media

Miksi ostaa käytetty yritystietokone?

1. Laatu

- Yrityskäytössä olevat koneet tehdään huomattavasti laadukkaammista osista ja komponenteista kuin "markettikoneet". Täten koneen käyttöikä ja luotettavuus ovat moninkertaiset kuluttajamalleihin verrattuna. Luokittelemme käytetyt koneet kolmeen kategoriaan kunnon mukaan:

A1 - vastaa lähes uutta konetta

A2 - vähäisiä käytön jälkiä

B1 - normaaleja käytön jälkiä ja kulumaa (syy mainittu tuotetiedoissa)

C - selkeä vika tai vaurio kuorissa (vika aina erikseen mainittu)


Kuntoluokituksista voit lukea tarkemmin täältä.2. Hinta

- Uusi yritystason kone voi maksaa useita tuhansia euroa. Käytettynä hankintahinta tälle laadulle on huomattavasti edullisempi.


3. Ympäristöystävällisyys

- Käytetyn yrityskoneen hankinta on myös ympäristöteko. Pääsääntöisesti kaikki myymämme käytetyt koneet ovat olleet leasing-käytössä enintään kolme vuotta. Leasing-käytön jälkeen koneet ovat vasta "sisäänajettuja", joten käyttövuosia niillä on vielä pitkäksi aikaa.


4. Huolto ja takuu

- Käytetyille koneille teemme kaikki huollot itse, joten huoltoaikamme (3 - 5 arkipäivää) ei veny viikkoihin tai jopa kuukausiin, kuten uusien koneiden takuuhuollolla on tapana. Annamme kaikille käytetyille koneille 12 kuukauden takuun, joka kattaa kaikki laiteviat.


5. Lisävarusteet ja tarvikkeet

- Lähes kaikkiin myymiimme yrityskannettaviin meillä on tarjota esimerkiksi uusi tarvikeakku laturi, telakka yms. erittäin edulliseen hintaan. Lisäominaisuudet löytyvät tuotetietojen alta alasvetovalikoista.


6. Ominaisuudet ja muunneltavuus

- Yrityskannettavissa on vakiona ominaisuuksia, joita kuluttajamalleista ei löydy, esimerkiksi roiskesuojattu näppäimistö, heijastamaton näyttö ja telakkaan kytkentämahdollisuus ovat yritysmallien vakiovarusteita.  


7. Luotettava kauppakumppani - Taitonetti Oy

- Taitonetti on vuonna 2005 perustettu, 12 henkilöä työllistävä vakavarainen yhtiö. Toimintaperiaatteemme on aina ollut asiakaslähtöisyys. Toimimme Oulun keskustassa kivijalkamyymälässä. Kaikki verkkokaupassa olevat käytetyt koneet ovat meidän varastossamme ja ne ovat myös nähtävissä ja noudettavissa myymälästämme.


8. Nopea toimitus

- Lähetämme tilaukset 1 - 2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.


9. Heti käyttövalmiita

- Koneet ovat aina käyttövalmiiksi asennettuja.


10. Tyytyväisyystakuu

- Pidämme mitä lupaamme, mikäli kone ei vastaa odotuksia tai käyttötarpeita voi kaupat purkaa.

Kommenttia: 0
Ei kommentteja
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei voi julkaista. Vaaditut kentät on merkitty*