tarjoukset voimassa ma 21.11. alkaen

BLACK FRIDAYN SPECIALTARJOUKSET

Taitonetin erikoistarjoukset ovat ostettavissa tarjoushinnoin vain Black Fridayn ajan ja tuotteita on rajoitettu erä. Erikoistarjousten lisäksi Black Fridayn ajan on hulppeita tarjouksia kaikista tuoteryhmistä.

GreeniX Pelikoneiden Black Friday Spesiaalit
Pöytäkoneiden Black Friday Spesiaalit
Kannettavien Black Friday Spesiaalit
F-Secure Black Friday Tarjous

Black Friday tarjoukset ovat täällä!

Tervetuloa Taitonetin Black Friday tarjousten pariin! Black Friday ale on hyvä tilaisuus tehdä jouluostoksia ennakkoon. Taitonetin verkkokaupasta löydät laadukkaat ja kestävät tietokoneet koko perheen tarpeisiin, nyt erityisen edulliseen Black Friday hintaan! Etsitpä sitten tehokasta työkonetta, monipuolista kotitietokonetta tai suosittuja GreeniX-pelikoneita, olet oikeassa paikassa.

Taitonetin verkkokaupassa myydään kunnostettuja, laadukkaita tietokoneita, jotka on huolellisesti testattu ja uudelleenasennettu. Tuotteiden ostaminen on yhtä helppoa kuin uusien koneiden ja saat tuotteille vähintään vuoden takuun ja ilmaisen palautusoikeuden.

Taitonetin myymät kunnostetut tietokoneet ovat käytettynäkin huippulaatuisia. Esimerkiksi kannettavissa tietokoneissa on tehokkaat prosessorit, monipuoliset liitännät, kuljettamista kestävä metallinen runko sekä tarkka näyttö. Taitonetin GreeniX-pelitietokoneet ovat rakennettu käytettyjen yritysmallisten tietokoneiden runkoon uusilla näytönohjaimilla, joten voit olla varma sujuvasta pelikokemuksesta! Pelitietokoneiden valintaa helpottavat tuotesivulla näkyvät pelit, joihin suosittelemme konetta. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sopivan koneen valinnassa chatin ja puhelimen kautta arkisin 9-16:30 välillä.

Taitonetti on palkittu Vuoden vastuullisin tuote 2024 -palkinnolla. Palkinto kertoo siitä, että tuotteemme ovat vastuullisempi vaihtoehto uusille koneille, erityisesti luonnonvarojen säästämisen kannalta. Asiakkaamme ovat antaneet meille yli 4000 palautetta keskiarvolla 4,7 tähteä viidestä. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia ja palautteita palvelustamme täältä https://taitonetti.fi/kokemuksia.

Taitonetin Black Friday tarjoukset alkavat pe 17.11.2023 ja jatkuvat Cyber Mondayhin 27.11.2023 saakka. Kannattaa muistaa, että tuotteita on vain pieniä eriä, joten tarjoukset kannattaa hyödyntää ennen tuotteiden loppumista.

Takuu ja palautus

Koneillamme on aina 12 kk takuu. Verkkokaupan ostoksilla on 30 päivän palautusoikeus. Hoidamme mahdolliset takuu-asiat nopeasti ja ammattitaidolla.

Edullinen toimitus

Toimitusmaksut alkaen 3€.
Lue lisää toimitustavoistamme >>

Monipuoliset maksutavat

Maksa heti tai osamaksulla myöhemmin. Meillä on monipuoliset maksutavat.
Lue lisää maksutavoistamme >>

Vastuullinen tietokonekauppa

Säästät lasketusti luonnonvaroja ostamalla uuden tietokoneen sijasta Taitonetin käytetyn tietokoneen.
Lue lisää >>