media

Tiesitkö nämä asiat käytettyjen tietokoneiden kaupasta? Yleiset harhaluulot


Yleiset harhaluulot käytetyistä koneista

Tuoreessa Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston pro gradu- tutkielmassa tutkittiin kuluttajien suhtautumista ja kulttuurisia esteitä käytettyjen tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden hankintaan. Tutkimusta pääset lukemaan täältä. Tutkimuksessa tuli ilmi, että kuluttajilla on heikosti tietoa käytetyistä ja kunnostetuista laitteista ja monet luulevat, että käytettyjen koneiden myynti olisi pääasiassa kuluttajalta kuluttajalle myyntiä. Kunnostusprosessista ei ollut myöskään paljoa tietoa.
 
Me Taitonetissä emme myy kuluttajien tuotteita, vaan myymme vain laadukkaita yrityskäytöstä poistettuja tietokoneita, jotka on rakennettu erityisen laadukkaista osista tukevaan yritystietokoneen runkoon. Ennen myyntiin siirtämistä koneille tehdään täydellinen kuntotarkistus, puhdistus ja uudelleenasennus. Koneiden sisä- ja ulkopinnat puhdistetaan mahdollisimman siisteiksi ja koneet luokitellaan samalla kuntoluokkiin.
 

Huolet tietoturvasta

Tutkimuksessa osalla haastatelluista nousi esiin tietoturvaan liittyviä huolia.
 
Taitonetissä ollaan otettu tietoturva erityisen hyvin huomioon. Kaikki koneemme puhdistetaan ja kiintolevyt ylikirjoitetaan ennen myyntiin siirtämistä. Vuokrauspalvelussa koneet ylikirjoitetaan myös käytön jälkeen, joten ei ole huolta, että asiakkaan tiedot joutuisivat vääriin käsiin. 
 

Käytetyn koneen käyttöikä

Haastatteluissa myös käytettyjen tietokoneiden käyttöikä oli yleinen huolenaihe, jonka takia monet eivät halua ostaa käytettyä konetta. Ihmisillä on mielikuva, että käytettynä ostettu kone olisi jo parin vuoden päästä täysin käyttökelvoton.
 
Taitonetin koneet ovat yritystietokoneita, jotka on tehty kestämään, ja kaikilla koneilla on vielä useita käyttövuosia jäljellä. Voit siis huoletta ostaa koneen vaikka opiskeluja varten ja luottaa siihen, että kone toimii koko opiskelun ajan. Annamme koneille myös 12 kuukauden takuun!
 

Ostamisen helppous

Monilla oli myös huoli siitä, että käytetyn laitteen ostaminen olisi jotenkin vaikeaa tai monimutkaista. Esiintyi mielikuvia, että uuden ostamiseen kaupasta liittyy "vähemmän säätöä".
 
Olemme tehneet tietokoneen hankkimisen mahdollisimman helpoksi Taitonetissä. Kaikkiin koneisiin on asennettu Windows 10 ja ne ovat heti käyttövalmiita. Tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin pakettiautomaatteihin ja kotiinkuljetuskin maksaa vain 9,90€! Tuotteet voi ostaa myös osamaksulla.
 
Tykkäätkö meistä jo Facebookissa ja seuraatko jo Taitonetin Instagramia ja YouTube-kanavaa? Some kanavista löytyy paljon vinkkejä sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Käy lukemassa asiakkaidemme arvosteluja Taitonetistä täältä


Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*