24 kk takuu 0 €

Lenovo Thinkpad T490s - i5-8265U/16/256SSD/14/FHD/IPS/W11P/A2
- 70 €
Hyvä kunto

Taitonetin käytetyt tietokoneet tarjoushinnoin

Etsitkö erityisen hyvää tarjousta tietokoneista? Olet tullut juuri oikealle sivulle, sillä tältä löytyvät Taitonetin parhaat tarjoukset! Tarjouksen voimassaoloaika näkyy tuotesivulla. Tuotteemme ovat rajallisia eriä, jotka saattavat loppua ennen tarjouksen päättymisaikaa. 

Takuu ja palautus

Kaikilla Taitonetin myymillä käytetyillä tietokoneilla on vähintään 12 kk takuu ja mahdollisuus laajentaa takuuta. Verkkokaupan ostoksilla on ilmainen 30 päivän palautusoikeus. Tietokoneet on asennettu valmiiksi ja heti käytettäväksi. Tuotteet ovat luokiteltu eri kuntoluokkiin koneiden kosmeettisen kunnon mukaan. Lisää kuntoluokista voi lukea täältä.

Edullinen toimitus ja monipuoliset maksutavat

Lue lisää toimitustavoistamme.

Maksa heti tai osamaksulla myöhemmin. Meillä on monipuoliset maksutavat. Lue lisää maksutavoista.

Vastuullinen tietokonekauppa

Käytetyn tietokoneen ostaminen on ekoteko! Suurin luonnonvarojen kulutus syntyy tietokoneiden valmistusvaiheessa, joten on tärkeää pitää koneet mahdollisimman pitkään käytössä. Taitonetin välittämät käytetyt yritystietokoneet ovat tehty kestämään kovaa kulutusta ja ovat erittäin pitkäikäisiä. Myymämme koneet ovat olleet yritysten leasing-käytössä muutamia vuosia ja ne on huollettu ja tyhjennetty kaikista vanhoista tiedoista. Koneisiin on asennettu perusohjelmat valmiiksi, joten niiden käyttöönotto on nopeaa. Lue lisää Taitonetin koneiden luonnonvarasäästöstä blogistamme.