media

Näin ostat tietokoneen Taitonetin huutokaupasta

  • Julkaistu 08.04.2021
  • Päivitetty 08.04.2021
  • Blogi



Olemme järjestäneet jo vuosien ajan joka kevät ja syksy niin sanotun hollantilaisen huutokaupan eli alenevien hintojen huutokaupan. Huutokaupat ovat olleet erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa ja meille ne ovat hyvä tilaisuus tyhjentää varastoa hiljaisena sesonkina. Tervetuloa mukaan ja onnea hyvien koneiden huutamiseen!

 

MIKÄ ON ALENEVIEN HINTOJEN HUUTOKAUPPA?

Alenevien hintojen huutokauppa tarkoittaa sellaista huutokauppaa, jossa tuotteiden hinnat laskevat niin kauan, kunnes joku ostaa ne. Huutokaupasta mielenkiintoisen tekee se, että jokaista tuotetta on vain yksi kappale ja sen nappaa ensimmäinen ostaja. 


Taitonetin huutokaupassa on yli 250 erilaista käytettyä tietokonetta. Kannettavia tietokoneita on noin 150 kappaletta, pelikoneita noin 50 kappaletta, sekä saman verran teho- ja toimistokäyttöön sopivia pöytäkoneita. Lisäksi huutokaupassa on erä erikoisempia IT-tuotteita ja näyttöjä. Aiemmista huutokaupoista poiketen tänä vuonna on myynnissä myös pelikonepaketteja. Pääset katselemaan tuotteita jo ennen huutokaupan alkamista huutokauppa-sivulta.


Kaikilla tuotteilla on normaali vuoden takuu sekä ilmainen toimitus Postiin ja Postin pakettiautomaatteihin. 


TOIMI NÄIN



Huutokauppa alkaa perjantaina 16.4. kello 10:00 Taitonetin verkkokaupassa ja se jatkuu viikonlopun ajan sunnuntai-iltaan asti. Hinnat ovat lähtötilanteessa -5% alennuksessa, mutta alennusprosentti kasvaa 0,1% aina 15 minuutin välein. Hinnan laskettua halutulle tasolle, lisää tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan se kassalle.


Muista kuitenkin, että monet muut saattavat seurata samaa tuotetta, joten ole nopea! Rekisteröityminen Taitonetin verkkokauppaan voi nopeuttaa kassalla ostoksen tekemistä. Tuotteet lähetetään huutokaupan jälkeen mahdollisimman nopeasti muutamassa päivässä.

 

Lisää huutokaupan alkamisajankohta omaan kalenteriisi:

lisää Google-kalenteriin

tai

lataa muistutus kalenteriisi

ja avaa tiedosto kalenteriohjelmallasi.


huutokauppa