media

Näin hankit käytetyt läppärit halvalla

  • Julkaistu 11.05.2021
  • Päivitetty 11.05.2021
  • Blogi

Tietotekniikka on muokannut ja tulee muokkaamaan monia alueita elämässämme tulevaisuudessa. Suurin osa ihmisistä tuskin voi kuvitella itseään ilman laitteita, kuten älypuhelinta, pelikonetta, läppäriä jne. Mukana kulkevien kannettavien tietokoneiden kultakausi on ollut jo jonkin aikaa, eikä se ole mikään yllätys. Kannettavien tietokoneiden tarjoama joustavuus ja mukavuus tekevät niistä ihanteellisia kaikenlaisissa ympäristöissä, olipa kyse sitten työstä tai huvista. Läppärit ovat helppoja ottaa mukaan, minkä ansiosta ne voidaan viedä melkein mihin tahansa, ja ne tuovat paljon iloa työ- ja kotielämään, toimien työlaitteena, verkkoshoppailussa tai jopa television katselussa.


Kunnostetut kannettavat tietokoneet tunnetuilta huippumerkeiltä, ​​kuten Dell, Lenovo ja HP, tarjoavat kaikki ne ominaisuudet, joita monet etsivät upouudelta kannettavalta tietokoneelta ilman korkeaa hintaa. Käytetyt kannettavat tietokoneet ovat myös loistava valinta, jos ajattelet hiilijalanjälkeäsi. Monet ihmiset haluavat harkita vähän käytetyn kannettavan ostamista luotettavalta yritykseltä, koska silloin ostoksen turvaksi saa takuun, palautusoikeuden ja asiakaspalvelun. Muun teknologian tavoin ajan myötä läppärin suorituskyky voi heikentyä, ja siksi saatat joutua lopulta tarvitsemaan päivitystä. Markkinoiden uusimmat mallit saattavat houkuttaa, mutta laadukkaat yritysmallit ovat todella kalliita ja edulliset kuluttajamallit on tehty heikoista ja tehottomista osista.


Suomen suurimpana kunnostettujen tietokoneiden, käytettyjen kannettavien ja käytettyjen pelikoneiden kauppiaana Taitonetissä uskomme, että on olemassa yksinkertainen ratkaisu - mikset hankkisi vähän käytetyn yritystietokoneen ja saa enemmän vastinetta rahoillesi? Jos käytetyt yrityskoneet eivät ole sinulle vielä tuttuja, jatka toki lukemista. Saat tietää, miten pääset tietokoneen ostossa paljon halvemmalla ja löydät parhaiten sinulle sopivan laitteen.



Miksi niin monet ihmiset ostavat läppärin käytettynä?

  • Hinta on laskenut paljon, koska uusia malleja on tullut markkinoille.

  • Ympäristöystävällistä. Säästät satoja kiloja luonnonvaroja uuden ostamiseen verrattuna.

  • Kaikki Taitonetistä ostetut kunnostetut läppärit testataan ja huolletaan ammattilaisten toimesta.

  • Voit ostaa paljon tehokkaamman ja kestävämmän laitteen uuteen samanhintaiseen verrattuna.

  • Kaikilla Taitonetistä ostetuilla käytetyillä läppäreillä on 12 kuukauden takuu.  


Tekniset tiedot, jotka on otettava huomioon hankittaessa kannettavaa tietokonetta

Kun katselet Taitonetin valikoimaa, näet erilaisia ​​vaihtoehtoja käytettyjen kannettavien tietokoneiden tallennustilalle, muistikapasiteetille ja muille osille. Ensin suosittelemme miettimään, mihin aiot käyttää käytettyä läppäriä. Esimerkiksi, jos aiot käyttää sitä töihin, voit joutua panostamaan rahaa hieman enemmän. Jos käytät luovan työn ohjelmistoja, kuten Adobe Illustrator, sinun kannattaa valita enemmän RAM-muistia ja tehokas prosessori. Jos etsit vain edullista, laadukasta tietokonetta nettiasiointiin, löydät erinomaisia laitteita jo halvimmista malleista.


Prosessori

Monien asiakkaiden mielestä käytetyn kannettavan prosessori on yksi tärkeimmistä hankintaan vaikuttavista osista, koska se vaikuttaa koko käyttäjäkokemukseen. Ennen kuin valitset seuraavan kannettavan tietokoneesi, suosittelemme, että tutustut erilaisiin prosessorimalleihin. Intelin tehokkaat prosessorit jaetaan yleensä kolmeen ryhmään: i3, i5 ja i7. Yksinkertaistaen i3 on peruskäyttöön, i5 monipuoliseen työkäyttöön ja i7 tehokäyttöön. Monet haluavat vähintään i5 prosessorin, varsinkin jos läppärillä käytetään useita ohjelmia samanaikaisesti, koska käytetyn läppärin prosessori määrää suurelta osin kannettavan tietokoneen kokonaisnopeuden.


RAM

Lenovo on antanut hyviä neuvoja siihen, kuinka paljon RAM-muistia tarvitset. Heidän mukaan "päivittäiseen peruskäyttöön" 8 Gt:n muistin pitäisi riittää. Tämä antaa sinulle tarpeeksi tilaa ladata Windows 10, muutama tuottavuussovellus ja verkkoselain. Niin kauan kuin et avaa selaimessasi kymmeniä välilehtiä tai unohda sulkea sovelluksia, joita et enää käytä, sinun ei pitäisi kohdata suorituskykyongelmia. Jos olet tunnollinen käyttämättömien sovellusten sulkemisessa, huomaat, että 8 Gt on tarpeeksi RAM-muistia myös useimmille peleille.


Kun tarvitset useita avoimia sovelluksia kerralla, esimerkiksi sähköpostiohjelma, selain, Adobe Acrobat, useita Microsoft Office -sovelluksia ja käytät samalla viestintäsovellusta kuten Slack, 8 Gt RAM-muistia alkaa jäädä pieneksi. Jos pidät jatkuvasti useita ohjelmia käynnissä samanaikaisesti, 16 Gt RAM-muistia antaa sinulle ylimääräistä tilaa, jota tarvitset kaikkien näiden ohjelmien sujuvan toiminnan kannalta. Suurin osa peleistä toimii sujuvasti 8 Gt:n RAM-muistilla, mutta on joitain poikkeuksia, kuten Call of Duty Warzone, jotka voivat kaivata enemmän muistia. Pelikoneisiin muistin lisääminen on kuitenkin yleensä todella helppoa myös jälkikäteen, jos tarvetta ilmenee.


Yli 16 Gt on tarpeeton määrä muistia useimmille ihmisille. Kaikkein raskaimmat sovellukset saattavat kuitenkin tarvita vielä enemmän RAM-muistia, vähintään 32 Gt. Tällaista muistin määrää käytetään tehokkaissa työasemissa. Suuri RAM-muistin määrä sopii hyvin sellaiseen ammattimaiseen käyttöön, jossa tarvitaan paljon laskentatehoa, kuten CAD-ohjelmiin ja luovan työn ohjelmiin.


Tallennustila

Käytetyn kannettavan tietokoneen tallennustilaa valitessa suositellaan SSD-asemaa, koska se antaa laitteelle huomattavasti nopeutta jo ihan perustoiminnoissakin. Yleisin Taitonetin myymä tallennuskoko on 256 Gt:n SSD, joka sopii useimmille kannettavan tietokoneen käyttäjille hienosti. Jos sinulla on paljon suuria tiedostoja, kuten pelejä tai videoita, tarvitset enemmän tallennustilaa. Taitonetin käytettyihin läppäreihinvoit valita lisävalintana suuremman SSD-levyn, joka vaihdetaan alkuperäisen tilalle. Joissain malleissa on myös HDD-kiintolevy SSD-levyn lisäksi, jolla saadaan lisätilaa edullisesti.


Takuu

Kuten olemme maininneet tässä hyödyllisessä oppaassa, kunnostetun läppärin ostaminen antaa sinulle valtavia kustannussäästöjä uuteen kannettavaan verrattuna. Lisäksi se auttaa ympäristöä laitteiden kierrättämisen avulla ja mahdollistaa sinulle parempia kannettavia tietokoneita edullisesti. Monet eivät kuitenkaan ota huomioon tuotteisiin liittyvää takuuta. Suosittelemme, että tarkistat aina käytettyä kannettavaa tietokonetta ostaessa takuun. Ostamalla käytetyn kannettavan tietokoneen Taitonetistä saat 12 kuukauden takuun, jotta voit ostaa luottavaisin mielin. Lisäksi voit asiakkaana hyödyntää Taitonetin asiantuntijoiden 15 vuoden kokemusta käytetyistä yritysluokan tietokoneista. Täältä löydät lisätietoja takuustamme.


Testausprosessi

Monet tietävät Taitonetin Suomen suurimpana käytettyjen tietokoneiden kauppana. Teemme yhteistyötä eurooppalaisten IT-laitteiden kiertotalouden markkinajohtajien kanssa tarjotaksemme luotettavia ja turvallisia käytettyjä tietokoneita. Sertifioitu tietoturvakäsittely takaa, että laitteet ovat täysin puhdistettuja ja täysin uudenveroisia käyttökokemukseltaan. Oulun tukikohdassamme sijaisevat taitonetti.fi -verkkokaupan varastot, myymälä, sekä tekninen keskus, jossa teknikot suorittavat kattavat huollot ja asennukset kymmeniin tuhansiin käytettyihin tietokoneisiin vuosittain.


Valitse Taitonetti, kun haluat laadukkaan käytetyn kannettavan tietokoneen. Asiantuntijaryhmämme on tarjonnut kunnostettuja läppäriratkaisuja yli 15 vuoden ajan. Tarjoamme kunnostettuja huippumerkkejä, kuten Lenovo, Dell, HP ja Fujitsu, kilpailukykyiseen hintaan. Selaa halpojen läppärien valikoimaamme tästä

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset neuvoja käytettyjen kannettavien tietokoneiden hankkimisessa.