media

Taitonetin Oulun myymälä muuttaa

Taitonetin myynti on kasvanut viimeisten parin vuoden aikana 100% vuosivauhtia. Kasvu on vaatinut yhä isompien erien ostamista ja varastoimista. Taitonetti muutti nykyisiin tiloihin Pakkahuoneenkatu 32:een puolitoista vuotta sitten, jolloin tilat olivat kaksinkertaiset vanhaan Rautatienkadun myymälään nähden. Syksyllä vuokrasimme lisävarastoksi viereisen kiinteistön, jonka piti ratkaista varaston ahtauden. Viime joulun myynti ja kestämätön tilanahtaus toivat kuitenkin eteen väistämättömän päätöksen: joudumme muuttamaan nykyisistä tiloista isompiin. Löysimme sopivan liiketilan Limingantullista osoitteesta Krouvintie 5. Tiloissa on toiminut aiemmin mm. Viestimaa. Tilat ovat kaksinkertaiset kooltaan ja antavat meille mahdollisuuden kehittää yrityksen liiketoimintaa entistä sujuvampaan suuntaan. 

Muutto on varmasti harmillinen nykyisille asiakkaillemme, jotka ovat tottuneet tulemaan tuttuun paikkaan keskustassa. Meitäkin muutto harmittaa, mutta toisaalta olemme iloisia uuden tilan tuomista mahdollisuuksista. Tuleva myymälä on tiloiltaan kaksinkertainen ja asiakkaille on sen edessä ilmaisia parkkipaikkoja. Jatkossa saamme entistä enemmän tuotteita esille ja mm. pelikoneet saavat oman nurkkauksen ja huolto oman tiskin. Uuden myymälän suunnittelee oululainen sisustussuunnittelutoimisto SISU Interior. 

Myymälä avataan maaliskuun aikana. Laitamme kaikki koneet muuttoaleen ja lisäksi Oulun myymälässä on paljon yksittäisiä malleja näytöistä ja koneista sekä sekalaista pientavaraa. Myymälän "alelaaria" täydennetään päivittäin, jotan kannattaa tulla tekemään löytöjä!

muutto, myymälä, ale
Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*