media

Inventaarioalesta löytyy jokaiselle jotakin!

  • Julkaistu 17.06.2021
  • Päivitetty 17.06.2021
  • Blogi

Taitonetin inventaarioALE on alkanut!

Kaikki käytetyt tietokoneet ovat vähintään -10% alennuksessa 30.6. asti!


Taitonetti on järjestänyt jo useana vuotena peräkkäin inventaarioalen. Pointtina alennuskampanjassa on tyhjentää varastoa inventoinnin helpottamiseksi, joka puolestaan tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa hyvin edullisia tuotteita. Inventaarioalessa on alennuksia kaikissa tuotekategorioissa, sillä kaikki tuotteet ovat vähintään 10% alennuksessa. Tästä syystä alennuksesta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Alennuskampanja on voimassa 30.6. asti.

Opiskelijakoneet

Alkaako sinulla korkeakouluopinnot syksyllä? Nyt on mahtava tilaisuus ostaa kannettava opiskeluun alennuksella. Käytetty yritystietokone on kustannustehokas ratkaisu opiskelijakoneeksi, joka kestää koko opintojen ajan. Tiedätkö millainen kannettava sopii sinun opintoihisi? Voit kysyä apua asiakaspalvelustamme tai lukea blogistamme ohjeita opiskelijakoneen valintaan.


Reissukoneet

Oletko lähdössä reissuun kesäksi? Alle 14” kannettavista löydät kevyitä ja kestäviä kannettavia, jotka kulkevat helposti mukana reissussa. Esimerkiksi Lenovo ThinkPadit kestävät vaativissakin olosuhteissa. Monet ThinkPadit ovat läpäisseet USA:n armeijan standardin kannettavan tietokoneen kestävyyden suhteen.


Koneet suoratoistoon

Vastaavasti alennuksessa on myös suuri määrä isompia, yli 14 tuuman kannettavia, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi elokuvien ja sarjojen katseluun. Näissä isommissa läppäreissä on yleensä erillinen numeronäppäimistö, joka helpottaa esimerkiksi taulukoiden tekemistä.


Pelikoneet ajanvietteeksi

Inventaarioalesta löydät edullisia GreeniX-pelikoneita kesälomien ajanvietteeksi! Maailmalla vallitsevan sirupulan takia pelikoneiden saatavuus on paikoittain huono ja tilattua konetta voi joutua odottamaan kuukausia! Meillä sen sijaan myydään vain pelikoneita, jotka ovat heti saatavissa ja koneet toimitetaan normaalisti muutaman arkipäivän sisällä.


Asiakaspalvelumme auttaa

Etkö löydä itsellesi sopivaa konetta? Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme chatissa ja puhelimessa auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan koneen. Puhelin ja chat palvelevat arkipäivisin klo 9:00-16:30. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tietokone on pitkäaikainen hankinta ja sopivan koneen löytäminen on tärkeää. Me Taitonetissä pyrimme aina tarjoamaan asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivimman koneen, emmekä esimerkiksi pyri myymään kalliimpaa konetta, kuin mitä asiakas tarvitsee.