media

Taitonetti muuttaa uusiin tiloihin 22.2.

  • Julkaistu 05.02.2021
  • Päivitetty 05.02.2021
  • Blogi

Taitonetin myymälä muuttaa uudistettuun tilaan Oulussa osoitteessa Karhunkedontie 1.  Uuden myymälän ja huoltopalveluiden avajaisia vietetään 22. helmikuuta alkavan viikon ajan. Nykyinen Krouvintien myymälä palvelee avajaispäivään asti normaalisti ja sulkeutuu la 20.2. jälkeen.


Suuri kysyntä vaatii isommat tilat


Korona-pandemiasta johtuva etätöiden suosio, pc-pelaamisen kasvu ja kiertotaloustuotteiden megatrendi ovat kasvattaneet entisestään Taitonetin käytettyjen tietokoneiden kysyntää. Viimeiset kolme vuotta Taitonetti on kasvanut hurjaa vauhtia sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Myynnin kasvu tarkoittaa isompien erien ostamista ja varastoimista, mihin tarvitaan suurempia ja parempia tiloja. Taitonetti muuttaa kasvun seurauksena uusiin toimitiloihin Oulussa, osoitteeseen Karhunkedontie 1. Isommat tilat mahdollistavat samalla suurempien erien myynnin esimerkiksi kouluille ja yrityksille.


“Verkkokaupan kasvun takia olemme muuttaneet kolme kertaa viimeisen viiden vuoden aikana. Toivottavasti nyt olemme löytäneet meille sopivan kokoisen paikan”, kertoo Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola. “Henkilökuntamme on kolminkertaistunut muutamassa viime vuodessa ja tulemme palkkaamaan lisää työvoimaa yrityksen kasvaessa. Uskomme muun muassa kansainvälisen kaupan jatkavan reilua kasvua tulevaisuudessa.” 




Uusiin tiloihin avattava myymälä on nykyistä isompi ja tuo tuotteet paremmin esille. Uusi toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Oulun Kiviniemessä ja tarjoaa mm. hyvät parkkipaikat asiakkaille. Uusien tilojen suunnittelusta ovat vastanneet Taitonetin omat työntekijät yhdessä paikallisten rakennusalan ammattilaisten kanssa.


Lue Taitonetin virallinen tiedote kasvusta MyNewsDeskistä.