media

Sinkkupäivä 11.11.

  • Julkaistu 23.10.2020
  • Päivitetty 23.10.2020
  • Blogi

Me emme kaikki elä parisuhteessa, mutta sitä ei kannata murehtia vaan juhlia sinkkuuden iloja! Keskiviikkona 11.11. juhlitaan sinkkupäivää, jolloin on lupa hemmotella ja ostaa itselleen lahjoja.


Mikä on sinkkupäivä?
Sinkkupäivä eli Singles' Day on alunperin Kiinasta lähtöisin oleva yhden hengen talouksien juhlapäivä. Sinkkupäivää juhlitaan vastapainona helmikuun ystävänpäivälle, jolloin seurustelevat ihmiset lahjovat toisiaan. Sinkkupäivänä saa luvan kanssa lahjoa itseään.  


Sinkkupäivästä on tullut maailman suurin ostospäivä ja se rantautui Suomeen muutamia vuosia sitten. Taitonetti.fi on nyt kolmatta kertaa mukana ja tarjoamme asiakkaillemme loistavia Singles' Day tarjouksia. Lompakkoa ilahduttavia tarjouksia löytyy kaikista tuoteryhmistämme. Tee löytöjä itsellesi tai vaikka joulupakettiin.


Sinkkupäivän ale kestää vain yhden päivän eli keskiviikon 11.11. Aletuotteet löytyvät sekä verkkokaupasta että Oulun myymälästämme. Paketit lähtevät meiltä jo samana päivänä tai torstaina, joten koneita ei tarvitse odotella kauan. Toimitusmaksujakaan ei tarvi säikähtää, sillä valitessasi Postin toimipisteen tai pakettiautomaatin, et maksa toimituskuluista mitään.


Etsitkö tietokonetta tositarkoituksella?

Sinkkupäivän kunniaksi Taitonetin verkkokaupan tuotteenhakukone on muuttunut leikkimieliseksi “Tinderiksi”, josta voi etsiä sopivia tietokoneita. Jos olet ilman tietokonesuhdetta, eli etsit konetta seuraksi kotiin pelailuun, koulupäivien iloksi tai töihin kumppaniksi, niin nyt voit matchata itsesi koneiden kanssa :)