media
0 Kommenttia
10/12/2018 14:23

Pelitietokoneita ostetaan pukinkonttiin tänäkin jouluna satoja Taitonetin verkkokaupasta ja myymälästä. Jos kone on tulossa lahjaksi, joutuu ostaja usein raaputtamaan päätään, jotta tulee valinneeksi parhaan vaihtoehdon. Kasasimme pelitietokonetta lahjaksi ostavalle konkreettiset vinkit, joiden avulla löydät helpommin oikean koneen Taitonetin valikoimista!

media
0 Kommenttia
09/11/2018 12:17

Varmistat, että olet sinkku vielä ensi vuonnakin  Juhlista sinkkupäivää 11.11. ja osta pelikone itsellesi! 
Taitonetin verkkokaupassa hemmotellaan sinkkuja sunnuntaina: KAIKKI PELIKONEET ALENNUKSESSA!! Tarjous on voimassa VAIN sunnuntaina 11.11. ja tarjous on vain sinkuille ja sinkuksi haluaville! Meille tosin asiaa ei tarvi todistaa 

media
0 Kommenttia
31/10/2018 10:01

Mitä pelit vaativat pelikoneelta? Lue Taitonetin kokoama peliwiki suosituimmista peleistä ja niiden vaatimuksista pelikoneille. 

Taitonetin pelikoneiden tuotesivulle tuomme uutena ominaisuutena pelimittarin, joka näyttää nopeasti mille peleille konetta suosittelemme ja mitkä ovat koneen saamat Passmark-pisteet.


media
1 Kommenttia
11/10/2018 14:14

Syyssiivous-huutokauppa on käynnissä 10.-14.10.18 Taitonetin verkkokaupassa. Tempaistiin siivoushengessä myös kaikki Taitonetin Oulun myymälän koneet alennukseen! Hyllyt ovat täynnä erinomaisen laadukkaita kannettavia, palikoneita ja näyttöjä. 

Tervetuloa käymään myymälässä! Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.

PS. Etsimme myymälään supliikkia myyjää, joten nyt kannattaa laittaa äkkiä hakemus tulemaan rekry@taitonetti.fi.


media
2 Kommenttia
18/06/2018 14:21

InventaarioALE alkoi ja täytimme Oulun myymälän pöydät yksittäismalleilla, joita ei löydy verkkokaupan tuotevalikoimasta. Esillä on mm. kannettavia, alkaen 129€, näyttöjä alk. 35€ ja aivan huikea valikoima PELILKONEITA! 


media
0 Kommenttia
30/05/2018 10:44

Yliopppilaskoe suoritetaan nykyisin digitaalisesti kannettavan tietokoneen kautta. Kannettava tietokone on ostoslistalla lukion alkaessa ja onkin hyvä valita heti koulun alkuun kone, joka kulkee mukana koko oppitaipaleen ja soveltuu ylioppilaskokeeseen. Listasimme vinkkejä sopivan koneen valintaa helpottamaan. 

media
3 Kommenttia
29/05/2018 15:24

Taitonetin tavoitteena on vähentää turhia tuotteiden pakkausmateriaaleja ja hyödyntää mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja pakkauksissa. Yhtenä konkreettisena tekona lopetamme Oulun myymälässä kertakäyttöisten muovikassien käytön. Haluamme näin osoittaa vastuullisuutta vähentämällä muovijätteen syntyä ja niistä seuraavaa roskaantumista.

media
0 Kommenttia
27/03/2018 10:48

Odotettu Kevätsiivous-huutokauppa ALKAA TORSTAINA klo 9:00 verkkokaupassamme www.taitonetti.fi! Hollantilaisessa huutokaupassa on nyt yli 200 KÄYTETTYÄ TIETOKONETTA ja oheislaitetta, jokaista vain 1 kappale! Huutokaupattavat tuotteet lähtevät -5% normaalihinnoista ja alennusprosentti kasvaa päivä päivältä ma 2.4. saakka. Ei varauksia puhelimella tai sähköpostilla.

media
0 Kommenttia
02/02/2018 15:06

Taitonetin myynti on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana 100% vuosivauhtia. Kasvu on vaatinut yhä isompien erien ostamista ja varastoimista. Taitonetti muutti nykyisiin tiloihin Pakkahuoneenkatu 32:een puolitoista vuotta sitten, jolloin tilat olivat kaksinkertaiset vanhaan Rautatienkadun myymälään nähden. Syksyllä vuokrasimme lisävarastoksi viereisen kiinteistön, jonka piti ratkaista varaston ahtauden. Viime joulun myynti ja kestämätön tilanahtaus toivat kuitenkin eteen väistämättömän päätöksen: joudumme muuttamaan nykyisistä tiloista isompiin. Löysimme sopivan liiketilan Limingantullista osoitteesta Krouvintie 5. Tiloissa on toiminut aiemmin mm. Viestimaa. Tilat ovat kaksinkertaiset kooltaan ja antavat meille mahdollisuuden kehittää yrityksen liiketoimintaa entistä sujuvampaan suuntaan. 

media
1 Kommenttia
12/12/2017 12:32

Joulu on lahjojen antamisen ja saamisen juhlaa. Miltä tuntuisi saada lahjaksi käytetty tavara? Antaisitko itse käytetyn lahjan? Olisiko se käytetty lahja pettymys vai olisitko tyytyväinen kierrätetyn lahjan ekologisuudesta? Kysyimme Taitonetin Facebook-sivuilla mielipidettä siihen, että ostaisitko joululahjaksi käytetyn tietokoneen. Vastaajista 88% voisi ostaa käytetyn tietokoneen lahjaksi tai ottaisi sellaisen mielellään itselle lahjana. 12% vastasi, että jouluna lahjojen pitää olla uusia. ”Kierrättäminen on järkevää, ja annan mielelläni järkeviä lahjoja ” tiivisti eräs vastaaja. 

media
0 Kommenttia
29/11/2017 12:57

Selailet uusimpia tietokoneita elektroniikkaliikkeessä, mutta tehoja ei koneista löydy tarpeeksi omaan vaativaan käyttöön. Tiedät, että tuliterän työkoneen hankkiminen maksaa maltaita, eikä rahaa tunnu löytyvän riittävästi omasta takaa. Nettiä selaillessa löydät kuitenkin varteenotettavan käytetyn vaihtoehdon, mutta käytettynäkin tehokkaat yrityskoneet voivat olla hintavia. Ehkä mietit, mitä lainavaihtoehtoja käytetyn tietokoneen hankkimiseen on tarjolla?


Lainoja on monenlaisia, minkä takia on hyvä ensin tutustua eri lainavaihtoehtoihin, ettei tule valinneeksi kalleinta luottoa heti kättelyssä. Vertailemalla eri lainoja voi parhaimmillaan säästää satoja euroja kokonaiskustannuksissa. Seuraavaksi esittelemme sopivimmat lainavaihtoehdot käytetyn tietokoneen hankintaan: kulutusluoton sekä joustoluoton.

media
0 Kommenttia
07/11/2017 13:19

Global footpint Network –järjestö laskee vuosittain maailman luonnonvarojen kulutuksen ja ilmoittaa niiden laskennallisen loppumispäivän. 2017 suomalaisten kulutustottumuksilla laskettuna ylikulutuspäivä oli 3. huhtikuuta, mikä tarkoittaa, että tarvitsisimme kolme maapalloa tuottamaan tarvittavat luonnonvarat (Yle:n uutinen ylikulutuspäivästä). Maailman luonnonvarojen käyttö on kestämättömällä tasolla. Tuotteiden valmistaminen ja niihin käytettyjen materiaalien kaivaminen ja jalostaminen kuluttavat ympäristöä erityisesti elektroniikkateollisuudessa. Etenkin teollisuuden tarvitsemien metallien kaivamisessa on sekä ympäristö- että ihmisoikeusongelmia. Yhden tietokoneen valmistaminen kuluttaa sarvikuonon painon verran luonnonvaroja. (lähde: makeITfair/Luonto-Liitto). 

media
0 Kommenttia
01/11/2017 12:03

Oululaisessa Kalevassa ilmestyi tiistaina 31.10.17 Lukekaa ilmoituksia -liite, johon oululaiset yritykset olivat tehneet vanhennettuja ilmoituksia. Kaleva julkaisi liitteen osana Suomi 100 -teemaa. Alunperin Lukekaa ilmoituksia ilmestyi vuonna 1901, jolloin Venäjän sensuuri lakkautti Kalevan kolmeksi kuukaudeksi ja Kaleva sai julkaista uutisten sijaan vain paikallisten yritysten mainoksia.

Taitonetti julkaisi liitteessä oman vanhennetun mainoksensa, jossa viittasimme herroilta tulleisiin tietokoneisiin, joihin koko kansalla on nyt varaa.

media
0 Kommenttia
09/10/2017 12:26

Taitonetissä on järjestetty jo useana vuotena keväällä ja syksyllä Kevät- ja Syyssiivous-huutokaupat. Järjestämme odotetun Syyssiivous-huutokaupan jälleen 13.-16.10. klo 9:00 alkaen!

media
0 Kommenttia
29/09/2017 15:32

Tunnistatko Lenovon, HP:n, Dell:n ja Fujitsun tietokoneet toisistaan? Tiesitkö, että Thinkpadien ulkoasu on saanut idean lounaslaatikosta? Lue lisää blogikirjoituksestamme ja kysy meiltä lisätietoja eri valmistajien koneista!

media
0 Kommenttia
21/09/2017 8:53

Syksyn aikana tiedotusvälineissä on ollut aiheena luonnonvarojen hupeneminen. Ylen uutisryhmä kävi kuvaamassa Taitonetin Oulun myymälässä materiaalia tietokoneiden uusiokäytöstä. Keskiviikkona 20.9.17 aiheesta oli juttua Ylen nettisivuilla (linkki juttuun täällä), radiossa sekä paikallisuutisissa (tässä linkki Yle Areenaan). Uutinen herätti positiivista mielenkiintoa ja Taitonetin nettisivuilla oli samana päivänä kaikkien aikojen kävijäennätys, yli 4900 kävijää! Yhä useampi on huomannut, että käytetty kone kilpailee hinta-laatu-suhteeltaan uusien koneiden kanssa ja on lisäksi parempi valinta luonnonvarojen käytön suhteen. 

media
0 Kommenttia
14/09/2017 15:40

Usein meiltä Taitonetin myymälässä kysytään, miksi ostaa käytetty kannettava kun uuden saa samalla hintaa marketista? Tietokoneen ostajia houkutellaan mainoslehtien alle 200€ hintaisilla uusilla ja kiiltävillä kannettavilla koneilla. Taitonetti myy paljon käytettyjä tietokoneita, joiden hinnat ovat viidensadan euron molemmin puolin, joten on syytä kertoa mitä eroa on uudessa edullisessa muovisessa koneessa ja samanhintaisessa tai kalliimmassa yritystietokoneessa.

media
1 Kommenttia
08/09/2017 14:20

Taitonetin yritysvideot on saatu valmiiksi. Mitä mieltä sinä olet näistä videoista?

media
0 Kommenttia
08/09/2017 10:18

Syksyn tullen on hyvä pohtia oman työpisteen toimivuutta. Pienellä panostuksella työpisteen välineisiin työskentelyn mukavuus ja tehokkuus voi nousta huomattavasti. Työpisteen ergonomiaa voi parantaa hyvällä sähköisellä työpöydällä, ergonomisella tuolilla, oikein valituilla valaistuksella, näppäimistöllä ja hiirellä. Näiden perusparannusten lisäksi kokosimme kolme vinkkiä, joilla voit tehdä työpisteen astetta tehokkaamman ja ammattimaisemman. 

media
2 Kommenttia
06/06/2017 10:12

Jos olet 14-18-vuotias poika, niin minkälaisen kesätyöpaikan haluaisit? Jos pihatyöt tai kaupan kassa ei kiinnosta, voi Taitonetti olla unelmiesi kesätyöpaikka! Taitonetin maine suosittuna kesätyöpaikkana on kantanut taas satoa, sillä tulevana kesänä Taitonetin ovista kulkee 12 uutta kesätyöntekijää. Haluamme oikeasti olla ”unelmien kesätyöpaikka” ja antaa nuorille virallisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden tehdä jotain kivaa, aina pelikoneen kasauksesta YouTube-pelivideoiden/-blogin tekoon. Toki itse kesätyöläisen intressit määrittävät paljon, mihin projektiin hän päätyy.


Taitonetillä on alusta alkaen ollut mukana opiskelijoita ja harjoittelijoita. Taitonetin perustaja Mikko Veijola toimi yrityksen alkuaikoina sivutoimisena atk-alan opettajana ammattikoulussa, joten oli luontevaa ottaa opiskelijat mukaan myös yrityksen identiteettiin. Taitonetissä on vuosittain jopa kolmisenkymmentä eri-ikäistä harjoittelijaa aina ammattikoulusta ja ammattikorkeakoulusta yläkoulun TET-harjoittelijoihin. Nuorten harjoittelu kestää yleensä parista päivästä muutamaan kuukauteen kerrallaan ja pääosin he oppivat tietokoneiden korjaamista ja asentamista, mutta myös myyntiä ja markkinointia.


media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:09

Torstaina 30.5. tavallinen työpäivä alkoi normaalista poikkeavana, kun myyjämme Björnar, Markus, Timo ja Anssi istuivat työtuolin sijaan meikkaajan pallille. Aamupäivän aikana Taitonetin Oulun myymälässä ja toimistossa kuvattiin nimittäin kaksi uutta mainosvideota.

Ensimmäisessä mainosvideossa kuvataan myymälää sekä huoltoa ja toisessa esitellään verkkokaupan toimintaa. Ennen kuvauksia puunasimme paikkoja monta päivää ja Markus sisusti myymälää vähän kesäisempään asuun (kuvauspäivänä satoi ulkona räntää ).

Videokuvauksen toteutti Kalevan videotuotanto ja meikkauksen hoiti Yanski Sova. Valmiit videot nähdään heinäkuun alussa.

media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:04

Saimme avattua uudistetun verkkokaupan viime kuun puolessa välissä. Kysyimme mielipiteitänne verkkosivun uudistuksesta ja saimmekin roppakaupalla arvokkaita kommentteja ja parannusehdotuksia, joita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien rajoissa. Kiitos kaikista kannustavista viesteistä!

PS. 15.6. arvotaan verkkosivuista palautetta antaneiden kesken 100 € lahjakortti. Vielä ehdit mukaan arvontaan!

media
0 Kommenttia
21/04/2017 11:37

Uudistettujen verkkosivujen kunniaksi annamme kaikille koneille nyt 12 kuukauden takuun! 

Aiemmin takuu oli 6 kuukautta. Miksi päätimme jatkaa sitä puolella? Syy on yksinkertainen: tuotteittemme laatu on niin hyvä, että uskallamme hyvin antaa takuun niille vuodeksi.

Taitonetti on toiminut leasing-käytöstä poistuneiden koneiden parissa 12 vuotta. Olemme vuosien varrella tehneet sekä välittämillemme että muille merkeille Oulun liikkeessä yli 15 000 huoltoa. Näiden vuosien varrella olemme nähneet omin silmin, mitkä ovat yrityskoneiden ja kuluttajamallien hyvät ja huonot puolet. Huoltojen tekeminen on opettanut meitä valmistelemaan välittämämme koneet niin hyviksi, että niitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. 

media
0 Kommenttia
20/04/2017 20:22

Uudistimme käytettyjen tietokoneiden kuntoluokituksia selkeämmiksi. Kuntoluokitus tehdään jokaiselle koneelle yksilöllisesti samalla kun koneet asennetaan uusiksi ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

Kuntoluokitus määrittää tuotteelle asetetun hinnan ja asiakas voi luokitusta katsomalla valita omaan käyttötarkoitukseen sopivimman koneen.  

media
35 Kommenttia
20/04/2017 20:17

Pelikoneiden vertailu sekä tarpeiden määrittely on erittäin hankalaa. Tässä muutama vinkki siihen, mitä tulee ottaa huomioon pelikonetta hankittaessa. Tähän yhteenvetoon on katsottu valmistajan suosittelemat laitevaatimukset. Minimilaitevaatimuset ovat pari astetta kevyemmät, mutta silloin pelikokemus voi kärsiä. 

Lähtökohtaisesti emme suosittele kannettavaa tietokonetta pelikoneeksi. Yleensä kannettavien näytönohjaimet eivät riitä kovin raskaisiin peleihin. Kannettavat joutuvat liian kovaan rasitukseen, jolloin ne myös rikkoutuvat helpommin. Kannettavien ongelma pelikäytössä on myös se, ettei niitä pysty juurikaan päivittämään paremmaksi tarpeiden kasvaessa. 

Suosittelemme jokaiseen pelikäyttöön tarkoitettuun koneeseen SSD-kiintolevyä. 

media
0 Kommenttia
06/03/2017 13:51

Mietitkö koneen ostamista Taitonetin verkkokaupasta? Listasimme hyviä perusteluita sille, miksi koneen ostamista ei kannata epäröidä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Lue blogistamme lisää!