media
0 Kommenttia
08/09/2017 14:20

Taitonetin yritysvideot on saatu valmiiksi. Mitä mieltä sinä olet näistä videoista?

media
0 Kommenttia
08/09/2017 10:18

Syksyn tullen on hyvä pohtia oman työpisteen toimivuutta. Pienellä panostuksella työpisteen välineisiin työskentelyn mukavuus ja tehokkuus voi nousta huomattavasti. Työpisteen ergonomiaa voi parantaa hyvällä sähköisellä työpöydällä, ergonomisella tuolilla, oikein valituilla valaistuksella, näppäimistöllä ja hiirellä. Näiden perusparannusten lisäksi kokosimme kolme vinkkiä, joilla voit tehdä työpisteen astetta tehokkaamman ja ammattimaisemman. 

media
2 Kommenttia
06/06/2017 10:12

Jos olet 14-18-vuotias poika, niin minkälaisen kesätyöpaikan haluaisit? Jos pihatyöt tai kaupan kassa ei kiinnosta, voi Taitonetti olla unelmiesi kesätyöpaikka! Taitonetin maine suosittuna kesätyöpaikkana on kantanut taas satoa, sillä tulevana kesänä Taitonetin ovista kulkee 12 uutta kesätyöntekijää. Haluamme oikeasti olla ”unelmien kesätyöpaikka” ja antaa nuorille virallisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden tehdä jotain kivaa, aina pelikoneen kasauksesta YouTube-pelivideoiden/-blogin tekoon. Toki itse kesätyöläisen intressit määrittävät paljon, mihin projektiin hän päätyy.


Taitonetillä on alusta alkaen ollut mukana opiskelijoita ja harjoittelijoita. Taitonetin perustaja Mikko Veijola toimi yrityksen alkuaikoina sivutoimisena atk-alan opettajana ammattikoulussa, joten oli luontevaa ottaa opiskelijat mukaan myös yrityksen identiteettiin. Taitonetissä on vuosittain jopa kolmisenkymmentä eri-ikäistä harjoittelijaa aina ammattikoulusta ja ammattikorkeakoulusta yläkoulun TET-harjoittelijoihin. Nuorten harjoittelu kestää yleensä parista päivästä muutamaan kuukauteen kerrallaan ja pääosin he oppivat tietokoneiden korjaamista ja asentamista, mutta myös myyntiä ja markkinointia.


media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:09

Torstaina 30.5. tavallinen työpäivä alkoi normaalista poikkeavana, kun myyjämme Björnar, Markus, Timo ja Anssi istuivat työtuolin sijaan meikkaajan pallille. Aamupäivän aikana Taitonetin Oulun myymälässä ja toimistossa kuvattiin nimittäin kaksi uutta mainosvideota.

Ensimmäisessä mainosvideossa kuvataan myymälää sekä huoltoa ja toisessa esitellään verkkokaupan toimintaa. Ennen kuvauksia puunasimme paikkoja monta päivää ja Markus sisusti myymälää vähän kesäisempään asuun (kuvauspäivänä satoi ulkona räntää ).

Videokuvauksen toteutti Kalevan videotuotanto ja meikkauksen hoiti Yanski Sova. Valmiit videot nähdään heinäkuun alussa.

media
0 Kommenttia
06/06/2017 10:04

Saimme avattua uudistetun verkkokaupan viime kuun puolessa välissä. Kysyimme mielipiteitänne verkkosivun uudistuksesta ja saimmekin roppakaupalla arvokkaita kommentteja ja parannusehdotuksia, joita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien rajoissa. Kiitos kaikista kannustavista viesteistä!

PS. 15.6. arvotaan verkkosivuista palautetta antaneiden kesken 100 € lahjakortti. Vielä ehdit mukaan arvontaan!

media
0 Kommenttia
21/04/2017 11:37

Uudistettujen verkkosivujen kunniaksi annamme kaikille koneille nyt 12 kuukauden takuun! 

Aiemmin takuu oli 6 kuukautta. Miksi päätimme jatkaa sitä puolella? Syy on yksinkertainen: tuotteittemme laatu on niin hyvä, että uskallamme hyvin antaa takuun niille vuodeksi.

Taitonetti on toiminut leasing-käytöstä poistuneiden koneiden parissa 12 vuotta. Olemme vuosien varrella tehneet sekä välittämillemme että muille merkeille Oulun liikkeessä yli 15 000 huoltoa. Näiden vuosien varrella olemme nähneet omin silmin, mitkä ovat yrityskoneiden ja kuluttajamallien hyvät ja huonot puolet. Huoltojen tekeminen on opettanut meitä valmistelemaan välittämämme koneet niin hyviksi, että niitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. 

media
0 Kommenttia
20/04/2017 20:22

Uudistimme käytettyjen tietokoneiden kuntoluokituksia selkeämmiksi. Kuntoluokitus tehdään jokaiselle koneelle yksilöllisesti samalla kun koneet asennetaan uusiksi ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

Kuntoluokitus määrittää tuotteelle asetetun hinnan ja asiakas voi luokitusta katsomalla valita omaan käyttötarkoitukseen sopivimman koneen.  

media
0 Kommenttia
20/04/2017 20:17

Pelikoneiden vertailu sekä tarpeiden määrittely on erittäin hankalaa. Tässä muutama vinkki siihen, mitä tulee ottaa huomioon pelikonetta hankittaessa. Tähän yhteenvetoon on katsottu valmistajan suosittelemat laitevaatimukset. Minimilaitevaatimuset ovat pari astetta kevyemmät, mutta silloin pelikokemus voi kärsiä. 

Lähtökohtaisesti emme suosittele kannettavaa tietokonetta pelikoneeksi. Yleensä kannettavien näytönohjaimet eivät riitä kovin raskaisiin peleihin. Kannettavat joutuvat liian kovaan rasitukseen, jolloin ne myös rikkoutuvat helpommin. Kannettavien ongelma pelikäytössä on myös se, ettei niitä pysty juurikaan päivittämään paremmaksi tarpeiden kasvaessa. 

Suosittelemme jokaiseen pelikäyttöön tarkoitettuun koneeseen SSD-kiintolevyä. 

media
0 Kommenttia
06/03/2017 13:51

Mietitkö koneen ostamista Taitonetin verkkokaupasta? Listasimme hyviä perusteluita sille, miksi koneen ostamista ei kannata epäröidä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Lue blogistamme lisää!