Paras kannettava opiskelijalle 2024

  • Julkaistu 13.01.2023
  • Päivitetty 10.07.2024
  • Blogi

BACK TO SCHOOL? Uuden lukuvuoden aloitus häämöttää jälleen. Opiskelu haasteineen saattaa joskus tuntua miinakentällä kävelyltä, mutta hyvät opiskeluvälineet voivat tasoittaa tietäsi kohti valmistumista. Tämän oppaan avulla voit varmistua hyvän opiskelukoneen valinnasta, ja saat laitteistosuositukset opiskeluläppärin hankkimisen helpottamiseksi.


Oletko koskaan ajatellut hankkivasi kunnostetun kannettavan? Kunnostetuilla kannettavilla tietokoneilla on monia etuja - ilmeisin etu on mahdollisuus työskennellä laadukkaamman kannettavan kanssa murto-osalla kustannuksista. Taitonetin edulliset käytetyt tietokoneet sopivat insinööriopintoihin, lukioon, yliopistoon, ja kaikille muillekin opiskelijoille.


Luotettavat läppärit opiskeluun

Opiskelijana tarvitset tietokonetta vaihtelevissa ympäristöissä ja on erityisen tärkeää, että kone toimii luotettavasti jokaisena päivänä. Laadukkaat yrityskannettavat ovat tällaiseen liikkuvaan, toimintavarmuutta vaativaan käyttöön paras mahdollinen vaihtoehto. Taitonetin käytetyn yritystietokoneen valitsemalla se on lisäksi hyvin edullista!


Opiskelijana sinulla saattaa olla pieni budjetti. Kunnostetun laadukkaan kannettavan ostaminen auttaa säästämään rahaa ja keskittymään opiskeluun sen sijaan, että huolehdit budjetoinnista. Käytetty laite on paljon laadukkaampi ja kestävämpi kuin samanhintainen uusi. Taitonetistä saat kaikkiin käytettyihin tietokoneisiin myös 12kk takuun. Suosimalla kiertotaloutta saat parempaa vastinetta rahalle ja autat ympäristöä!


KORKEAKOULUJEN YLEISET LAITTEISTOVAATIMUKSET


Keskusmuisti
Vähintään 8 Gt
Prosessori
Vähintään Intel i3, suositus Intel i5
Näytönohjain
Ei erillisiä vaatimuksia
Näyttö
Yleisesti 12-14 tuumaa
Kiintolevy
Vähintään 128 Gt SSD-levy
Verkko
Tuki langattomalle verkolle
Akku
Useamman tunnin kestävä akku
Käyttöjärjestelmä
Vähintään Windows 10, suositus Windows 11Suosittelemme monipuoliseen käyttöön


Fujitsu U749


Ohut ja tyylikäs Fujitsun Ultrabook on erinomainen kumppani opiskeluun. Tämä Fujitsun kannettava tietokone on tehty vaativaan käyttöön, joten se on täynnä huippuominaisuuksia ja soveltuu täten erinomaisesti opiskelijoille. Fujitsu U749 tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen niin opiskeluun kuin kotikoneenakin. Tämän tietokoneen helmi on sen laadukas IPS-näyttö, jonka ansiosta saat erityisen hyvän katselukokemuksen tässä hintaluokassa. 


Tässä kannettavassa on laaja valikoima liitäntämahdollisuuksia erilaisiin käyttötarpeisiin. Käytä nopeaa nettiyhteyttä langattomasti WLAN-verkossa, kuuntele videoita langallisilla tai bluetooth -kuulokkeilla, kytke tietokone projektoriin esitystä varten ja liitä hiiret sekä muistitikut suoraan tietokoneeseen. 


Koneeseen on asennettu valmiiksi Windows 11 -käyttöjärjestelmä, sekä tarvittavat perusohjelmat, joten pääset käyttämään konetta heti ilman aikaa vieviä asennuksia.  Tarjoamme koneelle vähintään 12 kuukauden takuun, joka kattaa laitteen olennaiset toiminnot. Voit siis luottaa siihen, että olet tehnyt turvallisen ja fiksun valinnan.Keskusmuisti
8 Gt
Prosessori
Intel i5
Näytönohjain
Intel UHD Graphics 620
Näyttö
14 tuumaa. Full HD resoluutio
Kiintolevy
512 Gt SSD-levy
Akun kesto (arvioitu)200min+
Käyttöjärjestelmä
Vähintään Windows 10, suositus Windows 11
Hinta299€

Tilaa tästä Fujitsu U749 helposti itsellesi


Suosittelemme kevyttä kannettavaa tarvitsevalle


Lenovo Thinkpad X395


Lenovo ThinkPad X395 on suunniteltu kompaktiksi ja kevyeksi, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin opiskelijoille. Kosketusnäytön avulla voit hallita tehtäviäsi entistäkin helpommin ja nopeammin.


AMD Ryzen 5 PRO 3500U -prosessori ja 16 GB RAM-muisti takaavat sujuvan moniajon, joten voit helposti käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti, kuten esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelmia ja selainta. 256 GB SSD-kiintolevy tarjoaa hyvin tallennustilaa opiskeluprojektien muistiinpanoille. Kone myös käynnistyy ja latautuu nopeasti.


13-tuumainen FHD-kosketusnäyttö mahdollistaa tarkan ja mukavan työskentelyn. Kevyt ja kompakti muotoilu tekee koneesta helpon kuljettaa mukana kampuksella ja kotona. Koneessa on monipuoliset liitännät kuten esimerkiksi USB-C, HDMI ja microSD-kortinlukija.


Koneeseen on asennettu valmiiksi Windows 11 -käyttöjärjestelmä, sekä tarvittavat perusohjelmat, joten pääset käyttämään konetta heti ilman aikaa vieviä asennuksia.  Tarjoamme koneelle vähintään 12 kuukauden takuun, joka kattaa laitteen olennaiset toiminnot. Voit siis luottaa siihen, että olet tehnyt turvallisen ja fiksun valinnan.
Keskusmuisti
16 Gt
Prosessori
AMD Ryzen 5
Näyttö
13 tuumaa. Full HD resoluutio, kosketusnäyttö
Kiintolevy256 Gt SSD-levy
Akun kesto (arvioitu)200min+
KäyttöjärjestelmäWindows 11
Paino1,22 Kg
Hinta299€


Tilaa tästä Lenovo Thinkpad X395 helposti itsellesi


Katso tästä valikoimamme parhaat tietokoneet opiskelijoille


Tehokannettavat opiskelijoille

Jos opintosi vaativat tehokkaan läppärin, joka pystyy suorittamaan myös raskaampia ohjelmistoja esimerkiksi CAD-ohjelmistoa, sinun kannattaa valita tehokone. 


LAITTEISTOVAATIMUKSET INSINÖÖRIOPINTOIHIN


Keskusmuisti
Suositus 16 Gt
Prosessori
Vähintään Intel i5, suositus Intel i7
Näytönohjain
Erillinen Nvidia Quadro tai GeForce näytönohjain
Näyttö
Vähintään 15 tuumaa ja Full HD resoluutio tai parempi
Kiintolevy
Vähintään 256 Gt SSD-levy
Verkko
Tuki langattomalle verkolle
Akku
Useamman tunnin kestävä akku
Käyttöjärjestelmä
Windows 11


Suosittelemme tehoa vaativalle opiskelijalle


Lenovo P53


Teholäppäri Lenovo P53 on erinomainen valinta insinööriopiskelijalle, jolla on tarvetta käyttää raskaita sovelluksia kuten CAD-ohjelmistoa tai muita suunnitteluohjelmia. 


Tämän raskaaseen käyttöön suunnitellun kannettavan rungon rakenteet ja materiaalit kestävät pitkään. Kone on käynyt läpi yksityiskohtaisen kunnostusprosessin, joten voit olla varma, että saat uudenveroisen käyttökokemuksen. Koneessa on monipuoliset liitännät, kuten esimerkiksi USB-C, HDMI, Thunderbolt 3 ja microSD-kortinlukija.


Kone toimitetaan käyttövalmiina eli siihen on asennettu Windows 11 -käyttöjärjestelmä, sekä tarvittavat perusohjelmat. Tarjoamme koneelle vähintään 12 kuukauden takuun, joka kattaa laitteen olennaiset toiminnot. Voit siis luottaa siihen, että olet tehnyt turvallisen ja fiksun valinnan.
Keskusmuisti
32 Gt
Prosessori
Intel i7
Näytönohjain
Nvidia Quadro T2000 4GB
Näyttö
15.6 tuumaa ja Full HD resoluutio
Kiintolevy
512 Gt SSD-levy
Akun kesto (arvioitu)300min
KäyttöjärjestelmäWindows 11
Hinta

1299€

Tilaa tästä Lenovo P53 helposti itsellesi


Katso tästä valikoimamme parhaat tehokannettavat opiskelijoille


Miksi opiskelijan kannattaa valita käytetty tietokone uuden sijaan?

Videolla opiskelija Mikko kertoo, miksi valitsi käytetyn premium-koneen uuden koneen sijasta opintoja varten.