media

Sertifioidusti laadukkaat tietokoneet

  • Julkaistu 20.01.2023
  • Päivitetty 20.01.2023
  • Blogi

Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Taitonetti Oy:n Suomen toiminnot on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmästandardin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.


Käytettyjen tietokoneiden suosio on kasvanut jo vuosia ja sama kehityskulku jatkuu edelleen kiertotalouden suosion kasvun myötä. Ala on myös muuttunut hyvin ammattimaiseksi ja asiakkaille käytettyjen tietokoneiden ostaminen verkkokaupasta on tehty yhtä helpoksi kuin uusien koneiden ostaminen. Käytettyihin tietokoneisiin erikoistunut Taitonetti Oy on toiminut alalla jo 17 vuotta. Asiakkaiden luottamus käytettyihin tuotteisiin on avainasemassa alalla menestymiseen ja tähän Taitonetti on panostanut koko toiminta-aikansa ajan. 


Taitonetti on kasvanut jo lähes 9 miljoonan liikevaihtoon ja toiminta on muuttunut samassa ajassa hyvin suunnitelmalliseksi ja optimoiduksi. “Halusimme osoittaa kasvaneen yrityksemme olevan hyvin johdettu ja korkealaatuinen yritys ja saimme tammikuussa 2023 johtamisjärjestelmän sertifikaatit ISO 14001 ja ISO 9001”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mikko Veijola.


“Taitonetille myönnetty laatusertifikaatti ISO 9001:2015 kertoo toimintamme laadukkuudesta ja luotettavuudesta. Laadunhallintajärjestelmän sertifiointi osoittaa sitoutumisemme jatkuvaan työmme parantamiseen ja asiakastyytyväisyyden pitämiseen korkealla tasolla. Mittarina meillä on esimerkiksi Trustpilot-palautteet, jotka ovat tällä hetkellä huippukorkeat, 4.8/5 (yli 3000 palautetta)”, Veijola jatkaa.


Taitonetin käytetyt tuotteet ovat ympäristön luonnonvarojen kannalta parempi vaihtoehto kuin uuden koneen ostaminen, sillä suurin luonnonvarojen kulutus syntyy tuotteen valmistuksen aikana. Taitonetin tuotteiden ympäristösäästölukemat ovat olleet nähtävissä jo vuosia Taitonetin sivuilla. “Osoituksena toimintamme ympäristönäkökulmien vastuullisesta hoitamisesta meille on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001:2015. Sertifikaatti varmistaa, että toimintamme on ympäristövaikutuksiltaan hallittua ja täyttää lain vaatimukset. Sertifikaattiin kuuluu myös se, että vähennämme tuottamiamme päästöjä suunnitelmallisesti. Sitoudumme ympäristöhaittojen vähentämiseen ja positiivisten ympäristövaikutusten lisäämiseen. Pyrimme esimerkiksi kuljettamaan mahdollisimman suuria eriä kerralla ja valitsemaan yhteistyökumppaneiksi arvojemme mukaisia kumppaneita“ kertoo Mikko Veijola.


Alta löydät meille myönnetyt sertifikaatit.

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015