media

Oulun seudun vastuullisin yritys -kunniamaininta

  • Julkaistu 26.05.2023
  • Päivitetty 26.05.2023
  • Blogi
Taitonetti palkittiin Oulun Nuorkauppakamarin ja JCI Oulun Tervaporvareiden kunniamaininnalla: Oulun seudun vastuullisin yritys 2023! 

Palkinto jaettiin 24.5.2023 järjestetyssä KiertotalousAreena-tapahtumassa, jossa olimme mukana messuosastolla ja seminaaripuhujana. Taitonetti kiittää ja kumartaa kunniasta! 

Toimitusjohtajamme Mikko Veijola piti puheen aiheesta "Pitääkö sen aina olla uusi?" Mikon puheen lopussa käsiteltiin myös asiakkaan arvostamisen tärkeyttä, joka on yksi yrityksemme ydinarvoista. Katso alta katkelma Mikon puheesta:


Kiitos mahtavasta tapahtumasta! Tulemme jatkamaan tärkeää työtä kiertotalouden hyväksi!

Oulun Nuorkauppakamari ja JCI Oulun Tervaporvarit perustelivat valintaansa seuraavasti: Tietokoneiden uudelleenkäyttö edistää myös kaikkia vastuullisuuden osa-alueita. Käytetyt tietokoneet ovat osa kestävää kiertotaloutta, jossa toimivat laitteet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään ja näin säästetään arvokkaita luonnonvaroja. Tuotteiden hiilijalanjälki ja luonnonvarojen käyttö on laskettu. Asiakas saa oston yhteydessä diplomin tekemästään hyvästä teosta.
Taitonetti Oy tekee myös yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja tarjoaa oppilaille harjoittelupaikkoja. Harjoittelun kautta on rekrytoitu iso osa yrityksen työntekijöistä.