Huutokauppa tulossa taas syksyllä 2024

Tutustu huutokaupan käytettyihin tietokoneisiin ja osta suosikkisi ennen kuin joku muu ehtii!

Taitonetin huutokauppa on alenevien hintojen huutokauppa, jota kutsutaan myös hollantilaiseksi huutokaupaksi. Taitonetin huutokaupassa jokaista tuotetta on vain 1 kpl, ja tuotteiden hinta alenee 15 minuutin välein. Nopein ostaja nappaa tarjoustuotteen itselleen!

Koneemme ovat kestävää laatua ja ne on asennettu käyttövalmiiksi. Huutokaupan koneilla on vuoden takuu ja on tarkasti luokiteltu ulkoisen kunnon mukaan kuntoluokkiin. Lue lisää kuntoluokituksistamme täältä. Tietokoneillamme on 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

Taitonetin kunnostettujen tietokoneiden ostaminen on myös ekoteko ja säästät rahan lisäksi luonnonvaroja, kun ostat laadukkaan kunnostetun tietokoneen uuden koneen sijasta!

TAITONETIN ALENEVIEN HINTOJEN HUUTOKAUPPA

Satoja käytettyjä tietokoneita!

Jokaista aletuotetta on vain 1 kpl!

Hinnat laskevat 15 min välein!

Voiko käytetty olla näin hyvä?

Käytetyt tietokoneet ovat kustannustehokas vaihtoehto, jossa saat erityisen laadukkaan koneen vähän käytettynä jopa kolmasosan hinnalla uuteen koneeseen verrattuna. Kun olet kokenut yrityskäyttöön tehdyt tietokoneemme, paluuta kuluttajamalleihin ei ole.

Mitä asiakkaat sanovat meistä?

Hyvin palveltu asiakas on meille kunnia-asia. Trustpilotin avulla keräämämme palaute osoittaa meidän myös onnistuvan siinä.

Ostamani kone oli ulkoisesti siistimpi ja paremmassa kunnossa kuin odotin. Nopea ja kätevä 14-tuumainen. Tilaus tuli nopeasti.

Jorma

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Lapset sanoivat kun kysyin montako tähteä annamme taitonetille, sanoivat että viisi toi on tosi hyvä kone.

Ilkka

Arvostelu Trustpilot-palvelussa

Asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet, matalammalla hinnalla ja pienemmällä ympäristökuormituksella. En keksi yhtään syytä ostaa konetta uutena, kun samalla hinnalla saa paremman käytettynä.

Kaisa

Arvostelu Trustpilot-palvelussa