media

Meidän joululahjavinkit vuodelle 2020!

  • Julkaistu 09.12.2020
  • Päivitetty 09.12.2020
  • Blogi

Joulu lähestyy vauhdilla ja ulkona voi nähdä jouluvalojen koristavan suomalaisten pihoja ja parvekkeita. Jouluna yleensä syödään hyvin, ollaan yhdessä, rentoudutaan ja annetaan toisillemme lahjoja. Joululahjojen ostaminen tuo kuitenkin monille suurta päänvaivaa ja joululahjojen ostokausi onkin nyt käynnissä kuumimmillaan.


Miksi et antaisi samalla lahjaa myös luonnolle?

Ostamalla lahjaksi käytetyn tietokoneen uuden sijaan, säästyy arvokkaita luonnonvaroja. Käytetyt yritystietokoneet on tehty kestämään ja niiden voi odottaa toimivan vielä useita vuosia. Käytä siis tilaisuus hyödyksi ja anna lahja rakkaallesi ja arvokkaalle luonnollemme samanaikaisesti.


Lahja pelaajalle

Taitonetistä löytyy sopivia pelikoneita kaikenikäisille pelaajille. Kevyempiin peleihin riittää jo edullisimmat pelikoneet, jotka sopivat myös hyvin ensimmäiseksi pelikoneeksi. Koneita kuitenkin löytyy myös vaativammalle pelaajalle. Myös valmis pelikonepaketti, joka sisältää koneen lisäksi myös näytön, näppäimistön ja hiiren, on varmasti toimiva lahja.

Valmiit konepaketit löydät täältä.


Lahjaksi käytetty kannettava

Toinen loistava lahjaidea on käytetty kannettava tietokone. Kukapa ei haluaisi selailla nettiä tai katsella tietokoneelta suoratoistopalveluja? Kannettava tietokone on mainio lahjaidea myös aloittavalle opiskelijalle, joka tarvitsee konetta koulunkäyntiin. Opiskelijalle sopivin näytön koko on 14 tuumaa, jotta kone kulkee myös helposti mukana. Mikäli kannettava tulee lahjaksi pääasiassa elokuvien katseluun, suosittelemme yli 14” kannettavaa, koska isommalta näytöltä on mukavampaa katsella elokuvia.


Pääset lukemaan asiakkaidemme arvosteluja Taitonetistä täältä.