media

Nopea toimitus suoraan Taitonetin varastosta

  • Julkaistu 22.11.2021
  • Päivitetty 22.11.2021
  • Blogi

Jouluna voi odottaa ikävä yllätys, jos Black Fridayn ostohuumassa unohtuu tarkistaa tarjouksen toimitusaika. Valitettavasti monen ison ketjun tarjoustuotteilla on pitkät toimitusajat ja tämä kannattaa huomioida ennen ostopäätöstä. Taitonetin tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastosta, joten meillä tätä huolta ei ole!


Vielä ehdit saada pelikoneen!

Toimituksiin vaikuttaa myös koronan aiheuttama sirupula, joka on tuonut suuria toimitusvaikeuksia elektroniikkaliikkeille. Pelikoneiden vaatimat näytönohjaimet ovat olleet vähänä jo toista vuotta ja tämä näkyy koneiden tarjonnassa ja toimitusajoissa.

Jos olet hankkimassa pelikonetta jouluksi, pelikoneen ostoa ei kannata harkita liian pitkään, sillä ennustamme niiden loppuvan ennen joulua, sekä meiltä että muista liikkeistä. Taitonetin verkkokaupassa näkyy tuotteiden kohdalla niiden myyntimäärä, joka kertoo tuotteiden määrän meidän omassa varastossa. Voit olla varma, että saat meiltä ostamasi pelikoneen muutamassa päivässä! Pelikoneiden valikoimaan pääset täältä. 


Nopeasti perille, EDULLISIN TOIMITUSKULUIN

Taitonetti toimii IT-kaupunki Oulussa, josta meillä on hyvät ja nopeat yhteydet toimittaa tuotteita ympäri Suomea. Toimimme ketterästi hiotun prosessin kautta, jotta voimme pitää yllä korkeaa asiakastyytyväisyyttämme. Kun olet tehnyt oston Taitonetin verkkokaupassa, henkilökuntamme ottaa tilauksesi nopeasti työn alle ja tekee mahdolliset muutokset toiveidesi mukaan koneeseen mahdollisimman nopeasti. Tietokoneet pakataan niille varta vasten suunniteltuihin turvallisiin pakkauksiin ja ne lähtevät meiltä usein päivän tai kahden sisällä tilauksesta. 

Lue lisää toimitustavoistamme täältä


Videolla Matias esittelee Taitonetin Oulun toimipisteen.


pelikone, toimitus