OSTAMME YRITYKSESI TIETOKONEET

Taitonetin helpon ostopalvelun avulla pääset eroon yrityksesi käytöstä poistuneista laitteista tietoturvallisesti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Tietoturvallinen

IT-laitteet pitävät usein sisällään yritykselle tärkeitä dokumentteja ja henkilötietoja, joiden joutuminen vääriin käsiin voi aiheuttaa merkittävän riskin liiketoiminnalle. Palvelumme tukee yrityksesi GDPR tietosuoja-asetuksen mukaista henkilötietojen hävittämistä. Käytämme markkinoiden johtavia työkaluja ja pystymme takaamaan tiedostojen täydellisen tuhoutumisen.

Taloudellinen

IT-laitteet ovat yritykselle merkittävä investointi ja kierrättämällä käytöstä poistuneet laitteet voit säästää kokonaiskustannuksissa merkittävästi. Maksamme laitteista reilun hyvityksen!

Ympäristöystävällinen

Tavoitteena on pidentää tietokoneiden käyttöikää ja vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää. Tietoturvatyhjennyksen jälkeen tietokoneet huolletaan, puhdistetaan ja myydään tai käytetään varaosina. Rikkinäiset osat kierrätetään sähkö ja elektroniikkaromun (SER) valtuutetuille käsittelijöille.

NÄITÄ OSTAMME

Kannettavat tietokoneet

Pöytäkoneet

Näytöt

Puhelimet ja tabletit

NÄIN PALVELUMME TOIMII

Pyydä tarjous laitteistasi

Nouto tai toimitus

Inventointi ja raportointi

Teemme laitteillesi kattavan tietoturvatyhjennyksen

Lähetämme raportin tietoturvatyhjennyksestä ja kuntoluokituksesta

Saat reilun
korvauksen laitteistasi!

Kerro yrityksenne myytävistä laitteista ja pyydä tarjous

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

[email protected]