media

Taitonetti saa vauhtia kasvuun Saari Partnersin pääomasijoituksen myötä

  • Julkaistu 13.10.2023
  • Päivitetty 13.10.2023
  • Blogi

Pääomasijoitusyhtiö Saari Partners on ostanut enemmistöosuuden oululaisesta Taitonetti Oy:stä. Tämä strateginen yritysosto merkitsee uutta vaihetta molempien yritysten matkalla kohti menestystä.

Saari Partnersin perustajaosakas Mikael Lönnroth ilmaisi tyytyväisyytensä kaupan johdosta: "Olemme innoissamme, kun voimme ilmoittaa tästä yritysostosta. Taitonetti on osoittanut vahvaa osaamista ja innovatiivisuutta kunnostettujen tietokoneiden parissa, ja uskomme, että tämä yhteistyö on molemmille osapuolille hedelmällinen. Mielenkiinnolla myös laajennamme meille uudelle, mutta arvoihimme sopivalle kiertotalouden toimialalle, jossa näemme Taitonetillä olevan potentiaalista kasvua sekä Suomessa että kansainvälisesti."


Taitonetti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Veijola lisäsi: "Tämä on jännittävä hetki Taitonetille. Saari Partnersin tuki ja resurssit tuovat meille mahdollisuuden laajentaa sekä kehittää liiketoimintaamme entistä nopeammin ja tehokkaammin. Olemme innoissamme yhteisestä tulevaisuudesta."


Saari Partners omistaa jatkossa yrityksestä 66 % ja lopun omistuksen jakavat Taitonetin avainhenkilöt. Aiemmassa kasvuvaiheessa mukana ollut sijoitusyhtiö Nordic Option jää tässä vaiheessa pois. Mikko Veijola jatkaa toimitusjohtajana ja toiminta jatkuu tuttuun tapaan Oulussa sijaitsevassa toimipaikassa. Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana yritykset työskentelevät tiiviisti yhdessä saavuttaakseen yhteiset tavoitteensa ja varmistaakseen saumattoman siirtymän uuteen omistussuhteeseen.