media

GreeniX-pelikoneet Gamescomissa, maailman suurimmilla pelimessuilla

  • Julkaistu 23.08.2023
  • Päivitetty 22.08.2023
  • Blogi

Meillä on ilo ilmoittaa, että GreeniX-pelikoneemme ovat mukana maailman suurimmilla pelimessuilla Gamescomissa 23.-27.8.23!


Gamescom järjestetään Saksassa, Kölnissä. GreeniX-pelikoneemme ovat mukana Suomalaisen peliyhtiön Bonus Stagen messuosastolla. Bonus Stagella on messuilla 26 neliömetrin kokoinen osasto, jossa on esillä 8 GreeniX-pelikonetta, joista jokaisella voi pelata eri Bonus Stagen pelejä. Osasto sijaitsee Gamescomin indie arenan keskellä eli hyvillä pelipaikoilla. (Halli 10.2, osasto E030g)


Osastolta löytyy kahta eri GreeniX-tietokonemallia. Vaativimpia Bonus Stagen pelejä varten messuilla on 2 kappaletta GreeniX Z4 G4 RTX 4060-pelikoneita. Niiden lisäksi osastolta löytyy myös 6 kappaletta edullisia GreeniX 600 G2 SFF i5-pelikoneita, joilla pääsee pelaamaan monia muita heidän julkaisemia pelejään.


Gamescom on maailman suurin pelialan messutapahtuma, joka järjestetään vuosittain. Messuilla käy joka vuosi satoja tuhansia ihmisiä ja Gamescomia on järjestetty vuodesta 2009 lähtien. Tänä vuonna Gamescom on todella iso juttu Saksan Kölnissä, sillä näytteilleasettajia on tänä vuonna ennätysmäärä. Vaikka jotkut isot julkaisijat, kuten Ubisoft, Playstation ja EA eivät osallistu tapahtumaan tänä vuonna, ovat monet muut paikalla. Näytteilleasettajia tulee yhteensä 1220, jotka tulevat jopa 63 eri maasta.