media

Takuu 12 kuukautta

Uudistettujen verkkosivujen kunniaksi annamme kaikille koneille nyt 12 kuukauden takuun! 

Aiemmin takuu oli 6 kuukautta. Miksi päätimme jatkaa sitä puolella? Syy on yksinkertainen: tuotteidemme laatu on niin hyvä, että uskallamme hyvin antaa takuun niille vuodeksi.

Taitonetti on toiminut leasing-käytöstä poistuneiden koneiden parissa 12 vuotta. Olemme vuosien varrella tehneet sekä välittämillemme, että muille merkeille Oulun liikkeessä yli 15 000 huoltoa. Näiden vuosien varrella olemme nähneet omin silmin, mitkä ovat yrityskoneiden ja kuluttajamallien hyvät ja huonot puolet. Huoltojen tekeminen on opettanut meitä valmistelemaan välittämämme koneet niin hyviksi, että niitä tarvitsee huoltaa vain harvoin. 

Mikäli ostamasi tuote ei vastaa tuotteen kuvausta tai siinä on virhe, tuotteen voi lähettää meille huoltoon ilman korvausta. Lue lisää takuusta ja huolloista täältä.

Ennen kuin myymme leasing-käytöstä poistuneita koneita, tehdään niille täydellinen kuntotarkistus, puhdistus ja uudelleenasennus. Koneiden sisä- ja ulkopinnat käydään läpi ja puhdistetaan mahdollisimman siisteiksi ja koneet luokitellaan samalla kuntoluokkiin, joista voi lukea tarkemmin täältä.  Koneiden kiintolevyt ovat ylikirjoitettuja ja koneet ovat käyttövalmiiksi asennettuja.  Taitonetin koneisiin on asennuksen yhteydessä laitettu valmiiksi perusohjelmia, kuten Firefox, Chrome, OpenOffice, Foxit Reader, VCL-mediaplayer ja MSE-virustorjunta, joten saatuasi koneen voit aloittaa heti sen käytön. Mikäli asiakas haluaa, voimme asentaa koneeseen lisäosia, kuten isomman SSD-levyn. 

Asiakkaamme ovat olleet tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Asiakkailta saamiamme palautteita voi lukea Taitonetin Facebook-sivulta ja Googlesta. Luemme palautteitanne tarkalla korvalla ja toivomme saavamme teiltä mahdollisimman paljon kaikenlaista palautetta, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme. 


Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*