Paras kannettava opiskelijalle 2023

  • Julkaistu 13.01.2023
  • Päivitetty 09.05.2023
  • Blogi


BACK TO SCHOOL? Uuden lukuvuoden aloitus häämöttää jälleen. Opiskelu haasteineen saattaa joskus tuntua miinakentällä kävelyltä, mutta hyvät opiskeluvälineet voivat tasoittaa tietäsi kohti valmistumista. Tämän oppaan avulla voit varmistua hyvän opiskelukoneen valinnasta, ja saat laitteistosuositukset opiskeluläppärin hankkimisen helpottamiseksi.


Oletko koskaan ajatellut hankkivasi kunnostetun kannettavan? Kunnostetuilla kannettavilla tietokoneilla on monia etuja - ilmeisin etu on mahdollisuus työskennellä laadukkaamman kannettavan kanssa murto-osalla kustannuksista. Taitonetin edulliset käytetyt tietokoneet sopivat insinööriopintoihin, lukioon, yliopistoon, ja kaikille muillekin opiskelijoille.


Luotettava läppäri opiskeluun

Opiskelijana tarvitset tietokonetta vaihtelevissa ympäristöissä ja on erityisen tärkeää, että kone toimii luotettavasti jokaisena päivänä. Laadukkaat yrityskannettavat ovat tällaiseen liikkuvaan, toimintavarmuutta vaativaan käyttöön paras mahdollinen vaihtoehto. Taitonetin käytetyn yritystietokoneen valitsemalla se on lisäksi hyvin edullista!


Opiskelijana sinulla saattaa olla pieni budjetti. Kunnostetun laadukkaan kannettavan ostaminen auttaa säästämään rahaa ja keskittymään opiskeluun sen sijaan, että huolehdit budjetoinnista. Käytetty laite on paljon laadukkaampi ja kestävämpi kuin samanhintainen uusi. Taitonetistä saat kaikkiin käytettyihin tietokoneisiin myös 12kk takuun. Suosimalla kiertotaloutta saat parempaa vastinetta rahalle ja autat ympäristöä!


INSINÖÖREILLE

Katso tästä valikoimamme parhaat tietokoneet insinööriopiskelijoille

Kun opintosi vaativat tehokkaan läppärin, joka pystyy vaativaan suunnittelutyöhön esimerkiksi CAD-ohjelmistolla, sinun kannattaa valita tehokone. Suositukset kannettavan tietokoneen hankintaan insinööriopintoihin:


Keskusmuisti
Suositus 16 Gt
Prosessori
Vähintään Intel i5, suositus Intel i7
Näytönohjain
Erillinen Nvidia Quadro tai GeForce näytönohjain
Näyttö
Vähintään 15 tuumaa ja Full HD resoluutio tai parempi
Kiintolevy
Vähintään 256 Gt SSD-levy
Verkko
Tuki langattomalle verkolle
Akku
Useamman tunnin kestävä akku
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 tai Windows 11


YLEISIIN OPINTOIHIN

Katso tästä valikoimamme parhaat tietokoneet opiskelijoille

Nämä kannettavat tietokoneet sopivat siististi reppuusi tai käsilaukkuusi ja toimivat ripeästi jokaisena opiskelupäivänä!


Keskusmuisti
Vähintään 8 Gt
Prosessori
Vähintään Intel i3, suositus Intel i5
Näytönohjain
Ei erillisiä vaatimuksia
Näyttö
Yleisesti 12-14 tuumaa
Kiintolevy
Vähintään 128 Gt SSD-levy
Verkko
Tuki langattomalle verkolle
Akku
Useamman tunnin kestävä akku
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 tai Windows 11


Videolla Mikko kertoo, miksi valitsi käytetyn yrityskoneen uuden koneen sijasta opintoja varten.