media

Jobba hos oss? Meille töihin?

Jobba hos oss?

Taitonetti är Finlands största säljare av begagnade datorer. Vår försäljning har expanderat under senaste åren och vårt mål är att stärka vår position på den internationella marknaden. Taitonetti har Bytdator.se webbutik på den svenska marknaden. Vi letar efter en arbetare som tar hand om Bytdator.se webbshop och dess säljning.

Inga telefonförfrågningar. Frågor och arbetsansökningar: rekry@taitonetti.fi.

---

Taitonetti on Suomen suurin käytettyjen tietokoneiden myyjä. Myyntimme on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti ja tavoitteemme on vahvistaa asemaamme kansainvälisillä markkinoilla. Taitonetillä on Ruotsin markkinoilla bytdator.se -verkkokauppa. Etsimme työntekijää vastaamaan bytdator.se -verkkokaupasta ja sen tuotteiden myynnistä. Edellytämme hakijalta erinomaista kirjallista ja suullista ruotsin kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu kääntää kaikki kirjallinen aineisto ruotsin kielelle. Palvelet asiakkaita myös chatin ja puhelimen kautta sujuvalalla ruotsin kiellellä. Vahvuutesi hyvän kielipään lisäksi voivat olla myynnissä, logistiikassa, markkinoinnissa, koodauksessa tai jossain ihan muussa. Lopullisest työtehtävät suunnitellaan osaamisesi pohjalta.

Työyhteisömme on nuorekas ja kansainvälinen Työpaikka sijaitsee Oulussa Limingantullissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Ei puhelintiedusteluja. Lisätietoja ja hakemukset: rekry@taitonetti.fi

työpaikka
Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*