittaa äkkiä hakemus tulemaan [email protected]


media
2 Kommenttia
18/06/2018 14:21

InventaarioALE alkoi ja täytimme Oulun myymälän pöydät yksittäismalleilla, joita ei löydy verkkokaupan tuotevalikoimasta. Esillä on mm. kannettavia, alkaen 129€, näyttöjä alk. 35€ ja aivan huikea valikoima PELILKONEITA! 


media
0 Kommenttia
30/05/2018 10:44

Yliopppilaskoe suoritetaan nykyisin digitaalisesti kannettavan tietokoneen kautta. Kannettava tietokone on ostoslistalla lukion alkaessa ja onkin hyvä valita heti koulun alkuun kone, joka kulkee mukana koko oppitaipaleen ja soveltuu ylioppilaskokeeseen. Listasimme vinkkejä sopivan koneen valintaa helpottamaan. 

media
3 Kommenttia
29/05/2018 15:24

Taitonetin tavoitteena on vähentää turhia tuotteiden pakkausmateriaaleja ja hyödyntää mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja pakkauksissa. Yhtenä konkreettisena tekona lopetamme Oulun myymälässä kertakäyttöisten muovikassien käytön. Haluamme näin osoittaa vastuullisuutta vähentämällä muovijätteen syntyä ja niistä seuraavaa roskaantumista.

media
0 Kommenttia
25/05/2018 10:39

Lyhyt tietokooste erinlaisista näyttöjen liittimistä.

media
0 Kommenttia
27/03/2018 10:48

Odotettu Kevätsiivous-huutokauppa ALKAA TORSTAINA klo 9:00 verkkokaupassamme www.taitonetti.fi! Hollantilaisessa huutokaupassa on nyt yli 200 KÄYTETTYÄ TIETOKONETTA ja oheislaitetta, jokaista vain 1 kappale! Huutokaupattavat tuotteet lähtevät -5% normaalihinnoista ja alennusprosentti kasvaa päivä päivältä ma 2.4. saakka. Ei varauksia puhelimella tai sähköpostilla.

media
0 Kommenttia
02/02/2018 15:06

Taitonetin myynti on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana 100% vuosivauhtia. Kasvu on vaatinut yhä isompien erien ostamista ja varastoimista. Taitonetti muutti nykyisiin tiloihin Pakkahuoneenkatu 32:een puolitoista vuotta sitten, jolloin tilat olivat kaksinkertaiset vanhaan Rautatienkadun myymälään nähden. Syksyllä vuokrasimme lisävarastoksi viereisen kiinteistön, jonka piti ratkaista varaston ahtauden. Viime joulun myynti ja kestämätön tilanahtaus toivat kuitenkin eteen väistämättömän päätöksen: joudumme muuttamaan nykyisistä tiloista isompiin. Löysimme sopivan liiketilan Limingantullista osoitteesta Krouvintie 5. Tiloissa on toiminut aiemmin mm. Viestimaa. Tilat ovat kaksinkertaiset kooltaan ja antavat meille mahdollisuuden kehittää yrityksen liiketoimintaa entistä sujuvampaan suuntaan. 

media
1 Kommenttia
12/12/2017 12:32

Joulu on lahjojen antamisen ja saamisen juhlaa. Miltä tuntuisi saada lahjaksi käytetty tavara? Antaisitko itse käytetyn lahjan? Olisiko se käytetty lahja pettymys vai olisitko tyytyväinen kierrätetyn lahjan ekologisuudesta? Kysyimme Taitonetin Facebook-sivuilla mielipidettä siihen, että ostaisitko joululahjaksi käytetyn tietokoneen. Vastaajista 88% voisi ostaa käytetyn tietokoneen lahjaksi tai ottaisi sellaisen mielellään itselle lahjana. 12% vastasi, että jouluna lahjojen pitää olla uusia. ”Kierrättäminen on järkevää, ja annan mielelläni järkeviä lahjoja ” tiivisti eräs vastaaja. 

media
0 Kommenttia
29/11/2017 12:57

Selailet uusimpia tietokoneita elektroniikkaliikkeessä, mutta tehoja ei koneista löydy tarpeeksi omaan vaativaan käyttöön. Tiedät, että tuliterän työkoneen hankkiminen maksaa maltaita, eikä rahaa tunnu löytyvän riittävästi omasta takaa. Nettiä selaillessa löydät kuitenkin varteenotettavan käytetyn vaihtoehdon, mutta käytettynäkin tehokkaat yrityskoneet voivat olla hintavia. Ehkä mietit, mitä lainavaihtoehtoja käytetyn tietokoneen hankkimiseen on tarjolla?


Lainoja on monenlaisia, minkä takia on hyvä ensin tutustua eri lainavaihtoehtoihin, ettei tule valinneeksi kalleinta luottoa heti kättelyssä. Vertailemalla eri lainoja voi parhaimmillaan säästää satoja euroja kokonaiskustannuksissa. Seuraavaksi esittelemme sopivimmat lainavaihtoehdot käytetyn tietokoneen hankintaan: kulutusluoton sekä joustoluoton.

media
0 Kommenttia
07/11/2017 13:19

Global footpint Network –järjestö laskee vuosittain maailman luonnonvarojen kulutuksen ja ilmoittaa niiden laskennallisen loppumispäivän. 2017 suomalaisten kulutustottumuksilla laskettuna ylikulutuspäivä oli 3. huhtikuuta, mikä tarkoittaa, että tarvitsisimme kolme maapalloa tuottamaan tarvittavat luonnonvarat (Yle:n uutinen ylikulutuspäivästä). Maailman luonnonvarojen käyttö on kestämättömällä tasolla. Tuotteiden valmistaminen ja niihin käytettyjen materiaalien kaivaminen ja jalostaminen kuluttavat ympäristöä erityisesti elektroniikkateollisuudessa. Etenkin teollisuuden tarvitsemien metallien kaivamisessa on sekä ympäristö- että ihmisoikeusongelmia. Yhden tietokoneen valmistaminen kuluttaa sarvikuonon painon verran luonnonvaroja. (lähde: makeITfair/Luonto-Liitto). 

media
0 Kommenttia
01/11/2017 12:03

Oululaisessa Kalevassa ilmestyi tiistaina 31.10.17 Lukekaa ilmoituksia -liite, johon oululaiset yritykset olivat tehneet vanhennettuja ilmoituksia. Kaleva julkaisi liitteen osana Suomi 100 -teemaa. Alunperin Lukekaa ilmoituksia ilmestyi vuonna 1901, jolloin Venäjän sensuuri lakkautti Kalevan kolmeksi kuukaudeksi ja Kaleva sai julkaista uutisten sijaan vain paikallisten yritysten mainoksia.

Taitonetti julkaisi liitteessä oman vanhennetun mainoksensa, jossa viittasimme herroilta tulleisiin tietokoneisiin, joihin koko kansalla on nyt varaa.

media
0 Kommenttia
09/10/2017 12:26

Taitonetissä on järjestetty jo useana vuotena keväällä ja syksyllä Kevät- ja Syyssiivous-huutokaupat. Järjestämme odotetun Syyssiivous-huutokaupan jälleen 13.-16.10. klo 9:00 alkaen!

media
0 Kommenttia
29/09/2017 15:32

Tunnistatko Lenovon, HP:n, Dell:n ja Fujitsun tietokoneet toisistaan? Tiesitkö, että Thinkpadien ulkoasu on saanut idean lounaslaatikosta? Lue lisää blogikirjoituksestamme ja kysy meiltä lisätietoja eri valmistajien koneista!

media
0 Kommenttia
21/09/2017 8:53

Syksyn aikana tiedotusvälineissä on ollut aiheena luonnonvarojen hupeneminen. Ylen uutisryhmä kävi kuvaamassa Taitonetin Oulun myymälässä materiaalia tietokoneiden uusiokäytöstä. Keskiviikkona 20.9.17 aiheesta oli juttua Ylen nettisivuilla (linkki juttuun täällä), radiossa sekä paikallisuutisissa (tässä linkki Yle Areenaan). Uutinen herätti positiivista mielenkiintoa ja Taitonetin nettisivuilla oli samana päivänä kaikkien aikojen kävijäennätys, yli 4900 kävijää! Yhä useampi on huomannut, että käytetty kone kilpailee hinta-laatu-suhteeltaan uusien koneiden kanssa ja on lisäksi parempi valinta luonnonvarojen käytön suhteen. 

media
0 Kommenttia
14/09/2017 15:40

Usein meiltä Taitonetin myymälässä kysytään, miksi ostaa käytetty kannettava kun uuden saa samalla hintaa marketista? Tietokoneen ostajia houkutellaan mainoslehtien alle 200€ hintaisilla uusilla ja kiiltävillä kannettavilla koneilla. Taitonetti myy paljon käytettyjä tietokoneita, joiden hinnat ovat viidensadan euron molemmin puolin, joten on syytä kertoa mitä eroa on uudessa edullisessa muovisessa koneessa ja samanhintaisessa tai kalliimmassa yritystietokoneessa.

media
1 Kommenttia
08/09/2017 14:20

Taitonetin yritysvideot on saatu valmiiksi. Mitä mieltä sinä olet näistä videoista?

media
0 Kommenttia
08/09/2017 10:18

Syksyn tullen on hyvä pohtia oman työpisteen toimivuutta. Pienellä panostuksella työpisteen välineisiin työskentelyn mukavuus ja tehokkuus voi nousta huomattavasti. Työpisteen ergonomiaa voi parantaa hyvällä sähköisellä työpöydällä, ergonomisella tuolilla, oikein valituilla valaistuksella, näppäimistöllä ja hiirellä. Näiden perusparannusten lisäksi kokosimme kolme vinkkiä, joilla voit tehdä työpisteen astetta tehokkaamman ja ammattimaisemman. 

media
2 Kommenttia
06/06/2017 10:12

Jos olet 14-18-vuotias poika, niin minkälaisen kesätyöpaikan haluaisit? Jos pihatyöt tai kaupan kassa ei kiinnosta, voi Taitonetti olla unelmiesi kesätyöpaikka! Taitonetin maine suosittuna kesätyöpaikkana on kantanut taas satoa, sillä tulevana kesänä Taitonetin ovista kulkee 12 uutta kesätyöntekijää. Haluamme oikeasti olla ”unelmien kesätyöpaikka” ja antaa nuorille virallisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden tehdä jotain kivaa, aina pelikoneen kasauksesta YouTube-pelivideoiden/-blogin tekoon. Toki itse kesätyöläisen intressit määrittävät paljon, mihin projektiin hän päätyy.


Taitonetillä on alusta alkaen ollut mukana opiskelijoita ja harjoittelijoita. Taitonetin perustaja Mikko Veijola toimi yrityksen alkuaikoina sivutoimisena atk-alan opettajana ammattikoulussa, joten oli luontevaa ottaa opiskelijat mukaan myös yrityksen identiteettiin. Taitonetissä on vuosittain jopa kolmisenkymmentä eri-ikäistä harjoittelijaa aina ammattikoulusta ja ammattikorkeakoulusta yläkoulun TET-harjoittelijoihin. Nuorten harjoittelu kestää yleensä parista päivästä muutamaan kuukauteen kerrallaan ja pääosin he oppivat tietokoneiden korjaamista ja asentamista, mutta myös myyntiä ja markkinointia.


media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:09

Torstaina 30.5. tavallinen työpäivä alkoi normaalista poikkeavana, kun myyjämme Björnar, Markus, Timo ja Anssi istuivat työtuolin sijaan meikkaajan pallille. Aamupäivän aikana Taitonetin Oulun myymälässä ja toimistossa kuvattiin nimittäin kaksi uutta mainosvideota.

Ensimmäisessä mainosvideossa kuvataan myymälää sekä huoltoa ja toisessa esitellään verkkokaupan toimintaa. Ennen kuvauksia puunasimme paikkoja monta päivää ja Markus sisusti myymälää vähän kesäisempään asuun (kuvauspäivänä satoi ulkona räntää ).

Videokuvauksen toteutti Kalevan videotuotanto ja meikkauksen hoiti Yanski Sova. Valmiit videot nähdään heinäkuun alussa.

media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:04

Saimme avattua uudistetun verkkokaupan viime kuun puolessa välissä. Kysyimme mielipiteitänne verkkosivun uudistuksesta ja saimmekin roppakaupalla arvokkaita kommentteja ja parannusehdotuksia, joita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien rajoissa. Kiitos kaikista kannustavista viesteistä!

PS. 15.6. arvotaan verkkosivuista palautetta antaneiden kesken 100 € lahjakortti. Vielä ehdit mukaan arvontaan!

media
0 Kommenttia
21/04/2017 11:37

Uudistettujen verkkosivujen kunniaksi annamme kaikille koneille nyt 12 kuukauden takuun! 

Aiemmin takuu oli 6 kuukautta. Miksi päätimme jatkaa sitä puolella? Syy on yksinkertainen: tuotteittemme laatu on niin hyvä, että uskallamme hyvin antaa takuun niille vuodeksi.

Taitonetti on toiminut leasing-käytöstä poistuneiden koneiden parissa 12 vuotta. Olemme vuosien varrella tehneet sekä välittämillemme että muille merkeille Oulun liikkeessä yli 15 000 huoltoa. Näiden vuosien varrella olemme nähneet omin silmin, mitkä ovat yrityskoneiden ja kuluttajamallien hyvät ja huonot puolet. Huoltojen tekeminen on opettanut meitä valmistelemaan välittämämme koneet niin hyviksi, että niitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. 

media
0 Kommenttia
20/04/2017 20:22

Uudistimme käytettyjen tietokoneiden kuntoluokituksia selkeämmiksi. Kuntoluokitus tehdään jokaiselle koneelle yksilöllisesti samalla kun koneet asennetaan uusiksi ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

Kuntoluokitus määrittää tuotteelle asetetun hinnan ja asiakas voi luokitusta katsomalla valita omaan käyttötarkoitukseen sopivimman koneen.  

media
38 Kommenttia
20/04/2017 20:17

Pelikoneiden vertailu sekä tarpeiden määrittely on erittäin hankalaa. Tässä muutama vinkki siihen, mitä tulee ottaa huomioon pelikonetta hankittaessa. Tähän yhteenvetoon on katsottu valmistajan suosittelemat laitevaatimukset. Minimilaitevaatimuset ovat pari astetta kevyemmät, mutta silloin pelikokemus voi kärsiä. 

Lähtökohtaisesti emme suosittele kannettavaa tietokonetta pelikoneeksi. Yleensä kannettavien näytönohjaimet eivät riitä kovin raskaisiin peleihin. Kannettavat joutuvat liian kovaan rasitukseen, jolloin ne myös rikkoutuvat helpommin. Kannettavien ongelma pelikäytössä on myös se, ettei niitä pysty juurikaan päivittämään paremmaksi tarpeiden kasvaessa. 

Suosittelemme jokaiseen pelikäyttöön tarkoitettuun koneeseen SSD-kiintolevyä. 

media
0 Kommenttia
06/03/2017 13:51

Mietitkö koneen ostamista Taitonetin verkkokaupasta? Listasimme hyviä perusteluita sille, miksi koneen ostamista ei kannata epäröidä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Lue blogistamme lisää!