media

Joululahjamme vähävaraisille perheille

  • Julkaistu 16.12.2022
  • Päivitetty 16.12.2022
  • Blogi

Vuosi 2022 on ollut monin tavoin haastava ja poikkeuksellinen. Pandemia, sota ja inflaatio ovat koetelleet meitä kaikkia ja ne ovat tuoneet mukanaan myös odottamattomia haasteita. Olemme halunneet auttaa omalta osaltamme niitä, jotka ovat joutuneet kohtaamaan näitä haasteita.


Olemme vuoden aikana lahjoittaneet muutamia tietokoneita Ukrainan sodasta kärsineille perheille ja sodan uhreja auttaneille järjestöille. Halusimme myös ilahduttaa vähävaraisia perheitä ennen joulua lahjoittamalla 16 kannettavaa tietokonetta Oulun Hope ry:n kautta. Nämä lahjoitukset ovat meille merkityksellisiä ja haluamme olla mukana auttamassa niitä, jotka tarvitsevat apua.


Huoli ympäristön tilasta painaa monien mieltä ja haluamme tehdä oman osamme sen eteen. Siksi olemme päättäneet tukea lahjoituksella Luonto-Liittoa, jotta he voivat jatkaa työtä lasten ja nuorten ympäristökasvatuksen parissa. Luonto on tärkeä osa elämäämme ja haluamme olla mukana varmistamassa sen hyvinvoinnin tulevaisuudessa.


Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnea uuteen vuoteen. Toivottavasti vuosi 2023 tuo mukanaan paljon iloa ja positiivisia uutisia.

Taitonetin henkilökunta