media

Uusi vs. vanha verkkokauppa

Saimme avattua uudistetun verkkokaupan viime kuun puolessa välissä. Kysyimme mielipiteitänne verkkosivun uudistuksesta ja saimmekin roppakaupalla arvokkaita kommentteja ja parannusehdotuksia, joita pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien rajoissa. Kiitos kaikista kannustavista viesteistä!


Taitonetin haluna on olla mukana tässä ajassa eikä jämähtää menneeseen. Uudet sivut ovat haaste sekä meille että asiakkaillemme ja tuovat hetkellisesti epämukavuutta, kun joudumme opettelemaan uutta, mutta toivomme kaiken johtavan entistä parempaan lopputulokseen. Syy siihen, miksi halusimme vaihtaa sivupohjaa, oli vanhan sivun hallinnan hitaudessa ja rajoittuneissa muokkausmahdollisuuksissa. Halusimme vaihtaa sivupohjaan, joka säästää meiltä työaikaa turhalta odottelulta ja olisi myös monipuolisempi teitä asiakkaita ajatellen.


Taitonetti avasi viime vuonna verkkokaupan Ruotsiin ja yhdistimme kaupat tähän uuteen verkkokauppaan. Tästä johtuen tuotekuvissa lukee nyt Taitonetti.fi ja Bytdator.se. Verkkokaupassa voi vaihtaa myös kielen ruotsiin tai englantiin tai katsoa tuotteiden hinnat kruunuissa eurojen sijaan (käännöksissä voi olla vielä vähän puutteita, mutta tätä työstetään). Uudessa pohjassa on uutena ominaisuutena yhden sivun kassa, jonka toivomme nopeuttavan ja helpottavan ostotapahtumaa.  Kesälomien jälkeen verkkosivun hakuominaisuuksia parannetaan paljon toivotulla filtterillä, jolla tuotteiden hakua voi helposti rajata hinnan lisäksi esim. näytön koon, valmistajan, SSD-kiintolevyn, resoluution yms. ominaisuuksilla. Tuotesivuilta löytyy hakua rajaavia avainsanoja, joilla voi etsiä esim. kaikki koneet, joihin on liitetty avainsana Nvidia. Tuotteiden ominaisuuksia voi vertailla klikkaamalla tuotteita vertailusivulle. Mikäli tuotteista on kysyttävää, niin chat-ikkunasta saa nopeasti vastauksen.


Uudistetun sivun värimaailma on hieman vihreämpi, koska haluamme viestittää käytettyjen tietokoneiden ostamisen olevan rahan säästämisen lisäksi ekoteko. Bannereiden kokoa ja ulkoasua hiomme vielä toimivimmiksi. Verkkosivut on koodannut oma koodarimme Anssi, ulkoisesta ilmeestä vastaa markkinoinnin monityönainen Inga ja sisällöstä koko verkkokaupan porukka.


PS. 15.6. arvotaan verkkosivuista palautetta antaneiden kesken 100 € lahjakortti. Vielä ehdit mukaan arvontaan!

verkkokauppa
Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*