Katariina voi nyt pelata mitä tahansa - kokemuksia GreeniX pelikoneesta

  • Julkaistu 24.08.2021
  • Päivitetty 24.08.2021
  • Blogi

Katariina Kurtti innostui tietokonepeleistä seuratessaan miesystävänsä pelaamista, mutta hänen tietokoneensa tehot eivät riittäneet uusiin peleihin. GreeniX-pelikoneella hän on päässyt edullisesti mukaan tietokonepelaamisen maailmaan. Nyt hän on saanut kokeilla kaikkia haluamiaan pelejä.


Epäluotettava tietokone tekee niin töistä kuin pelaamisestakin vastenmielistä. Katariinalla oli aiemmin vaikeuksia tietokoneensa kanssa.


– Edellistä konetta piti välillä käynnistää uudestaan sormet ristissä että se toimi. Kun yritin pelata sillä, niin teki mieli heittää se parvekkeelta ulos, Katariina muistelee.


Tietokone oli saatava, mutta täysin uuden sijasta Katariina halusi liikkeen huoltaman käytetyn pelikoneen.


– Kaikista tärkeintä mulle tietokoneen valinnassa oli sen hinta ja se että se on käytetty eli ekologinen.


Samalla viikolla pelikipinän syttymisestä Katariina sai jo oman koneensa. Hankkimalla Taitonetin GreeniX-pelikoneen hän varmisti että pelit pyörivät ja säästi samalla yli 700kg kiinteitä luonnonvaroja uuden ostamiseen verrattuna. Tuoreelle ensimmäisen pelikoneen ostajalle valinta oli täysosuma.


– Ei ole tarvinnut miettiä voinko pelata jotain peliä sen takia, että koneessa ei ole riittävästi tehoja. Olen saanut kokeilla kaikkia uusia pelejä.


GreeniX-pelikoneen avulla peliharrastus on lähtenyt alkuun helposti. Koneeseen oli asennettu valmiiksi käyttöjärjestelmä ja perusohjelmat, joten se oli heti käyttövalmis.


– Käyttöönottoon riitti että löi johdon seinään ja virrat päälle ja se oli siinä. Mun mummokin olisi sen varmaan osannut ottaa käyttöön, Katariina naurahtaa.


Pelikoneen hankinta meni niin sujuvasti, että hän haluaa suositella samaa muillekin.


– Voisin suositella lämpimästi. Kun pystytään uudelleenkäyttämään elektroniikkaa ja saa koneen halvemmalla, niin minusta se on tosi kannattavaa hommata kone Taitonetistä.



Katso kaikki käytetyt pelikoneet