media

Opiskelijan kokemuksia käytetystä läppäristä opiskelussa


Haastattelimme koneensa Taitonetistä ostanutta Mikko Jänttiä, joka on ostanut käytetyn yrityskannettavan opiskelukäyttöön Oulun ammattikorkeakoulun opintoihin. Mikko Jäntti kertoi haastattelussa hänen omista kokemuksistaan käytetyn tietokoneen ostamisesta ja käyttämisestä.


Miksi ostit käytetyn koneen?

Haastattelussa Mikko kertoi, että tarve uudelle läppärille syntyi vanhan läppärin ollessa liian hidas opiskeluja varten. Seuraavaksi Mikko totesi, että läppäri on vielä nykypäivänä korvaamaton opiskeluissa, eikä pelkkä puhelin riitä opinnoissa. Mikko kertoi tarvitsevansa konetta koulun lisäksi myös työpaikalla päivittäin.


Mikko uskoo, että käytetyt yritysläppärit ovat hyvä valinta opiskelijalle tai lukiolaiselle: “Opiskelijoilla ei ole valtavaa budjettia, mutta kone pitää silti saada. Näissä tietokoneissa on tehoa sen verran, että näitä voi käyttää useamman vuoden“ hän sanoi.


Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseen ja miksi ostit juuri meiltä?

Mikko ei suosittele tavallisia huutokauppoja, vaan suosii paikkoja, joissa tuotteen laadusta voi olla varma. Mikko ei myöskään halunnut ostaa halpaa konetta marketista, vaan halusi kannettavan, joka kestäisi pidemmän aikaa: “Mää ainaki halusin semmosen tietokoneen, jota pystyy käyttämään vielä tulevaisuudessa. Mää en halunnu pelkästään koulun ajaksi tietokonetta” hän sanoi.


Hän on siis tehnyt hyvän valinnan ostaessaan käytetyn yritystietokoneen, joka on tehty vaativampaa käyttöä varten ja rakennettu kestämään pidemmän aikaa kuin halvat markettiläppärit.


Minkälainen koneesi on ollut?

Omasta koneestaan Mikko kertoo, että se on ollut edullisempi kuin muut läppärit ja ominaisuuksiltaan siinä on ollut itseasiassa enemmän ominaisuuksia kuin nykyläppäreissä. Mikko onkin ollut läppäriin hyvin tyytyväinen ja kertoo, että siinä on ollut kaikki tarvittavat ominaisuudet.


Mikko on ollut myös hyvin tyytyväinen yrityskannettavan suureen liitinvalikoimaan. Hän kertoi, että on joutunut usein tilanteeseen, jossa ainoastaan hänen yritysläppärinsä on ollut mahdollista yhdistää videotykkiin.

Katso haastattelusta koottu videomme:


-------------------------------------------------------------------------

Taitonetti myy tehokkaat ja kestävät käytetyt opiskelijakoneet edullisesti! Meiltä löydät Abitti-yhteensopivat lukiokoneet sekä opiskelijakoneet korkeakouluihin ja tehokoneet vaativampaan käyttöön esimerkiksi 3D-suunnitteluun tai kuvankäsittelyyn. Tutustu laajaan valikoimaamme tästä.


Tykkäätkö meistä jo Facebookissa ja seuraatko jo Taitonetin Instagramia ja YouTube-kanavaa? Some kanavista löytyy paljon vinkkejä sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Käy lukemassa asiakkaidemme arvosteluja Taitonetistä täältä.


Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*