media

Taitonetti jatkaa Suomen suurimpana

Hiljattain julki tulleiden taloustietojen mukaan Taitonetti on kasvanut yrityksenä jo kolminkertaiseksi kolmen viimeisen vuoden aikana. Tämän kasvun myötä olemme kyenneet vakiinnuttamaan asemaamme Suomen suurimpana käytettyjen tietokoneiden vähittäismyyjänä, mistä suurin kiitos kuuluu kaikille teille asiakkaillemme.  Haluamme jatkossakin pitää kiinni edullisista hinnoistamme ja nopeasta toimituksesta, säilyttäen myös laatutasomme erittäin korkealla.


Meille on ollut erittäin hienoa huomata, että ekologiset arvot ja kiertotalouden trendi ovat jatkaneet kasvamistaan vuosittain. Nämä arvot näkyvät myös meillä Taitonetissä yrityksen toiminnassa päivittäin, sillä olemme esimerkiksi jo luopuneet myymälässä myytävistä muovipusseista ja käytämme materiaaleista kaiken järkevästi hyödynnettävän mm. pakkausmateriaaleina ja varaosina. Aiomme edelleen jatkaa omien palveluidemme kehittämistä yhdessä teidän, asiakkaidemme kanssa säästäen luonnonvaroja ja pienentäen maapallon hillidioksidipäästöjä.


Yhä useammassa yrityksessäkin on alettu hankkimaan tietokoneita käytettynä. Ekologisuuden lisäksi yrityksissä on huomattu, että tehokkaalla käytetyllä tietokoneella pystyy suorittamaan yrityksen avaintehtäviä samalla tavalla kuin uudellakin. Enää käytettyjä koneita ei hankita yrityksissäkään siis pelkästään toissijaisiksi tietokoneiksi.


Yrityksen kasvun myötä Taitonetti työllistää tällä hetkellä jo 25 vakituista työntekijää. Myimme vuonna 2018 yhteensä noin 20 000 käytettyä tietokonetta ja tämän vuoden ennusteemme tulee olemaan 30 000 myytyä konetta.Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*