HP yrityskannettavien esittely

  • Julkaistu 22.03.2019
  • Päivitetty 22.03.2019
  • Blogi

Taitonetin valikoimissa on kolmea eri läppärisarjaa HP:lta: ProBook, EliteBook ja ZBook. Meidän myymät ProBookit maksavat uutena yli tonnin, EliteBookit ja ZBookit 1500-5000 euroa. Taitonetillä  yrityskoneita myydään käytettynä, joten hinnat ovat huomattavasti edullisemmat ja ostamalla käytetyn, teet samalla hyvän teon ympäristölle.

ProBookit ja EliteBookit ovat suorituskyvyltään samoilla viivoilla, eli hyvin tehokkaita. EliteBookissa on parempi ja ohuempi runko ja paremmin kestävät osat, eli sillä on pidempi elinikä. Kumpikin on valtavasti parempi kuin perusmallin kuluttajakone.

ZBookit ovat kannettavia työasemia. Ne ovat painavampia, mutta pystyvät todella raskaaseen työhön, kuten vaativaan videoeditointiin, 3d-suunnitteluun ja isoihin CAD-projekteihin. Näytönohjaimiin on erityisesti panostettu ja halvimmatkin ZBookit ovat todella tehokkaita.

HP:lta Taitonetin valikoimissa oli lisäksi muutamia erikoismalleja. Esimerkiksi Revolve-malleissa on kääntyvä kosketusnäyttö. Elite x2 on tablettimuodossa oleva oikea tietokone. Ja EliteBookista on Folio-sarja, joka tarkoittaa sitä että kyseessä on kevyin ja ohuin malli.

Kaikki HP:n yritysmallit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ylivoimaisesti ostetuin HP:n mallisarja Taitonetin valikoimista on EliteBook. Taitonetin kaikki koneet ovat käyttövalmiita ja vuoden takuulla. Jos sinulla on jotain kysyttävää valikoimastamme niin ota meihin yhteyttä!

Katso kaikkien mallien esittely Taitonetin Youtube-kanavalta!