media

Ensimmäistä pelikonetta etsimässä?

  • Julkaistu 14.10.2022
  • Päivitetty 14.10.2022
  • Blogi

Tiesitkö, että voit hankkia hyvän ja luotettavan pelikoneen jopa 399€ hintaan?


Pelitietokoneen ostaminen voi helposti tuntua outojen termien viidakolta. Älä huoli, sinun ei tarvitse tietää mitä on kellotaajuus, GDDR ja syöttöviive. Kerron sinulle selkokielellä mikä on tärkeää kun etsit ensimmäistä pelikonetta. Pelaamisen aloittamiseen tarvitset yksinkertaisesti vain pelitietokoneen, näytön, näppäimistön, hiiren ja verkkoyhteyden.


Mikä tekee pelitietokoneesta pelitietokoneen?

Tärkeintä pelikoneessa on erillinen näytönohjain. Näytönohjain tarjoaa pelitietokoneille paremman kuvanlaadun ja sulavamman pelikokemuksen. Pelaamiseen soveltuvan näytönohjaimen lisääminen nostaa tietokoneen hintaa merkittävästi, mutta onneksi on GreeniX. GreeniX-pelikoneissa on kunnostettu tietokonerunko ja uusi pelinäytönohjain. Se mahdollistaa edullisen hinnan ensimmäistä pelikonetta etsivälle.


Tällä sivulla esiteltävässä edullisessa pelikoneessa on paras budjettiluokan näytönohjain GeForce GTX 1650, joka on erinomainen valinta ensimmäistä pelikonetta hankkivalle.


Miksi tietokone pelaamiseen?

Verrattuna pelikonsoleihin, tietokoneelle on tarjolla moninkertainen valikoima erilaisia pelejä. Tarjolla on myös paljon edullisia ja ilmaisia pelejä. Online pelaamisesta ei myöskään tarvitse maksaa lisämaksua joka kuukausi, toisin kuin PlayStationin ja Xboxin kanssa.


Pelitietokone voi toimia samalla tavalla kuin konsoli, mutta paremmin. Voit perinteisen näppäimistöllä ja hiirellä pelaamisen lisäksi esimerkiksi liittää tietokoneesi televisioon ja käyttää peliohjaimia tai muita lisälaitteita. Pelitietokone muuntautuu käyttösi mukaan.


Myös kaikkea muuta kuin pelikone

Älä unohda, että tietokone on yleislaite, jolla voi hyödyntää internettiä, tehdä töitä ja koulutehtäviä, luoda musiikkia, grafiikkaa ja videota, opetella ohjelmointia… vain taivas on rajana. Tietokonetaidot ovat vuosi vuodelta vain tärkeämpiä ja tietokoneharrastus tuo paljon mahdollisuuksia myös työuralle.


Sinä valitset budjetin

Pelitietokoneita löytyy kaikille budjeteille. Edullisellakin GreeniX-pelikoneella pääsee pelaamaan suosittuja tietokonepelejä. Ero kalliimpiin pelikoneisiin tulee grafiikka-asetuksista. Kalliimmalla pelikoneella voi parantaa pelien visuaalista sisältöä, kuten hiukkastehosteiden-, varjojen-, heijastuksien- ja valaistuksen yksityiskohtaisuutta. Suuremmalla rahallisella panostuksella voi siis lähinnä saada lisää silmänruokaa pelimaailmoihin. Edullisimmilla GreeniX-pelikoneilla pääset pelaamaan jo alle neljällä sadalla!


GreeniX 600 G2 SFF

Tästä voit katsoa esittelyvideon yhdestä suosituimmista pelikoneistamme, GreeniX 600 G2 SFF. Videolla näkyy, kuinka hyvin nykypäivän suosituimmat pelit pyörivät kyseisellä pelikoneella.Kokeile! Saat 30 päivän palautusoikeuden ja vuoden takuun. Voit myös luottaa siihen, että olemme tukenasi jos sinulle tulee ongelmatilanne ostoksesi kanssa.


Sinun ei tarvitse luottaa vain minun sanaani. Taitonetti.fi on toiminut kunnostettujen premium-tietokoneiden parissa yli 18 vuotta. Olemme saaneet jo yli 3000 palautetta varmistetuilta asiakkailtamme. Palautteiden keskiarvo on 4,8 tähteä viidestä. 

Näet täältä kaikki yli 3000 Trustpilot-palautetta


Tutustu GreeniX-pelikoneiden valikoimaan
Katso tästä kaikki näytöt

Pelitarvikkeet