media

Taitonetin huutokauppa on täällä taas!

  • Julkaistu 30.09.2020
  • Päivitetty 30.09.2020
  • Blogi


Taitonetin odotettu alenevien hintojen huutokauppa on täällä taas!

Huutokaupassa on satoja erilaisia käytettyjä yritystietokoneita, mutta jokaista tuotetta vain 1 kappale. Osta siis suosikkisi huutokaupasta ennen, kuin joku muu ehtii ostaa sen.


Miten huutokauppa toimii?

Huutokauppa alkaa perjantaina 9.10. kello 10:00 Taitonetin verkkokaupassa. Hinnat ovat aluksi -5% alennuksessa, mutta alennusprosentti nousee 0,1% aina 15 minuutin välein. Kun hinta on mielestäsi tippunut tarpeeksi matalalle, lisää tuote ostoskoriin ja siirry maksamaan se kassalle. Muista kuitenkin, että monet muut saattavat katsella samaa tuotetta, joten ole nopea!


Huutokaupan sisältö:

Huutokaupassa on yli 150 kannettavaa tietokonetta, 75 pelikonetta ja 40 muuta pöytäkonetta. Tämän lisäksi huutokaupassa on useita näyttöjä ja muita tuotteita. Pääset katselemaan tuotteita jo ennen huutokaupan alkamista huutokauppa-sivulta.


Kannettavat tietokoneet on jaettu kolmeen eri kategoriaan näytön kokojen perusteella. Kategorioita ovat näytön koko 14 tuumaa, näytön koko alle 14 tuumaa ja näytön koko yli 14 tuumaaPelikoneet ja näytöt löytyvät omista kategorioistaan. Muut kuin pelikäyttöön tarkoitetut pöytäkoneet on jaettu perusmalleihin ja tehomalleihin


Huutokauppa päättyy sunnuntaina 11.10. kello 24:00

huutokauppa