Taitonetin hollantilaisessa alenevien hintojen huutokaupassa hinnat laskevat 15 minuutin väleinHuutokaupassa on jokaista mallia vain 1 kpl. Tutustu huutokaupan käytettyihin GreeniX-pelikoneisiin ja osta suosikkisi ennen kuin joku muu ehtii!


Taitonetin GreeniX-pelikoneet on rakennettu laadukkaisiin käytettyjen yritystietokoneiden runkoihin, jotka ovat tehty kestämään. Pelikoneissa on uudet näytönohjaimet, sekä usein myös uusi SSD-kiintolevy. Käytetty pelitietokone sopii hyvin myös opiskeluun ja työntekoon. Tehokas erillinen näytönohjain tekee pelikoneesta myös mainion ratkaisun kuvan- ja videonkäsittelyyn ja muiden hyötyohjelmien käyttöön. Kone on heti käyttövalmis ja siihen on asennettu suomenkielinen Windows-käyttöjärjestelmä, sekä peruskäyttöä helpottavat ohjelmat. Koneen kotelossa voi esiintyä naarmuja, tarran jälkiä tai kolhuja. Nämä eivät kuitenkaan haittaa koneen käytössä. Koneeseen kuuluu aina vähintään virtajohto, lisävalikosta voit lisätä tilaukseen muita tuotteita.


Tuotteilla on vähintään vuoden takuu sekä nopea ja edullinen toimitus. Säästät luonnonvaroja ostamalla käytetyn koneen uuden sijasta!

Rajaa pelikoneiden valikoimaa

Tällä kategorialla ei ole tuotteita.