media

Syyssiivous-huutokauppa tulee taas 13.10.-16.10.!

Taitonetissä on järjestetty jo useana vuotena keväällä ja syksyllä Kevät- ja Syyssiivous-huutokauppat. Järjestämme odotetun Syyssiivous-huutokaupan jälleen 13.-16.10. klo 9:00 alkaen!


Syyssiivous-huutokauppa on ns. hollantilainen huutokauppa, jossa hinnat laskevat päivien aikana. Taitonetin hollantilaisissa huutokaupoissa tuotteita on vain yksi kappale jokaista. Huutajalla on joko mahdollisuus ostaa tuote senhetkisellä hinnalla tai odottaa, että hinta laskee edelleen. Tosin jälkimmäisessä vaihtoehdossa on se vaara, että tuotteen ehtii ostaa joku muu. Ostajan kannalta hollantilaisessa huutokaupassa on urheilutapahtumamaista jännitystä hintojen satunnaisesta tippumisesta ja yksittäisen tuotteen nappaamisesta ennen muita huutajia.


Olemme laajentaneet huutokaupan tuotevalikoimaa joka kerta ja tällä kertaa huutokauppaan tulee 200 eri myyntiartikkelia, jotka on varta vasten valikoitu tapahtumaa varten. Odotamme Syyssiivous-huutokaupan keräävän jälleen laajasti mielenkiintoa ja olevan mielenkiintoinen tapahtuma meille kaikille!


Huutokaupattavat tuotteet ovat käytettyjä, ellei toisin mainita ja niillä on normaali 12 kk takuu. Osa huutokauppaan tulevista tietokoneista ja niiden oheislaitteista on listattuna ennakkoon tähän listaan, mutta lopulliset hinnat ja alennusprosentit paljastetaan vasta perjantaina klo 9:00. Löysitkö listasta jo oman suosikkisi?

huutokauppa
Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*