media

12kk takuu ja edullinen toimitus

Tiesithän, että kaikissa käytetyissä tuotteissamme on jopa 12kk takuu ja verkkokauppatilauksetkin saat edullisin toimituskuluin?


Taitonetti on toiminut leasing-käytöstä poistuneiden koneiden parissa 16 vuotta. Olemme vuosien varrella tehneet sekä välittämillemme, että muille merkeille Oulun liikkeessä yli 20 000 huoltoa. Näiden vuosien varrella olemme nähneet omin silmin, mitkä ovat yrityskoneiden ja kuluttajamallien hyvät ja huonot puolet. Huoltojen tekeminen on opettanut meitä valmistelemaan välittämämme koneet niin hyviksi, että niitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. 


Mikäli ostamasi tuote ei vastaa tuotteen kuvausta tai siinä on virhe, tuotteen voi lähettää meille huoltoon ilman korvausta. Lue lisää takuusta ja huolloista täältä.


Ennen kuin myymme leasing-käytöstä poistuneita koneita, tehdään niille täydellinen kuntotarkistus, puhdistus ja uudelleenasennus. Koneiden sisä- ja ulkopinnat käydään läpi ja puhdistetaan mahdollisimman siisteiksi ja koneet luokitellaan samalla kuntoluokkiin, joista voi lukea tarkemmin täältä.  Koneiden kiintolevyt ovat ylikirjoitettuja ja koneet ovat käyttövalmiiksi asennettuja.  Taitonetin koneisiin on asennuksen yhteydessä laitettu valmiiksi perusohjelmia, kuten Firefox, Chrome, OpenOffice, Foxit Reader ja VLC-mediaplayer. Teemme myös yhteistyötä suomalaisen kyberturvayhtiö F-Securen kanssa. Kun ostat käytetyn tietokoneen meiltä, saat samalla kolme kuukautta ilmaista tietoturvaa! Tietoturvaohjelmiston voit asentaa kolmelle koneelle tai mobiililaitteelle samanaikaisesti. 


Asiakkaamme ovat olleet tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Asiakkailta saamiamme palautteita voi lukea suoraan Trustpilotin sivuilta. Seuraamme palautteitanne erittäin tarkasti ja toivommekin saavamme teiltä mahdollisimman paljon kaikenlaista palautetta, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme.