media

Taitonetin toimitusjohtaja uskoo GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Fridayna

  • Julkaistu 17.11.2020
  • Päivitetty 17.11.2020
  • Blogi

Black Friday kolkuttelee jo ovella ja monet asiakkaat odottavat innolla alennuksia. Black Fridayta vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11. Taitonetti on ollut mukana juhlimassa Black Fridayta jo vuodesta 2015 lähtien, joten tänä vuonna sitä juhlitaan jo kuudetta kertaa!


Mitä Odotuksia Sinulla on Black Fridaylle?

Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola uskoo Taitonetin uusien käytettyjen GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Fridayn alennusmyynnissä.

- Pelikonepaketista löytyy kaikki mitä pelaamiseen tarvitsee, joten se on helppo ratkaisu peliharrastuksen aloittavalle tai vaikka lapselle joululahjaksi, kertoo toimitusjohtaja Mikko Veijola.

- Jos kokemusta tai tietoa pelitietokoneista on vähän, voi pelikoneen ostaminen tuntua vaikealta. Valmis pelikonepaketti on helppo ottaa käyttöön ja siksi se on myös varmasti toimiva lahjaidea, hän jatkaa.


GreeniX-pelikonepaketteja löytyy kolmea eri tasoa, Bronze-, Silver-, sekä Gold-tason paketit. Paketteihin kuuluu pelikoneen lisäksi myös pelinäyttö, pelinäppäimistö, pelihiiri, sekä langaton wifi yhteys. Pakettien tulevat Black Friday -tarjoushinnat löydät Black Friday sivulta.


Kuten aiempinakin vuosina, myös tänä vuonna Taitonetti tarjoaa alennukset kaikista tuotteista. Mukana on myös erityisiä supertarjouksia. Erikoistarjouksiin pääset tutustumaan täällä.