media

Taitonetti Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

  • Julkaistu 14.08.2024
  • Päivitetty 14.08.2024
  • Blogi

Kunnostettuja tietokoneita myyvä Taitonetti Oy ottaa yrityksen elinkaaressa uuden askeleen, kun nykyinen toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Veijola antaa vuoron uudelle toimitusjohtajalle. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marjo Piirto, joka aloittaa tehtävässään 1.10. alkaen. Piirto on aiemmin toiminut useissa johtotehtävissä teknologiasektorilla ja hänellä on vahva tausta kansainvälisestä verkkokauppaliiketoiminnasta sekä markkinoinnista. Hänen johdollaan Taitonetti Oy:n odotetaan jatkavan kasvuaan ja kehittävän palveluitaan entisestään sekä Suomessa että kansainvälisesti. “Olen innostunut uudesta työstäni Taitonetin tiimissä", kertoo Marjo Piirto. "Suomi on yksi maailman johtavista kiertotalouden edelläkävijöistä ja Taitonetin tiimillä on vahva asiantuntemus sekä tuloksia menestyksekkäästä kiertotalouden mukaisesta liiketoiminnasta. Tätä on ilo lähteä kehittämään. Olen kuullut Taitonetin tuotteista ja asiakaskokemuksesta verkostoltani pelkästään hyvää ja samaa mieltä ovat asiakkaat. Uskon, että Taitonetin arvot, tarjooma sekä kehittämisen draivi antavat edellytykset skaalautua kansainvälisesti merkittäväksi toimijaksi tulevien vuosien aikana."


Nykyinen toimitusjohtaja Mikko Veijola jatkaa yhtiön hallituksessa ja siirtyy talon sisällä uusiin tehtäviin. "Matka on ollut mahtava tähän asti ja on ilo päästä seuraamaan tulevaa hieman sivummalta", Veijola kertoo. Taitonetti Oy kiittää Mikko Veijolaa hänen tähänastisesta panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivottaa Marjo Piirron tervetulleeksi uuteen rooliinsa!


Tietoja Taitonetti Oy:stä

Taitonetti Oy on suomalainen elektroniikka-alan yritys, joka on erikoistunut kunnostettujen tietokoneiden sekä muiden IT-laitteiden myyntiin. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alallaan. Taitonetin liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 10 miljoonaa euroa ja se työllistää 40 henkilöä Oulussa. Taitonetti Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia IT-ratkaisuja ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Lisätietoja: Taitonetti Oy [email protected] Puhelin: 045-8627879