TIETOA TAITONETIN VERKKOKAUPAN MAKSUTAVOISTA


PAYTRAIL - VERKKOPANKIT, LUOTTOKORTIT, COLLECTOR

Valitsemalla kassalla PayTrail-maksutavan, pääsette tilauksen vahvistettuanne maksusivulle. Siellä voitte valita oman verkkopankkinne, luottokorttimaksun tai Collector-osamaksun.


VERKKOPANKIT JA LUOTTOKORTIT

Taitonetin verkkokaupassa voi maksaa heti Osuuspankin, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, POP Pankin, Säästöpankin ja Nordean asiakkaana suoraan pankin tunnuksilla. Verkkokaupassa voi maksaa myös Visa- ja Mastercard-kortilla. 


COLLECTOR

Voitte maksaa Collector-laskulla tai -osamaksulla PayTrail -maksupalvelun kautta. Collector-maksu on kuluttajille tarkoitettu maksutapa, mutta myös yritystilaajamme voi maksaa Collectorilla. Tällöin maksusta vastaa kuitenkin tilaaja henkilökohtaisesti eli maksu ei kirjaudu yrityksen nimiin. Collector tekee luottotietojenne tarkistuksen ennen kuin teille myönnetään oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina.

Lasku erääntyy maksettavaksi ostoa seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Voitte maksaa koko laskun kerralla tai jakaa maksun osiin.

Teidän tulee maksaa 1/36 luotosta, kuitenkin vähintään 10 euroa. Voitte luonnollisesti koska tahansa maksaa suuremman määrän tai koko luoton.

Kuukausikulut (käsittelykulu) on 2,95 euroa kerta. Nimellinen vuosikorko 19,2%.


PAYPAL

Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Tällöin käytössänne tulee olla PayPAL -tili.


ENNAKKOLASKU 0 €

Tämä maksuvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Vasta maksusuorituksen saatuamme laitamme tilauksen toimitukseen. Käsittelyaika 2-3 arkipäivää.


LASKU YRITYSASIAKKAILLE 7 €

Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Oletuksena maksuaika 7 päivää netto.


TIETOA VERKKOKAUPAN TOIMITUSTAVOISTA


NOUTO TAITONETIN TOIMIPISTEESTÄ

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme osoitteesta Krouvintie 5, 90400 OULU. 


NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA (SmartPost) 0 €

Voit noutaa tilauksesi valitsemasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin puhelimeesi sekä viestin sähköpostiisi paketin saavuttua.  Lähetystä säilytetään postin pakettiautomaatissa 7 päivää.


NOUTO POSTIN TOIMIPISTEESTÄ 0 €

Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi Postin toimipisteestä. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Lähetämme saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään postin palvelupisteessä 7 päivää.


POSTNORD MYPACK HOME 6.90 €

PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi maanantaista perjantaihin klo 8-16. PostNord toimittaa lähetyksiä myös iltaisin klo 16.30-21 Helsinkiin (pl. postinumerot 00190 00890), Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Keravalle ja Tuusulaan (04200-04360), Tampereelle (33100-33210) ja Turkuun (20100-20300, 20500, 20700 ja 20810). Lisätietoja


POSTI KOTIPAKETTI (HENKILÖASIAKKAAT) 9.90 €

Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.


POSTI EXPRESS (YRITYSASIAKKAAT) 9.90 €

Posti toimittaa lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.


MATKAHUOLLON LÄHI-PAKETTI 3.95 €

Paketin noutopaikan voi valita: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste.