TIETOA TAITONETIN VERKKOKAUPAN MAKSUTAVOISTA

Taitonetin verkkokaupassa voitte maksaa monella eri tavalla. Maksun voitte suorittaa useimpien verkkopankkien kautta (esim. OP-verkkopankki), Visa- ja Mastercard-luottokorteilla, Mobile-pay -mobiilimaksamisella ja PayPal:n kautta. Jos haluatte maksaa tuotteen osamaksulla tai laskulla, on se mahdollista Collectorin kautta. Tuotteen voi halutessaan maksaa Oulun myymälässä.  Jos olette yrittäjä, voitte valita maksutavaksi myös ennakkolaskun tai laskun. 


PAYTRAIL - VERKKOPANKIT, LUOTTOKORTIT, COLLECTOR

Valitsemalla kassalla PayTrail-maksutavan, pääsette tilauksen vahvistettuanne maksusivulle. Siellä voitte valita oman verkkopankkinne, luottokorttimaksun tai Collector-osamaksun.
VERKKOPANKIT 

Taitonetin verkkokaupassa voi maksaa heti Osuuspankin, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, POP Pankin, Säästöpankin ja Nordean asiakkaana suoraan pankin tunnuksilla.


LUOTTOKORTIT JA MOBIILIMAKSAMINEN

Verkkokaupassa voi maksaa myös Visa-, Mastercard- ja American Express- kortilla .  Jos haluatte maksaa tuotteen MobilePay-sovelluksella, sekin onnistuu helposti. 


COLLECTOR-LASKU JA COLLECTOR-OSAMAKSU

Voitte maksaa Collector-laskulla tai -osamaksulla PayTrail -maksupalvelun kautta. Collector-maksu on kuluttajille tarkoitettu maksutapa, mutta myös yritystilaajamme voi maksaa Collectorilla. Tällöin maksusta vastaa kuitenkin tilaaja henkilökohtaisesti eli maksu ei kirjaudu yrityksen nimiin. Collector tekee luottotietojenne tarkistuksen ennen kuin teille myönnetään oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina.

Kun olette saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saatte laskun ostoksestanne sähköpostiinne tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskulla saatte aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillenne. Jos haluatte maksaa laskun pienemmissä osissa ja teille paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), tulee teidän tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä teille myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun teillä on voimassa oleva luottosopimus, tulee teidän maksaa eräpäivään mennessä vain saamallanne laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voitte halutessanne suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen teille lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voitte aina halutessanne lyhentää luottoanne myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Kuukausikulut (käsittelykulu) on 2,95 euroa kerta. Nimellinen vuosikorko 19,2%. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.


PAYPAL


Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Tällöin käytössänne tulee olla PayPAL -tili.


ENNAKKOLASKU 0 €

Tämä maksuvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Vasta maksusuorituksen saatuamme laitamme tilauksen toimitukseen. Käsittelyaika 2-3 arkipäivää.


LASKU YRITYSASIAKKAILLE 7 €

Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Oletuksena maksuaika 7 päivää netto.

MAKSU TAITONETIN TOIMIPISTEESSÄ OULUSSA

Valitkaa maksutapa Maksu Taitonetin toimipisteessä, jos haluatte maksaa tilauksenne hakiessanne sen Oulun myymälästä. Myymälässä voitte maksaa tuotteen käteisellä ja pankkikorteilla.  Voitte katsoa myymälän aukioloajat täältä 


TIETOA VERKKOKAUPAN TOIMITUSTAVOISTANOUTO TAITONETIN TOIMIPISTEESTÄ

Voitte noutaa tilauksenne myymälästämme osoitteesta Krouvintie 5, 90400 OULU. 


NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA (SmartPost) 0 €

Voitte noutaa tilauksenne valitsemanne Postin pakettiautomaatista. Saatte tekstiviestin puhelimeenne sekä viestin sähköpostiinne paketin saavuttua.  Lähetystä säilytetään postin pakettiautomaatissa 7 päivää.


NOUTO POSTIN TOIMIPISTEESTÄ 0 €

Voitte noutaa tilauksenne valitsemastanne Postin toimipisteestä. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetämme saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään postin palvelupisteessä 7 päivää.


POSTNORD MYPACK HOME 6.90 €

PostNord toimittaa tilaamanne paketit kotiovellenne maanantaista perjantaihin klo 8-16. PostNord toimittaa lähetyksiä myös iltaisin klo 16.30-21 Helsinkiin (pl. postinumerot 00190 00890), Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Keravalle ja Tuusulaan (04200-04360), Tampereelle (33100-33210) ja Turkuun (20100-20300, 20500, 20700 ja 20810). Lisätietoja


POSTI KOTIPAKETTI (HENKILÖASIAKKAAT) 9.90 €

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.


POSTI EXPRESS (YRITYSASIAKKAAT) 9.90 €

Posti toimittaa lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.


MATKAHUOLLON LÄHI-PAKETTI 3.95 €

Paketin noutopaikan voi valita: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste.TOIMITUSTEN SEURANTA

Voitte seurata lähetyksiä Postin ja Postnordin sovellusten kautta. Voitte ladata Postin tai Postnordin mobiilisovelluksen käyttöönne oman älypuhelimenne sovelluskaupasta.