media

Käytetyt yritystietokoneet - Vastuullinen valinta oppilaitoksille

  • Julkaistu 16.03.2021
  • Päivitetty 16.03.2021
  • Blogi

Maksuton toinen aste tuo uusia haasteita koulujen tietokoneiden hankintaan. Monilla voi olla tietokoneiden hankintaan liittyvä harhaluulo, että koneiden pitäisi olla uusia. Todellisuudessa käytetyt yritystietokoneet ovat kuitenkin erinomainen valinta oppilaitosten tietokoneiksi useasta eri syystä. Olemme avanneet Taitonetin verkkokauppaan oman sivun, jossa kerromme tarkemmin palveluistamme oppilaitoksille


Taitonetin myymät tietokoneet ovat toimintavarmoja ja ne voidaan räätälöidä oppilaitoksen tarpeiden mukaan. Saatte tietokoneenne valmiiksi asennettuna. Teemme myös haluamanne laitteisto-, BIOS- ja ohjelmistomuutokset, jotta käyttöönotto on mahdollisimman helppoa. Myymämme yritystason tietokoneet ovat erityisen kestäviä ja laadukkaita, joten voimme tarjota myös lisätakuun laitteen koko käyttöajaksi.


Taitonetin myymät tietokoneet toimivat loistavasti lukiokäytössä ja ovat yhteensopivia Abitti-järjestelmään. Olemme myyneet jo vuosien ajan tuhansia koneita lukiolaisten käyttöön. Ongelmatilanteissa asiantuntijamme ovat asiakkaidemme apuna jokaisena arkipäivänä chatissa ja puhelimessa. 


Yrityksillä ja oppilaitoksilla on myös mahdollisuus myydä koneet käytön jälkeen meille takaisin ja pienentää näin kokonaiskustannuksia. Lue lisää ostopalvelustamme. 


Taitonetin valikoimista löytyy monipuolinen valikoima oppilaitosten IT-laitteita. Meiltä mm. kannettavat, pöytäkoneet, näytöt, tabletit, projektorit, tulostimet jne.  Valikoimamme vaihtelee suuresti eivätkä kaikki tuotteemme ole esillä verkkokaupassa.


Valitsemalla Käytetyt tietokoneet säästyy sekä rahaa että luontoa


Käytetyt yrityskannettavat ovat olleet yritysten käytössä vain muutamia vuosia, joten niillä on vielä pitkä käyttöikä jäljellä. Ammattilaiskäyttöön valmistetut tietokoneet kestävät kulutusta aivan eri tavalla kuin halvemmat kuluttajamallit, mistä syystä käytetyt yrityskannettavat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Uutena monta tuhatta euroa maksaneen koneen voi saada käytettynä muutamalla satasella.


Jokaisen uuden kannettavan valmistukseen kuluu satoja kiloja luonnonvaroja. Oppilaitokset voivat siis säästää kymmeniä tuhansia kiloja luonnonvaroja suosimalla käytettyjä tietokoneita, rahasta puhumattakaan!